Yes - Tales from Topographic Ocean

ודרך אגב

שמתי לב שאיש לא המליץ על אחד משלושת האלבומים הראשונים של yes ,על אף שהצליל ה"יסי" האופייני מתחיל להתגבש רק באלבום השלישי,אני מוצא את כל שלושת האלבומים מהנים,וראויים למקום מכובד על המדף בבית.

begone

New member
הארה ושות´

"אבל בכל זאת שלושה קטעים מתוך שמונה" א) קטע אחד הוא רק בשביל הפרוטוקול, ואורכו חצי דקה ב) הקטע של ווייקמן גם הוא קצרצר (פחות משתי דקות) ג) סמי קונספטואלי - יש בזה משהו.... ד) חברי הלהקה התכוונו מראש לתת לכל חבר להקה ´להתבטא´ בקטע משלו, אבל כפי שאתה רואה, רוב האלבום (והקטעים הבאמת-טובים שלו) הם פרי קונספטו של אנדרסון יקירנו, חובב הקונספטים בכלל.... עוד אלבומי קונספט ברורים של אנדרסון: Close to the Edge (הקטע הראשון הוא ממש סוויטה) Tales (סימפוניה בארבעה פרקים) Relayer (הקטע הראשון הוא בנוי כמו מיני-סימפוניה)

הבעיה עם ווייקמן

היא שהוא הסתבך באיזה תיק משפטי שמנע ממני להיות חתום על חומר מקורי. אז באלבום הזה הוא הסתפק בעיבוד קצר לסימפוניה של ברהאמס.

אה...באמת?

האם ייתכן שאורי "שונא אנשים שלא מזדהים בשמם המלא" ברייטמן ישתמש בניקניים ולא בשמו הפרטי ולא יציין זאת אפילו בפרטיו האישיים? אני בספק

cut2

New member
זה הוא

ואין קשר, הוא לא סרב לחשוף את שמו, הוא פשוט לא חשף אותו מלכתחילה. NP: KING CRIMSON - ISLANDS

begone

New member
לא מאשר ולא מכחיש

א) מי שחושף את שמי בפורום, עושה מעשה אסור ב) אני משתמש בניק בגלל שאני חבר גם בפורומים אחרים, שבהם אני דווקא מעונין בחשאיות. ג) כן, זה אני אבקת פין של צבי - לא אוהב את הסגנון שלך.

דיאומדס

New member
הם כל כך טובים...

יס הם מעולים! אחת הלהקות האהובות עלי, פרוג רוק במיטבו! ורוב מעריצי יס מסכימים שהדבר הכי טוב בהם זה ההופעות החיות שלהם בן אדם אתה לא תאמין כמה השירים שלהם שונים בהופעות חיות נהדרים! כמובן ש"טיילס פרום..." הוא אלבום מצויין (אני אהבתי יותר את רייליר אבל לא משנה) אבל אתה חייב להשיג את yessongs הופעה חיה מצויינת אולי אלבום ההופעה החיה הטוב ביותר שקיים! סמוך עלי...

למעלה