Yes - Symphonic Live

RamiSun

New member
Yes - Symphonic Live

קניתי את הדיוידי לאחרונה...ראיתי כבר בעבר קטעים ממנו פה ושם... אבל אני רוצה להגיד לכם, שמדובר באחד הדברים המהממים עלי אדמות, אני ראיתי היום את הביצוע של Ritual ופשוט נותרתי לאחר 30 הדקות (כן זה בהופעה בעיבוד של 30 דקות עם סולו בס וסולו תופים ארוכים מהרגיל) עם דמעות בעיניים, פשוט המום. לדעתי הדיוידי הזה הוא אחד מפסגות היצירה בפרוג, לא פחות. משום מה הם בשיא שיאם שם, אחד אחד, כל יצירה מבוצעת כמעט בשלמות עם תזמורת שנותנת נופח ונפח. ג'ון אנדרסון צלול ופשוט מקסים. אבל Ritual ו- Gate Of delirium הם הפסגות של הדיוידי הזה, ולדעתי מדובר פה בסיכום היסטורי מהמם לכל פועלה של החבורה הזאת, אני שמעתי לראשונה את Close To The Edge בגיל 14 לפני 28 שנה.... והיא להקה שאיתה גדלתי והכי השפיעה עלי, ולראות ולחוש את הדבר הזה מבחינתי האישית זה פשוט מרגש. אז מה אני רוצה מכם? לא יודע בעצם ....סתם רציתי לשתף. ולהגיד לעולם תודה ש-YES קיימים.

Rudess

New member
די וי די ענק!

קניתי אותו לפני קצת יותר מ-3 חודשים, והוא הופעה ענקית!!! המחיר באיביי גם היה מצוין, אז זה הופך את זה לרכישה מושלמת!

Rudess

New member
רציני מאד

גם עוד מישהו שאני מכיר קנה בדיוק במחיר הזה.

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

הוא עלה לי 27$ בבסט ביי, אז זה פחות או יותר אותו מחיר בארץ. מה שמדהים אותי הוא הדמיון בין סטיב האו למנחם בגין ז"ל, האו נראה כמו בגין עם שיער ארוך. הוא גם מנגן על גיטרה עומדת כאשר הוא מחזיק גיטרה אחרת.

RamiSun

New member
אגב

את זה הוא כבר נהג לעשות בשנות השבעים המוקדמות, במקום להחליף גיטרות גיטרה אחת עליו וגיטרה שניה (בדרך כלל 12 מיתרים) על סטאנד וכמובן 2 סלייד גיטרה לפניו. גם כך הוא מחליף כמה גיטרות, אקוסטית, אקוסטית 12 , קלאסית, וכל מיני.... מנדולינה גם בעצם.

HelterSkelter1

New member
אגב דיוידיים של יס

מישהו ראה את זה? לפי מה שהבנתי מהביקורות, מדובר בקונצרט מצויין מ-73', אך איכות הצליל והתמונה גרועה ביותר. אגב, אם מישהו כבר ראה את הדיוידי החדש של קרימזון, הוא מוזמן לתת התרשמות.

HelterSkelter1

New member
הדיוידי הזה:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/6305076995/qid=1096989558/sr=1-1/ref=sr_1_1/103-1374508-5799025?v=glance&s=dvd

RamiSun

New member
בדיוק כמו שאמרת,

מדובר בהופעה שיצאה בווידאו ועכשיו הועברה לדיוידי, יש לי את הווידאו המקורי וגם בתקליטור VCD פיראטי, הופעה טובה, צילומים סבירים...מעט כהים, סאונד גרוע (לא זוועתי כמו Yes Q.P.R. למי שמכיר) אבל לא משהו. לדעתי זה יותר לאספנים...(כמוני למשל..) אני נהנה מידי פעם לראות את ההופעות הישנות של יס, בשביל לראות אותם בפעולה כשהם צעירים...אבל בגלל הסאונד המזוויע לרוב אני צופה בהופעות משנות ה-90 המאוחרות וצפונה, שם הסאונד הוא מצויין. עוד תופעה מענינת היא שהשירים (ברובם) בהופעות הישנות מבוצעים יותר מהר... ומקבלים האטה ככל שמתקדמים בזמן, קצת חבל אבל כנראה הגיל.

מורנא007

New member
חשבתי שהנגינה האיטית היא בעיה בנגן

ה- DVD של ידידתי, אבל מסתבר שהם פשוט מנגנים לאט והנגן בסדר.

אוקיי, בהחלט עוררת חשק

אבל כדי להחליט על רכישה: מעבר ל-Playlist הבאמת מרשים, איך איכות התמונה והצליל בהנחה שינוגן במערכת ביתית רגילה? (יש לי לצורך השוואה את ה-DVD של The house of Yes)

RamiSun

New member
איכות התמונה והצליל

שניהם מעולים מהאיכותיים ביותר שיצאו ליס. יש אפשרות להשמיע בסראונד או במערכת רגילה (בחירה במסך Setup של הדיוידי) לדעתי הסאונד הרבה יותר מ- The house of Yes, אבל לי יש את הגירסא של Music Mania אני לא מכיר את הגירסא המקורית , אני מניח שאין הבדל אבל לא יכול להתחייב. בכל אופן הסימפוניק ללא ספק ישמע מצויין במערכת ביתית (כך גם אני שומע לצערי...חחח). והצילומים מצוינים, עם הרבה תקריבים של האו סקוויר ואלן וויט. שלא לדבר על איכות התמונה של נגנת המצילתיים...במיוחד בצילומי התקריב שלה....יאמי.

למעלה