Yes - Relayer

shay or eli

New member
Yes - Relayer

קניתי את Snow Goose של Camel. אלבום יפה, תודה לכל מי שהמליץ לי עליו. וכיוון שאני כרגע בתהליכים של הרחבת אוסף הפרוג שלי באתי לבקש המלצה על עוד אלבום, Relayer של Yes. את Close To The Edge כבר יש לי, והוא אחד מהדיסקים המועדפים עליי (כבר משמיעה ראשונה אהבתי אותו, אבל אחרי כמה שמיעות ממש התאהבתי). האם Relayer הוא גם באותה רמה? האם הוא שווה את מיטב כספי? האם אני אהנה ממנו? האם עדיף לקנות משהו אחר של Yes? מה דעתכם?

אחד העם1

New member
כדאי מאוד מאוד. לדעתי ולדעת רבים

וטובים רלייר הוא האלבום הכי טוב של יס. תקנה, אתה לא תצטער.

cut2

New member
כן

אם אהבת את Close To The Edge, ואתה מוכן לקבל משהו קצת יותר אגרסיבי - אתה בהחלט תהנה מRelayer. מה שיס עשו באלבום הזה זה פשוט לקחת את כל המאפיינים הטיפוסיים שלהם, ולהקצין אותם. בעיקר הודגשו הבס והגיטרה החשמלית. חוץ מזה - ובעצם זה העיקר - הרעיונות המוזיקליים שם מרתקים. לדעתי יש שם הרבה יותר במה להתעמק מאשר בClose To The Edge (בלי להטיל בו ספק, כמובן).

אין ספק לגבי מצוינותו של רילייר

אבל - אני חושב שרילייר מתאים באמת למי שמחפש את יס אגרסיביים קצת יותר. אני חושב ש"יס אלבום" הוא אלבום רך יותר, ואמנם מפותח פחות, אבל מתאים יותר להתחלה.

shay or eli

New member
אני אוהב אגרסיביות

אמנם רוב הרוק המתקדם שאני שומע רך, אבל אני גם יש לי אוסף מטאל והארד רוק די מפותח.

RamiSun

New member
רגע רגע, שלא תצפה למשהו אגרסיבי

יס אגרסיבי זה עדיין יס.... האלבום יותר אגרסיבי מאחרים, אבל עדיין לא מטאל והארד רוק....

RamiSun

New member
רילייר - הוא אלבום חובה

אם אהבת את Close סביר להניח שתאהב אותו. מה עדיף קודם של יס זאת שאלה קשה שתלויה במה שאתה אוהב בהם ספציפית.

begone

New member
מה עם פרג'ייל?

לאחרונה יצא רימסטר נפלא לאלבום Fragile שהקדים את CloseToTheEdge ואני ממליץ ללכת עליו לפני שהולכים על רילייר, שהוא אלבום מעולה בפני עצמו.

למעלה