YES MAX

קובי221

New member
YES MAX

מישהו יודע אם יש אפשרות להעביר תכנים שהוקלטו במקס למחשב?

dht160

New member
כן

אם יש לך כרטיס טלוויזיה במחשב וציוד מתאים כמו כבלים (או אפילו DVD מקליט כמו שאני עושה) אתה יכול. אתה פשוט מחבר אותו למחשב כמו כל מצלמת וידאו,ממיר.

dht160

New member
אין כבל מיוחד לחיבור מקס למחשב

אני לא יודע מה הכניסות למחשב שלך.אבל אמורים לחבר את זה עם יציאת התמונה כמו שמחברים תממיר לטלוויזיה אם אני לא טועה.לא מבין בזה.

קובי221

New member
אההה.

חשבתי שמחברים דרך ה- USB שיש שם... יש לי יציאת S-VIDEO במחשב, וגם ראיתי שמאחורי הממיר יש, אז אני מניח שזה יחבר...

MacyMan

New member
רגע אז לא הבנתי

אפשר הסבר קצת יותר מפורט ? אני תמיד חשבתי שאי א פשר לעשות דבר כזה אבל אם אפשר זה יפתור לי המון בעיות בחיים ! :D אאז אפשר הסבר יותר מפורט ? יש לי בבית כבל שאפשר לחבר בין המחשב למסך טלוויזיה - זה הכבל שמדברים עליו?

assafTV

New member
כן ולא

כן - אפשר לחבר את המקס לכרטיס מסך עם כניסת וידאו ואפשרות לכידה במחשב ולהקליט משם פרקים כמו מכל וידאו / DVD מקליט רגיל. לא - אי אפשר למשוך את הפרקים מהמקס אל המחשב ישירות כקבצים עקב מגבלה של זכויות יוצרים.

snier1991

New member
אין שום בעיה מבחינה טכנית

אסף עובד יס, בכל זאת לצפות לתשובה של כן וזה בסדר יהיה קצת מוגזם

assafTV

New member
אם תחבר למקס כבל USB

ותחבר אותו למחשב - לא יקרה כלום. היציאה הזו חסומה. כל ניסיון לפרוץ אותה איננו חוקי ובהתחשב שמדובר בטכנולוגיית הצפנה של NDS גם האקרים מנוסים יתקשו לפרוץ את ההגנות.

בהחלט כן... כל מה שצריך

זנ כרטיס טלויזיה וכבלי AOUDIO וVIDEO שמחברים לכל וידאו/DVD (בדומה ל3 החוטים שגם ככה יוצאים מהממיר לטלויזיה..)

למעלה