YES/HOT, פתרונות אחרים?

ofir_y

New member
YES/HOT, פתרונות אחרים?

היי,

סגרתי חוזה לאחרונה ואני רוצה למצוא את הדרך הכי זולה לעשות אינטרנט (לא מהשכנים, תודה
)+ טלפון (כדאי בכלל?) וטלוויזיה.
לגבי טלוויזיה - חוץ מYES/HOT יש פתרונות אחרים זולים? אני לא רוצה את הממיר החדש שנותן רק את ערוץ 2 ו10... אפילו דרך האינטרנט או כל פתרון יצירתי אחר.

ממה שאני יודע

דיי מיצית את הפתרונות בנוגע לטלוויזיה, יש עוד פתרון אחד של צלחת לווין פרטית שקולטת בעיקר ערוצים מחול בנוסף לערוץ 1\2 (לא בטוח שקולט 10).

טלפון זה כבר עניין סובייקטיבי, אני למשל עם חבילות הunlimited לא רואה סיבה לטלפון. אבל יש אנשים שאוהבים טלפון בייתי "למקרה ש..." אבל אז כבר עדיף בזק כי זה היחיד שעובד גם אם אין חשמל בשכונה.

אינטרנט יש לך שני דברים תשתית וספק - העניין הוא להחליט איזו מהירות אתה צריך, מאותו רגע זה פשוט עניין של להתמקח עם החברות.
בהצלחה

olli3

New member
מנהל
צלחת פרטית המכוונת ללויין ניילסאט.

תקבל ערוצים חופשיים של סרטים וסדרות (פס קול באנגלית), לא מעט ערוצים כאלה. יחד עם זאת, תקבל את MTV (ארעביה - של המזרח התיכון - השידורים באנגלית כמובן). תקבל ערוצי חדשות, גם כאלו שלא קיימים בארץ ותקבל גם ליגה גרמנית בכדורגל בחינם + ליגה ברזילאית וארגנטינאית בחינם.

מבחינת ערוצים ישראלים, מכיוון שהלווין המצרי ניילסאט יושב על 7W (7 מעלות מערב) והלווין הישראלי עמוס יושב על 4W, ניתן לסגור LNB אחד על שני הלווינים וכך לאבד תדרים שאין בהם ערוצים מעניינים בניילסאט, אך להרוויח את הערוצים הישראלים. כמו כן תמיד אפשר לשים עוד LNB לקליטה מיטבית של שני הלווינים, היום זה כבר גרושים.

אם תרצה חבילת ספורט רחבה, תמיד תוכל לרכוש כרטיס צפיה בעלות של 400 ש"ח (אפשר גם פחות מזה, תלוי ממי קונים) המקנה לך צפיה חופשית ב8 ערוצי ספורט עם פס קול באנגלית או ערבית עם צפיה של מסך רחב כמובן (16:9). עלות הכרטיס היא לשנה שלמה וזה אומר שליגת האלופות, ליגה ספרדית, איטלקית, צרפתית, הולנדית ועוד כלולים בכרטיס הצפיה. קיים כרטיס צפיה יקר יותר המקנה לך גם את הליגה האנגלית, מונדיאל, יורו. החבילה היא של אלג'זירה ספורט.

מעבר לכך קיים תחום השיתוף. בכלליות אדם מחזיק מנוי חוקי ומשתף אותו עם עוד המון אנשים תמורת תשלום (אך מופחת בהרבה). כך אנשים צופים בחבילות לווין מכל רחבי העולם (כולל החבילה של יס). לכך יש צורך בממיר יקר יותר, אלך בראיה רחבת טווח יש חסכון משמעותי.

אם רוצים לראות ספורט ללא תשלום של 400 ש"ח לשנה לכרטיס של אלג'זירה ספורט, ניתן לשים LNB (עין) נוסף לקליטת הלווין הטורקי בו משודרים משחקים רבים מליגות נבחרות (כאן לא תמיד יש אופציה לבחירת פס קול באנגלית).

תחום הלווינים רחב ביותר, אני ממליץ לקרוא שרשורי מתחילים בפורום הבא ואם יש לך שאלות נוספות גם לשאול בפורום הזה: http://www.sat-israel.co.il/

כמו כן אני ממליץ על האתר הבא למידע רחב על תחום הלווינים: www.satil.com

מIתר לי

New member
יש תרגום?

אנחנו על ניילנס ועמוס, קולטים ערוץ 1, 2, 10 ו-33 מעמוס ועוד המון ערוצים מניילסט
הבונוס בימים אלו זה שאני יכולה לראות את האולימפיאדה

ואגב, MTV עראביה משדר בחלק מהשעות גם בערבית
ולמי שאוהב סרטים- MBC2, MBC אקשן, FOX מוביז ועוד, מספקים המון סרטים טובים
[ולמקרה שהאותיות יתהפכו: "אם בי סי שתים" "אם בי סי אקשן"]

אפל TV

לנו יש גם את זה וגם עידן פלוס (הממיר של ערוץ 1+2+23+10+ערוץ הכנסת ווטאבר מה עוד....)
בכל אופן מאז שרכשנו את האפל טיוי (לפני כשנה) זה ממש עולם אחר.

apple tv אם יש לך אייפד

אנחנו בחו"ל ואני חיברתי טלויזיה ללפטופ קטן שמיועד רק לזה ורואה טלויזיה דרך flat planet tv בשידור ישיר (4 ערוצים נראה לי)
בנוסף גם בapple tv כי זה נורא נוח ולא רק לי אלא גם הבחור משתמש. יש לנו את זה בנוסף לכבלים רגילים מקומיים בגרמנית וצרפתית. לפעמים החבר צופה אבל אני אישית מעדיפה ישראלי

ofir_y

New member
תודה על התגובות

החלטתי לוותר על יס\הוט ולקנות סטרימר.
קו בזק + תשתית בזק + ספק זול יעשו את העבודה.

למעלה