yes ho

lightanddark

New member
yes ho

אני לא מבינה למה משווקים את ערוץ הזה כ"בית של HBO", מרבית התוכן הוא של שואו טיים AMC FX וBBC. ולמרות שזה פירסום שיקרי לחלוטין (אני בספק שאם חברות הכבלים האמריקאיות ידעו שהסדרות שלהן משווקת כסדרות של HBO הן לא ימותו על זה) זה עוד היה מתקבל כששודרו שם רק סדרות כבלים.
אבל עכשיו הם עומדים לשדר שם את The Following - סדרה של פוקס! ברצינות!?
יש ערוץ אקשן שהתוכן בו חוזר על עצמו כל שעתיים, אולי כדאי לטפל בו לפני שמעמיסים עוד תכנים לא רלוונטים על ערוץ שמשדר חצי יום

ונ.ב
הפרומו ל"הנוקמים" לגמרי הרס את שתי הסצנות הכי מצחיקות בסרט.

LeRanch

New member
תגובתי בנושא

הערוץ משווק כ"בית של HBO" כי כל הסדרות של HBO משודרות אך ורק בו ואין עוד ערוץ כזה בארץ. נכון, גם סדרות של כל שאר רשתות הכבלים משודרות בו אבל מרבית הסדרות הן של HBO - בנות, מוארת, משחקי הכס, דם אמיתי, חדר החדשות, VEEP, אימפריית הפשע, טרמיי וסביר להניח שכל הפקה עתידית בשנים הקרובות.
וכמו שאסף אמר - The Following תשודר בו כי היא בתכלס סדרת כבלים שמשודרת ברשת ארצית בארה"ב. ודי בטוח שכשהיא תעלה כולנו נאמר את אותו הדבר. גם Vegas של CBS תעלה בו בקרוב.
ולגבי התכנים של שאר הערוצים - בכל העולם, בכל ערוץ סדרות, השידורים מורכבים מש.חים במהלך היום ופרקים חדשים בערב, ובחלקם גם משדרים טוק שואוז, משדרי חדשות ואופרות סבון במהלך היום. ב-yes יש 4 ערוצים שכל כולם סדרות, ללא שום תוכן נוסף. יש גבול לכמות התכנים שיש ל-yes לשדר (למרות שזה לא נראה ככה כי היא לא מפסיקה לרכוש סדרות) אבל הפריים טיים הוא בערב, לא לכולם יש VOD ומקס ולכן זה לא אפקטיבי לשדר פרק חדש של "צווארון לבן" ב-17:00. אלא אם כן זה הוט. שם זה נורמה

lightanddark

New member
דם אמיתי שודרה ביס אקשן

והסמויה משודרת ביס אקשן. וזה נחמד ש"כל" הסדרות של HBO משודרות בו, אבל לא כל הסדרות הן של HBO. זה כמו שאני אגיד לך שבמבה ופרפר שניהם של אסם.
ומה זה בדיוק "היא בתכלס סדרת כבלים"? לא היא לא! אם היא הייתה סדרת כבלים היא הייתה משודרת בכבלים, אבל היא משודרת ברשת פוקס. זה שסדרה מצולמת בדרך מסויימת או עוסקת בנושא מסויים לא הופך אותה ל"סדרת כבלים" כמו שזה לא הופך אותה לסדרת איכות.

וחבל שהם לקחו שתי סדרות והורידו אותן מהתוכן של הערוץ אליו הן אשכרה מיועדות.

ואני מבינה שיש מספר מוגבל של תוכן, אבל אפשר לגוון גם בשידורים חוזרים לפחות ככה שיהיו יותר משעתיים תוכן ביום. ולמה לא לרכוש את תוכניות הלייט נייט? אבל זה כבר נושא אחר.

LeRanch

New member
שודרה - בזמן עבר

אבל העונה החמישית של דם אמיתי שודרה ב-yes oh. וכך יהיה גם בעונה השישית. הסמויה שודרה לראשונה ביס אקשן כי עדיין לא היה oh, והש.ח היה ב-Oh (ואז עוד אחד באקשן).
ואני באמת לא מבין - חסר מה לראות ביס אקשן שאת מתלוננת?
מחסן סודי 13 (ובעוד שבועיים דוקטור הו), מחשבות פליליות, הגליידס, העוקץ, רוקי בלו, פרשיות סמויות, חוק וסדר, קאסל, צווארון לבן. לא מספיק כל אלה בשבוע?! יש 10 משבצות שידור, וזה מה יש. לפני 22:00 לא משדרים כי הסדרות האלה מיועדות לשידור רק מהשעה הזאת בגלל סיווג תכנים (סדרות פשע ברובן, קללות, סקס, גופות ועוד דברים שאסור לשדר מוקדם).
אני עדיין לא מצליח להבין מה מפריע לך שסדרת רשת תשודר בערוץ של סדרות כבלים. כאילו מישהו עובר פה על החוק או משהו
זה באמת כל כך קריטי שהיא תהיה בערוץ 14 ולא 13?!
הלייט נייט זו באמת סוגיה מעצבנת והתשובה של yes ממש מרגיזה - הם מעדיפים להתמקד רק בסיטקומים (אבל סטרדיי נייט לייב שהיא תוכנית אירוח ומערכונים זה בסדר?!). תאמיני לי שגם אני הייתי רוצה לראות על המסך שלנו את ג'יי, קונאן וג'ימי.

LeRanch

New member
ועוד דבר

זה שסדרות כבלים שמשודרות אצלנו בדרמה ואקשן לא מפריע לך?
העוקץ - TNT - אקשן.
הוחלפו בלידתן ומשחק השקרים - ABC פמילי - דרמה.
Suits ורופא להשכיר - USA - דרמה.
סוכן מחוק, צווארון לבן, פרשיות סמויות, בניחוש חוקר - USA - אקשן.
כולן סדרות כבלים, כולן משודרות בערוצים שהם לא oh.
oh = סדרות איכות.
The Following לדעת yes נופלת למשבצת הזאת ולכן שידורה ב-oh.

lightanddark

New member
כי זו סדרת רשת

ואיך הם מגדירים אותה כסדרת איכות וגם אומרים בפרומו הסדרה שמטריפה את אמריקה או משהו כזה כשהיא אפילו עוד לא שודרה שם. אני שמחה שיס חושבים שהם יכולים להגדיר איכות לפי הרכש שלהם, אבל זו לא המציאות.
והקטע הוא אמון, יש פה פרסום שהוא שיקרי (וכן זו עברה על החוק דרך אגב) כשמפרסמים סדרה ש- א. היא לא סדרת כבלים. ו-ב. היא לא של HBO - כסדרה של HBO.
שוב, תשלח לשואו טיים וAMC ועכשיו גם לפוקס את הפרומואים של יס לסדרות שלהן שמופיעות כסדרות של HBO יש מצב מאוד גדול שהן יתבעו להם את הצורה. והן מופיעות כסדרות של HBO כי אין שום "מבית היוצר" או כל דבר אחר שלא אומר שהן לא של HBO, יש את הפרומו לסדרה ומתחת לשם הסדרה יש את הסלוגן הדבילי של הערוץ "הבית של HBO". הצופה הממוצע לא ילך ויבדוק של מי הסדרה הוא יראה שזה משודר בערוץ של HBO ויסיק מכך שזו סדרה של HBO במיוחד שאין דבר שאומר אחרת.
הבעיה היא שיס חושבים שHBO זה סממן לאיכות ושאם הם יקראו לערוץ בשם הזה זה יתן להם מראה של חברה שמשדרת תוכן איכותי.
ואין לי בעיה עם סדרות כבלים שלא משודרות ביס הו כי הן לא מפורסמות כסדרות של HBO או כסדרות כבלים, הן ממותגות כדרמה/אקשן/קומדיה, וזה סבבה הם לא מנסים למכור לך משהו שיקרי.
וכרגע הם מרחיבים את יס הו לסתם ערוץ נוסף אם כל סדרה יכולה להיות משודרת שם כי אין להם לאן לדחוף אותה, והשעות זה בולשייט, יש עכשיו המפענחת ואין שום סיבה לא להתחיל לשדר מתשע ורבע.

ואיך שידור חוזר בפעם ה500 מיליון של חברים עדיף מפרק של פרגוסון או קונאן? לפחות אם היו להם סיטקומים להתמקד בהם במקום לתת להוט לגנוב את כל הרכש הטוב בז'אנר הזה.

LeRanch

New member
אבל לצופה הממוצע לא אכפת מזה

מה זה מעניין אותו באיזה רשת הסדרה משודרת בארה"ב? באמת שזאת הדאגה האחרונה שלו. אכפת לו לשבת ולצפות בסדרה שהוא אוהב, בשעה הנוחה לו ולהעביר 40 דקות בכיף. אני בטוח ש-90% מהמנויים של yes בכלל לא יודעים מה זה CBS, שואוטיים או FX. הם יודעים yes והוט, זה הכל. ל-HBO אולי נחשפו, אבל עדיין לא יודעים באיזה רשת משודרת כל סדרה שבה הם צופים.
לנו, הצופים שקצת יותר מתעניינים בטלוויזיה, זה כן משנה, אבל בגדול אני אני עדיין לא מצליח להבין למה זה כל כך קריטי מבחינתך שכותבים "הבית של HBO". פרסום שקרי, לא פרסום שקרי - זה ערוץ סדרות איכות, HBO זה איכות, וכל סדרה אחרת שמשודרת בערוץ הזה הייתה יכולה להיות משודרת ברשת הזאת.
לגבי הפרסום "הסדרה שמטריפה את אמריקה" - אני נוטה להסכים. yes באמת נוהגים לצאת קצת מפרופורציות, וכולנו ראינו מה קרה עם "טרה נובה" ששודרה פה יום אחרי ארה"ב. נשאר רק לקוות שאולי הפעם הם קלעו בול והיא תצליח. אני לא ידעתי על הסדרה הזאת כ-ל-ו-ם לפני שראיתי את הפרומו, ולגלות שגם מגי גרייס, נטלי זיאה ושון אשמור משתתפים בה בכלל העלה לי את מפלס הציפייה לתקרה. מקווה לא להתאכזב

ושוב, עניין הקומדיות - כבר אמרתי שאני הייתי רוצה לראות אצלנו את הלייט נייטס, חבל שוויתרו עליהם ככה. ואיך בדיוק הוט גנבו את כל הקומדיות הטובות? סה"כ הם משדרים את קומיוניטי, הכל לטובה, מחלקת גנים ונוף והמשרד. שאר הסיטקומים שלהם זה זבל אמריקאי מבוטל שלא מגיע לו בכלל לראות אור יום.
לנו יש את רוק 30, משפחה מודרנית, לואי, VEEP, שני גברים וחצי, המפץ הגדול, איך פגשתי את אמא - הקומדיות הכי מדוברות, הכי מצליחות והכי מעוטרות בפרסים בשנים האחרונות.
ודבר אחרון בנוגע לשעות שידור - שוב, יש כללים. כנראה שהמפענחת זאת סדרה שכן אפשר לשדר בשעות כאלה, אבל שימי לב שאת הפרק של "מחשבות פליליות" שישודר היום ב-22:00 את לא תראי מחר בשידור חוזר, כי זה תוכן שאסור בשום פנים ואופן לשדר בשעות מוקדמות. לכל סדרה יש את חוקי השידור שלה, המפענחת היא יותר קומית ולא מתמקדים בה בגופות (רק בחדר המתים ולשניות בודדות בזירת הפשע, וגם אז בלי יותר מדי תקריבים ודם), לא מראים מעשי רצח ברוטליים כמו במחשבות פליליות ולכן היא כן משודרת גם בצהריים.

lightanddark

New member
זה שהופכים את הצופה הממוצע

ליותר, בואו נגיד "פסיבי" כדי להיות נחמדים, לא אומר שזה בסדר. זה שהצופה הוא כזה לא אומר שצריך לעודד את זה.
ואני מדברת הרבה על טלוויזיה עם אנשים ותאמין לי שיש לא מעט שחושבים שהסדרות שם הן רק של HBO

assafTV

New member
אפרופו הכל לטובה

שתי העונות הראשונות יגיעו ל-VOD בקרוב במסגרת השירות (החינמי למנויי הויאודי) abc tv

LeRanch

New member
!!!

כל מי שלא מכיר את הסדרה הרוויח כרגע בענק! איזה חדשות נהדרות

O0NoNi0O

New member
אבל יס לא מפרסמים את ערוץ YES OH

כערוץ שמשדר רק סדרות של HBO. אם זה היה ככה, היו קוראים לערוץ HBO. זה הבית של HBO כי בערוצים אחרים לא משודרים תכנים של HBO. אבל, זה לא הופך את ערוץ 14 לHBO באופן בלעדי.

lightanddark

New member
כן הם כן

בזה שהם קוראים לערוץ בשם YES oh זה קודם כל מראה על קשר ל HBO
והם לא מפרסמים שהם משדרים בו סדרות שהן לא של HBO -שזה הכי חשוב
וכמובן הוא ממותג כבית של HBO

גםצופה

Member
מנהל
ממה שאני שמה לב...

סדרות למבוגרים משודרים עכשיו רק (או בעיקר...) ב- Yes O (תשימו לב כמה סימנים של מעל גיל 18 יש בסדרות המשודרות בערוץ...)

dht160

New member
מזה משנה?

זה טוב? זה חדש? זה מצליח? זה משודר ביסֱ.מזה משנה יס+,יס ויקאנד,יס דרמה,יס סאטרס.
יאלה תהנו!

למעלה