yes...eys...eys

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif ברקי ../images/Emo8.gif זה שהוא נבחר...

לא אומר שאין לו פטיש בראש, ראש ,ראש
אחחחחח השיר, שיר שיר...מקסיםםםםםםםם

רפרפת 55

New member
../images/Emo6.gif גם ממרומי מעמדם

רואים סרקוזי ואובמה את מה שרואים אנשים מהתחתית
שיר יפה ברק

ש ר ה לה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo8.gifזה משהו...!!! /ניקו, בבקשה הסבר להם איך

שומעים את הלינקים של האתר הכל כך מוצלח הזה.... ובהזדמנות, תלמד גם אותי איך אני מחפשת שירים שלא אני העליתי.....תודה... זה משהו!!!

ניקו 45

New member
לא לשכוח להודות לטליה ../images/Emo106.gifשרל'ה

ובשעה טובה ומוצלחת נרשמת לאתר המקסים הזה שהביאה אלינו טליה . רק למה עשית מישמש ולא הקמת תקיות לפי קטגוריות אהההה ? נהדרררררררר כך איכות השמיעה והאפשרות להוריד קובץ לתקייה שלי הינו קל ופשוט וגם מאוד מהנה . כלכבוד ! ולהפעיל ת'קובץ זה פשוט ובטוחני שכל אחד פה כבר יודע .

ש ר ה לה

New member
בוקררר טובב אליהוווווווו!!!!! כלומר ניקווו!!!

יש משהו בסיסי שאני חייבת להסביר לך במערכת הגומלין ביני ובין המכשף שלי. אז ככה, אני בעצם מעולם לא למדתי להפעיל מחשב. את המחשב שלי קניתי בזמנו כדי שהבת הצעירה שלי תבלה את הלילות שלה פה, אצלי בבית, שהוא בעצם הבית שלה. ולא במקומות שאין לי שמץ מושג היכן הם. והעובדות מספרות שמהיום בו יש לי מחשב בבית, גם הבת חזרה הביתה. ועוד סיבה שגרמה לי ללכת ולהביא מחשב הביתה היתה ההרגשה המאוד נכונה בדיעבד, ש.... אני נשארת מאחור הרחק הרחק אחרי הקידמה....., אבל זה שבנאדם בשנות החמישים פלוס שלו הולך וקונה לעצמו מחשב זה עדיין לא עושה אותו בקי ברזי המחשב. למי שיש פנאי למכביר, מה שלי חסר לצערי, (איך אמר ברק188? 42 שעות ביממה?)., קימת אפשרות לקרוא ספרים בנושא, ולישם. אבל אצלי נסיון כזה מסתים בכישלון, כי אחרי קריאת שורה או שתיים כלשהן אני מאבדת ריכוז, והשינה מתחילה לאפוף אותי....
הבת חסרת סבלנות, ולא היתה מוכנה לבוא לעזרתי בצורה מסודרת. (היום היא מגיעה לביקור קצר פעם בחודש או חדשיים) ככה שאני נותרתי עם חור רציני בהשכלת המחשב. כל מה שהגעתי אליו, הגעתי ע'י ניסוי ותהיה בעתות הפנאי הבודדות שלי.... אז בבקשה לא לכעוס על המשמש. ולהנות מהיש!!!!, זה לא כזה הרבה בנתיים
ונסיים כמובן במוסיקה

טליה1233

New member
שרהלה תודה ../images/Emo140.gif בעונג רב...

הלכתי בדף אתרך ומשם הורדתי בהנאה גמורה את Rave_Bird-Simpathy
תודה לך!

ניקו 45

New member
נו...188 ../images/Emo13.gif הם בסה"כ ../images/Emo8.gifגברים כמוני וכמוך

חוקי הטבע והאבולוציה חלים באותה מידה עליהם וגם עלינו ... לא ? מה שבטוח : שאת סרקוזי ואת ברלוסקוני לא תמצא במצעד הגאווה !
אהבתי

בוקר ../images/Emo13.gif בוקר ../images/Emo13.gif טוב../images/Emo140.gif

חייכת אותי ברק עם הקליפ והיה כיף להתעורר לצלילי השיר המצורף צליל השלום הזכיר לי נשכחות
בוקר טוב עולםם

למעלה