YES תביאו את RealityTV דחוף !!!

אויש , אתה באמת מתקשר עם קטינים!!

אתה קטין בעצמך, חרא עלי. ואני עוד מתווכחת איתכם

Boran

New member
אם את חושבת שהעיקר זה התחרות

אז את לא מבינה את המהות של הישרדות התחרויות זה חלק שולי והחלק הפחות מעניין. החלק הבאמת מעניין זה אסטרטגיה אבל מה אני מבין אני כולה גבר שכל מה שיש לו בראש זה חומריות. אה כן, וסקס. וקצת דמגוגיה. וואו, אני יכול להיות ח"כ

ברור!

ואסטרטגיה (שמתאימה למלחמות, כמה מאצ'ו מצידך
) פחות מעניינת אותי מקשרים בינאישיים. (אגב, הודית שכן יש פה תחרות..)

Boran

New member
יווווו איזה ילדה קטנה

מה הקשר למלחמות? די לנסות להמציא דברים טוב?

reh120

New member
לצערי אני מסכים עם Boran../images/Emo66.gif

כל תוכניות הריאליטי "הרומנטיות" מאוד, אבל מאוד משעממות. קבוצת נשים שמוכנה להתחתן עם מישהו רק בגלל שהוא מיליונר בלי אפילו שפגשו אותו, זה נשמע לי מעניין כמו תחזית מזג אויר של לפני חודש. קבוצות של נשים מיואשות שרודפות אחרי כסף ופרסים זה דבר עצוב מאוד בתרבות שלנו. מה שעצוב זה שהם "מוכרות" את עצמן למען הכסף, במילים אחרות הייתי קורא לזה זנות במסווה של טלויזיה. בהישרדות לדוגמה יש לך קבוצת אנשים ש"עובדת" כדי להרוויח את הכסף. אם זה בעבודה ובתחמנות. תוסיפי לזה מקומות יפים בעולם, שלל תחרויות פיזיות ומנטליות ותקבלי תוכנית ריאליטי אמיתית. זה גם לגבי המירוץ למיליון. תני תחרויות אינטליגנציה למשתתפות ברווק או גו מיליונר ותקבלי מספר השואף לאפס. ודרך אגב אלה שצופים בתוכניות ה"רומנטיות" האלה כמו גם קחי אותי שרון, זה קבוצת ילדות בנות 5-15 שמתעלפות מהתרגשות גם כשהמורדים מגיעים לארץ, וצופות בשקיקה בכל טלנובלה שיש.

amitooshacham

New member
../images/Emo45.gif

אמנם ראיתי כמה תוכניות כמו הרווק, ג'ו מיליונר, וקחי אותי שרון האמריקאי, אבל מאוד לא התלהבתי מהן. לא מזמן יצא ג'ו מיליונר 2.. ראיתי פרק אחד - וכשראיתי ששום דבר לא השתפר, פשוט הפסקתי להוריד את זה. תוכניות מהסוג הזה כבר ממש לא מושכות אותי.. לעומת זאת, המירוץ למיליון והישרדות..

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא הייתי עושה הכללות

לגבי קהל הצופים של סדרה זו או אחרת. צריך לקבל את זה שכל אחד מחפש משהו אחר, ומכיוון שהפורום מוגדר כפורום ריאליטי וכל הסדרות האלה הוגדרו (חלקן בצדק וחלקן אולי פחות) כריאליטי, זה המקום לדון בהם. אני את דעתי על זה הבעתי. תכניות כמו הרווק/ה, וג'ו מליונר לא עניינו אותי ולא יעניינו אותי. הישרדות,חפרפרת,המירוץ - שלושת הסדרות המובילות לטעמי. יש גם יציאות ריאליטי חביבות כמו ג'ו שמו, ואפילו ג'ו הממוצע שכאשר ישבתי לראות את הפרק הראשון ההנחה הראשונית שלי שאני אשפוט את זה כמו את הרווק/ה/ג'ו מיליונר, הופתעתי לטובה ומעבר לקטע הרומנטי היו שם קטעים מצחיקים, והתכנית הצליחה להשאיר אותי מעוניין לראות עוד ועוד עד לסיומה.

Boran

New member
חח "ג'ו הממוצע"?

נשמע מצחיק בעברית יש גם את ביג בראדר שזה ריאליטי. ואני מחשיב גם את אמריקן איידול כריאליטי. אבל את הפורמט של איידול. את כוכב נולד אני מחשיב פחות, כי אין פה את הביקורת הנורמלית של השופטים ובכלל כל מערך ההצבעה דפוק מהיסוד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
פאשלה ענקית שלי

שכחתי את ביג בראדר....שזה ענק בלשון המעטה, ואיידול סביר, ראיתי רק את העונה השנייה האמריקאית, ופרקים מזדמנים של האוסטרלי. ביג בראדר מומלץ מאוד לצפייה (יש את הפורמט האמריקאי שהוא שונה לגמרי מהפורמט שהולך בשאר העולם - פורמט שנוסה בעונה הראשונה של ביג בראדר ארה"ב ולא הלך, ולכן התכנית עברה מתיחת פנים כדי להתאים לשוק האמריקאי) : האח הגדול ארה"ב עונה 2 - מדהימה האח הגדול ארה"ב עונה 3 - חביבה ומהנה האח הגדול ארה"ב עונה 4 - מאכזבת האח הגדול אוסטרליה עונה 2 - נחמדה האח הגדול אוסטרליה עונה 3 - מעולה,מצחיקה,טעימה וטובה לבריאות האח הגדול בריטניה - העונות המוקדמות 1-3 אפשריים לצפייה אם כי לא תמיד מעניינות. עונה רביעית משעממת ועוזרת לסובלים מנדודי שינה.

Boran

New member
דקה

דבר ראשון תראה את אמריקן איידול 1, הוא הרבה יותר טוב מאיידול 2. למרות שאין על קליי. מה ההבדל בין הפורמט של בי.בי בעונה הראשונה ובשאר העולם לשאר העונות?

LOVEtheMcMAHONS

New member
ארה"ב

או למעשה המפיק שנשכר כדי לעשות מתיחת פנים לפורמט הישן המציאו את כל מושג ה- HOH, מאוחר יותר את הווטו, ובכלל את כל לקיחת הכח מהקהל שמצביע עבור המועמדים להדחה בכל העולם, ובארה"ב מי שקובע מי עף אלה דיירי הבית. כנ"ל לגבי הזוכה - לקהל אין שום השפעה על המשחק מלבד AMERICA CHOICE, שם הקהל מצביע כל שבוע על דברים שונים כמו איזה חית מחמד הבית יקבל, מכשיר חשמלי חדש, מי מדיירי הבית יקבל שיחת טלפון וכד'. האמריקאים , בעקבות הצלחת הישרדות, הלכו חזק על הקטע של בריתות ומזימות, ולמרות שבפורמט המקורי חל איסור מוחלט לדון באסטרטגיות, הצבעות וכד', הפורמט החדש הוא בדיוק להפך - הבריתות והמזימות הן העיקר, והופכות את הכל לפחות תמים וחברותי כמו בפורמט הישן, וליותר סביב אסטרטגיות משחק, למרות שעדיין יש את הקטע של החבר'ה.

Boran

New member
אז בעצם מה יש בפורמט הישן?

אם אין תחרויות, אין אסטרטגיות ובריתות, והקהל מצביע, אז מה יש בפרקים?

amitooshacham

New member
את אותו דבר שיש באוסטרליה

ובבריטניה.. סתם רואים אותם 24 שעות ביממה. חוץ מזה, כן היו משימות.. אבל לא על HoH או על וטו.

SurvivorManic

New member
מסכים

הריאלטי רומנטי זה ממש זול ודיי מזויף , מי שבא לתוכניות כאלו למצוא אהבה, הוא טיפש~!!~!~!~!~!~! הישרדות זו תוכנית הרבה יותר חכמה מכל מה שהזכרתם , לא צריך סתם להיראות טוב ולהתנהג כמו פרחה מאשדוד כדי לזכות~! לגבי התוכניות ריאלטי של המוסיקה אני מסכים , רק חבל שבארץ ניסו לעשות עם זה משהו וניכשלו בגדדדדדוללל , , כן כל הפרחות אוהבות את נינט וגבסו , אבל אני אוהב אותם רק במקום אחד ,,,,בקבר~!

Boran

New member
למה לצערך? ../images/Emo13.gif

בהישרדות צריך לחשוב טוב טוב איך להתקדם ולהגיע הכי רחוק במשחק. על מה מבוססות תכניות כמו "קחי אותי"? מי נראה הכי טוב? וג'ו מיליונר? פשוט זנות טלויזיונית, בחורות שרוצות למכור את הגוף שלהן תמורת הפרס.

reh120

New member
../images/Emo24.gifלגבי אמריקן איידול

כמובן שהגירסה הישראלית "כוכב נולד" משעממת, לעולם לא נצליח לחקות תוכניות טובות. אל תשכח את הסידרה "שוטרים" הישראלית שהייתה אמורה להיות גירסה ל cops האמריקאית, וכמובן שלא הגיעה באיכותה למקור שמעבר לים. לגבי אמריקן איידול האמריקאית, השיפוט שם הוא איום ונורא כאשר השופט הבריטי סיימון קאול פשוט מכסח את המיתמודדים ! הוא מעליב אותם בצורה שקשה לי להאמין שהייתה אפשרית בארץ. אפילו המשתתף שהגיע בעונה השנייה למקום השני קליי אייקן סיפר שסיימון צחק על המראה שלו. לכן לא הייתי אומר שהביקורת של השופטים שם נורמלית. דרך אגב שמתי לב שבאחד הערוצים הרוסיים בלווין משודרת בימי שבת הגירסה הרוסית של הישרדות.

Boran

New member
לא מדוייק

קודם כל, כוכב נולד זה לא הפקה ישראלית לאמריקן איידול, אלא ל"פיים אקדמי" הבריטי, שזה פורמט שונה לגמרי. דבר שני, סיימון קאוול הוא גאון, אני אנמק: אחד הדברים הגרועים בכוכב נולד היה שהשופטים היו wishy-washy חסרי חוט שדרה, שגם אם המתחרה שר לא משהו אבל סביר אמרו לו "יופי". מה שהיה חסר בארץ זה שופטים שיגידו למתחרים הפחות טובים שהם פחות טובים, שיגידו למי שהיה טוב והדרדר שהוא הדרדר, שלא יגידו שנינט טובה רק כי קוראים לה נינט טייב, אלא יבקרו את השירה שלה כל שבוע מחדש. בנוסף, אפשר לראות מה קרה בהפקה הקנדית. השופטים שם לא יודעים שיט במוזיקה, יש את זאק שהוא סיימון-וונאבי, ואומר ביקורות קוטלות- אבל כשהן לא במקום. וכך נוצרה הקנדיאן איידול, שזאק קטל את הזמרים הטובים והם עפו עוד בהתחלה, והפיינל 5 היו כ"כ גרועים שאפילו לא ראיתי את שלושת הפרקים האחרונים אחרי שעקבתי רוב העונה וראיתי את הזמרים הטובים נקטלים ועפים אחד אחד. השיפוט של סיימון קאוול הוא זה שעושה את העונה לטובה, ומוציא ממנה זמרים טובים. הביקורות הקטלניות של סיימון הן אלו שוהפכות אותו גם לטלויזיה טובה.

reh120

New member
איך אתה יכול לראות את התוכניות

שלא משודרות בארץ ?

למעלה