YES תביאו את RealityTV דחוף !!!

reh120

New member
YES תביאו את RealityTV דחוף !!!

בתור צופים ותיקים של הלווין אני וחבריי מבקשים שתביאו את הערוצים הבאים : 1) Reality TV שמשודר בכבלים הדיגיטליים. 2) METV שמשודר בכבלים הדיגיטליים. בתודה קבוצת צופים מרמת גן וגבעתיים

Aviad1987

New member
רק לידע כללי...

ערוץ ריאליטי טי וי נרכש כבר על יס והוא מיועד לעלות כבר במהלך חודש הבא. אז סבלנווות.

Boran

New member
ועוד ידע כללי

הפורום לא מנוהל ע"י יס, כך שאין טעם לפרסם פה בקשות מהם.

ziggydan

New member
למה בכלל אתה רוצה את הערוץ?

הוא נשמע חרא ומלא עלק ריאלטי-- האסונות הגדולות..וכששיכורים מכים חחחח

reh120

New member
../images/Emo122.gifלמה אני רוצה את הערוץ ???

כי אני רוצה תוכניות ריאליטי אמיתיות ! נשבר לי הזין מכל התוכניות ריאליטי ה"נשיות" שיש ב yes real. כל ההיכרויות, הרווק הרווקה שרון ג"ו מיליונר וכו" ד י כ ב ר !!!! אני גבר ! תנו מירדפים אקשן שוטרים מכות, עזבו אותכם מהלפלפיות !! תנו ערוצים לגברים תראו כמה מנויים חדשים תקבלו.

reh120

New member
מי אמר שיס קנו את הערוץ ?../images/Emo49.gif

ואם כבר מדברים על ערוצים תביאו את METV ערוץ המזרח התיכון, למה יש שם פוטבול חבל על הזמן ! כולל הסופרבול והפרסומות ! יש מספיק ערוצים לילדים איזה 9, ואיזה 4 ערוצי טלנובלות. תתחילו להיתיחס גם לגברים. לא כן המנויים שלכם נשים.

Aviad1987

New member
יס קנו אותו כבר די ממזמן. כנראה ש..

חודש הבא, מקסימום פברואר הוא יעלה.

Boran

New member
אווווווו תבין כבר!

אין לפורום שום קשר עם יס! אתה יכול לפרסם כמה בקשות שאתה רוצה, זה לא יגיע ליס!

Boran

New member
למי אכפת מההיכרויות?

יש מספיק דברים אחרים יש את הישרדות, המירוץ למיליון, ג'ו שמו ורצח בעיר קטנה שיתחילו עוד מעט אני לא בקי בלוח השידורים של יס, אבל תכניות בסגנון הזה אין להן שום קשר עם היכרויות. והן לדעתי הרבה יותר ריאליטי מכל התכניות סטייל "שוטרים" ושאר הזבל שמשודר בערוץ ריאליטי טי.וי ומתיימר להיות ריאליטי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מסכים עם ירון

ריאילטי "רומנטי" מעניין אותי כמו כוכבית דודו....או סולמית יאיר או צליל תפוס מהיר סטיב.... ריאליטי זה הישרדות, חפרפרת, המירוץ למיליון, ויש עוד מספיק דברים טובים - רצח בעיר קטנה שמעתי שזה חביב ושווה צפייה, ג'ו שמו שווה לראות רק כדי להבין כמה המופע של סטיב היה עלוב ומעוות.

גברים..

השרדות, מירוץ למליון.. הכל חומריות אצלכם! תחרות, בלאגנים, מאצ'ו מאצ'ו מאצ'ו. כמו בן (מלון פרדייז) שהתלהב שהצליח לדוג דג. בטח הייתם נהנים מהקטע. למען האמת בתחרויות ה"רומנטיות" יש אפילו תחרות יותר מעניינת, הרוח האנושית לבדה, בלי כל מיני עזרים טקטיים.. אין יותר מסקרן מזה.

adidi17

New member
הריאליטי ה"רומנטי" כביכול...

תוכניות כמו פגישת מחזור, הרווק, ופרדייז הרה יותר מעניינות מהישרדות למשל

כי זה רק רומנטי לכאורה

השטחיים שבינינו לא מבחינים באינטריגות מתחת לפני השטח..

Boran

New member
אוווווו התחלנו

דבר ראשון למה להכליל ולדפוק דעות קדומות? לא יפה דבר שני, אין קשר לחומריות באף אחת מהתכניות האלה. יותר נכון להגיד שכל הקטע של הקיטשיות והרומנטיות השמעממת מתאימה לנשים. ואולי במירוץ למיליון זה יותר תחרות, אבל הישרדות שלדעתי היא מלכת הריאליטי, אין בה שום טיפה של תחרות, אלא אסטרטגיה נטו. אני מניח שאת בת 13 או משהו, התגובה שלך היתה די ילדותית. מה, מישהו אומר שהסוג הזה לא מעניין אותו כ"כ, עוד מישהו מסכים איתו ואת מתקיפה אותם בגלל ששניהם גברים? מאוד ילדותי. את צריכה ללמוד לכבד דעות של אחרים

ואני מניחה שאתה בן 8

כי להוריד מהגיל שלי זו טקטיקה מאוד ילדותית. המירוץ למליון = אין חומריות?? זה מירוץ אחרי כסף!!!! זה רק חומריות! והשרדות = אין תחרות?? כל התוכנית הזאת מבוססת על תחרות!! שתי הקבוצות **מתחרות** אחת בשניה! ואני לא אתחיל להתגונן פה, שלא התקפתי אף אחד, כי זה באמת לא קרה. וגם אתה צריך לכבד דיעות של אחרים, ולא להתחיל לתקוף אותם בהודעות דמגוגיות אחרי שהם מביעים את דעתם לגבי הדיעות של אחרים.

amitooshacham

New member
צורת הדיבור

ומספר סימני השאלה וסימני הקריאה בכל משפט, מראה לי שאת קטנה מירון בגיל

Boran

New member
אכן

בת 14, ולא יום אחד יותר. ולמקרה שתהית, אני בן יותר מפי 2 ממה שאת חושבת...

אם לא היה קשר הגיוני בין הטון

של ההודעה לסימני הקריאה, היית צודק. במקרה הזה, יש קשר. מה שאומר, שבדרך כלל אתה נוטה לתקשר עם קטינים שמשתמשים בהרבה סימני קריאה בלי קשר לכלום, מה שגורם לך להשליך את זה עלי. נסה למצוא אנשים יותר בוגרים לתקשר איתם בחיי היום יום, ואז תוכל להבין אותי יותר טוב. טוב?

למעלה