YES פשוט חארות

shay2001

New member
YES פשוט חארות../images/Emo70.gif

או.קיי כולם יודעים שחברת הלווין YES צהלה ושמחה בעקבות פתיחת הערוץ: Yes אליפות! - הערוץ היחדי שלכאורה שבו ישודרו משחקי המונדיאל... עלות הערוץ הוא 49 שקלים! בכבלים לעומתם שידורי המשחק יהיו חינם בתוך ערוץ ספורט5+ ללא תשלום נוסף כפי שאתם רואים YES פשוט מגעילים ומחפשים לעשות כסף על כל פיפס קטן ----- חשוב לציין שאם חברות הכבלים לא יפרסמו את העובדה הזו הם יתחילו להפסיד לקחות במהירות שכן YES התחילו בפרסום מסיבי של הערוץ YES אליפות!

dht160

New member
רגע רגע רגע. לא לקפוץ

עכשיו אפילו בערוץ 1 לא בטוח שישדרו את המשחקים. היום היה הרבה התפתחויות בנושא והנה כתבת סיכום מתוך אתר אייס שהוא מספר 1 בידיעות אלה. ’פרשת המונדיאל’ הולכת ומסתבכת לאור החלטת הוועד המנהל של רשות השידור, שלא לאשר את ההסכם עם חברת צ’רלטון, לשידור 8 משחקים מהמונדיאל בערוץ 1. חברי הוועד ערכו היום סבב שיחות טלפוני והחליטו שלא ייחתם ההסכם עם צ’רלטון, כיוון "שאין בלעדיות לערוץ 1 בשידור המשחקים". זאת, בשל הידיעות כי גם חברות הכבלים רכשו את לשידור את משחקי אליפות העולם, שאגב מוכחשות נמרצות ע"י בעלת הזכויות - חברת צ’רלטון. יו"ר הוועד נחמן שי לאייס: "אם המשחקים ישודרו גם בכבלים, בכל פורמט שהוא, אנו יוצאים מהתמונה. לא נשלם 3.8 מיליון דולר על 8 משחקים, בזמן שכולם יוכלו לצפות בהם. אנו נסכים רק ל’ערוץ המונדיאל’ המוצפן של yes, שיכלול את ’הפיד’ שלנו ל-8 המשחקים שישודרו גם בערוץ 1, כולל שדרים, אולפן ולוגו". הנהלת הרשות תיפגש עם צ’רלטון בימים אלה בניסיון להסדיר את העניינים בין הצדדים, ובכל מקרה הנושא ידון בישיבת הוועד המנהל הקרובה, שתיערך ביום ראשון. כפי שנחשף לראשונה באייס, צ’לרטון מכחישה חד משמעית את הודעות חברות הכבלים, כי הגיעו עמה להסכם בדבר שידורי המונדיאל. מנכ"ל מתב דיגיטל עמית לוין, מסר היום לאייס: "הגעתי לסיכום בשם שלוש החברות, עם אלי עזור מבעלי צ’רלטון ואף לחצנו ידיים, על כי משחקי המונדיאל, יועברו בערוץ הספורט בתשלום ’ספורט 5 +’". אדר זהבי מצ’רלטון אמר בתגובה: "אנו מכחישים את דברי לוין, אין שום הסכם עם חברות הכבלים בעניין משחקי המונדיאל. ההסכם היחידי התקף לגבי השידורים מאליפות העולם, הוא עם yes על ’ערוץ המונדיאל’. אנו מדברים עם חברות הכבלים, אך כאמור אין הסכם". ואילו yes הוציאה הודעה משלה לעיתונות, כי אין אישור שלה לשדר את משחקי המונדיאל, ב’ספורט 5 +’. בשעות הערב נודע לאייס, כי ערוצי זהב למרות הכחשות צ’רלטון, תעלה מחר קמפיין פרסום ללקוחותיה (עיתונות, רדיו וחוצות), על משחקי המונדיאל. סיסמת הקמפיין, בניהול משרד הפרסום באומן-בר-ריבנאי: ’מבצע פגז - מונדיאל בחינם. שידורי המונדיאל ללא תשלום בערוץ ’ספורט 5 +’ בערוצי זהב’. יצוין, כי נכון לעכשיו דבר אחד מובטח: ’רק’ לקוחות yes יכולים להיות רגועים - הם היחידים לפי שעה שיזכו לצפות במשחקים מן המונדיאל, כולם, 64 במספר.

נו באמת, כמה טיפשים אפשר להיות?

הכבלים סירבו במשך 6 חודשים לקנות מצ´רלטון את הזכויות למונדיאל תוך כדי שהם גורמים ליס עיכוב של 5 חודשים בקבלת האישור (מה שמשאיר ליס בדיוק חודש ליחסי ציבור לערוץ - לא מספיק בכדי לגייס מאסיבית לקוחות) ועכשיו מנסים לעשות תרגיל מסריח באמצעות 5 פלוס. התביעה המשפטית לא רחוקה מהם.

../images/Emo3.gif לפחות אני לא סוכן של הכבלים. לא

בכל נושא אתה חייב לקפוץ להגנתם, זה בסדר. אבל יש גבול לטיפשות ולאיוולות - לכבלים היו 6 חודשים לרכוש את השידורים אבל הם העדיפו לגרור את הנושא ועכשיו מעלים מודעות פרסום לשידורים - שלא קיבלו אישור להם. צ´רלטון מכחישים בתוקף הרי שהם חתמו עם הכבלים (בהסכם שיס חתמה מותנים שידור המשחקים בכך שלא ישולבו בערוץ 5) והכל הוא נסיון אפקט הדומינו - הכבליםם יפרסמו שהם ישדרו - הועד של ערוץ 1 יבטל את ההסכם - יס תאלץ לבטל את ערוץ המונדיאל כי היא גם ככה קריאר של ערוץ 5 וחמש+ ובסוף היא תצא "הרעה" והכבלים יצאו "המושיעים". במקרה הזה זה לא ילך להם כל כך בקלות - הלידיגציה המשפטית בנושא רק תלך ותחריף בימים הבאים.

A.L (boy)

New member
אתה מצחיק ../images/Emo6.gif

כי התלבטתי בין לכתוב "אם לא הייתי מכיר אותך, עוד הייתי חושב שאתה עובד בשבילם" לבין מה שכתבתי... אבל אין לי בעיה עם זה, משתי סיבות: אני גם לא מת על המונדיאל במיוחד, ואני גם לא טיפש כדי לדעת שגם לחברות כמו הכבלים יש אסטרטגיות לשינוי דעת קהל. מסתבר שיש כאלה שזה נובע אצלם כנראה מנאיביות.

shay2001

New member
אמרתי לכם שYES חארות

קראתם את הכתבה ב yNET אה עכשיו באמת תתנצלו
אני לא שום סוכן של הכבלים אני הייתי לקוח מאוד נלהב של Yes עד שהשירות הגרוע פשוט גמר אותי והייתי חייב להתנתק ולחזור לכבלים
גישת הטכנאים המתנשאת של Yes קולה של אתי משירות לקוחות שאומרת לך שאתה לא מבין כלום ושבחורף ההפרעות נגרמות מהגשם וכדי להתגבר על זה אתה צריך לזרוק מים חמים על הצלחת אולי גם בדרך להכין לה מרק חם!!!

אוי אתה באמת אידיוט. לא אהבת את

השירות אז אוטומטית זה הופך את השידורים של יס לחרא של שידורים, נו באמת. ואני גם ממש לא מאמין שהיית פעם לקוח של יס , השגיאות בדברים שאתה כותב פה מתאימים למי שלא היה לו אף פעם יס. ועל הקטע עם המים חזרת מליון פעם (ובוא אני אסביר לך לאט כדי שתבין - ללקוחות ירושלמים שהשלג הקפיא להם את הצלחת ולא רצו לחכות בסה"כ 3 שעות להגעת טכנאי, המליצו להשפריץ עם צינור על הצלחת) לא בא לך לנוח? ורק כדי שתבין כי נראה לי שאתה באמת קשה הבנה - ברגע האחרון יס הסכימה לעשות חסד עם מנויי הכלבים והסירה את התנגדותה (שהיתה מעוגנת בחוזה- קרי: חוקית) בתנאי שגם הקמצנים האלו ישלמו. או במילים אחרות: במקום למנוע ממנויי הכבלים לראות את המונדיאל ולתבוע את ערוצי זהב ותבל על פרסום שגוי כשפרסמו שהמונדיאל ישודר אצלם לפני שקיבלו אישור (אבל אל תדאג מועצת הכבלים והלווין הכינה להם קנס שמן ביותר על התרגיל המסריח הזה) החליטו ביס לאפשר את השידור לכולם. אני אישית חושב שזו החלטה שגוייה, אבל שיהיה.

shay2001

New member
ת´שמע תאמין למה שאתה רוצה

אני היית לקוח של Yes ודבר שני מי אמר שהשידורים חרא לחברות הכבלים יש הרבה מה ללמוד מ Yes אבל Yes הם לא טלית שכולה תכלת וכך גם חברות הכבלים... בכבלים ישנם דברים מסויימים שאני אוהב לראות וזו הסיבה השנייה שבגגלה עברתי (נכון שביס יש את Yes+ ומגוון ערוצי המוזיקה הנדהרים והטובים) אבל שוב עברנו גם בגלל גישת הטכנאים וגם בגלל מגוון הבעיות שהיו לנו (בעיות טכניות שהטרידו את ההורים שלי עד שלאבא שלי פשוט נמאס) נכון שהם יתיעצו איתי גם אם לעבור או לא ובהתחלה לא רציתי והם אמרו שננסה את הכבלים הדיגיטליים ואם לא יהיה טוב גם שם נחזור ל YES אגב אני לא מבין למה כל פעם אתם הופכים את הדיון הזה על הכבלים נגד Yes לדיון אישי וכל-כך נפגעים (נכון לא הייתי צריך לכתוב חראות - קבלו את התנצלותי הכנה) וחצמזה מי שנהנה עם הYes שלו שיהנה אני מקווה שהוא לא יעבור את מה שאני עברתי ושימשיך להנות משידורי הלווין הנהדרים, עכשיו בא קיץ והרבה בעיות טכניות שהיו בחורף ובתחילת דרכה של Yes לא יהיו (אגב היית לקוח מהנסיון על לשנה השנייה של Yes כלומר השנה) הייתי לקוח מושזע של Yes מאז תחילת דרכם
עוד שהשידורים היו נתקעים באמצע שהייתי פיקסלציה חזקה ושלפעמיים הופיעו פסים על המסך (בקיצור מאז שהממשק היה כתום ולא כחול)

mirikel

New member
לא למהר להשמיץ את YES

כי לפי כל הכתבות מי שהולך להעלות מחירים זה דיגיטל ולאאא YES.

למעלה