Yes לווין

peterkeeda

New member
Yes לווין

בחודש דצמבר נתקתי את הקשר עם חב´ Yes ולוודא שהם לא יחוייבו אותי בתשלומים נוספים ביטלתי את הוראת הקבע אליהם בבנק. כעבור חודשיים קבלתי המחאה מחב´ Yes גמר חשבון(פקדונות פחות, לדבריהם, חובות). היום 27.05.02 קבלתי "התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים" מעו"ד שמייצג את חב´ Yes שטוען שאני חייב 174ש"ח לחב´ Yes (+הוצאות בס"ך 89 ש"ח). התקשרתי לחב´ Yes והם סרבו בתוקף לתת לי פרטים אני כסף, לפי עו"ד, אני חייב להם! התקשרתי למשרד עו"ד וקבלתי הוגעה מוקלת ... מדוע ההתרדה הזאת? האם זו מדיניות חב´ Yes להתנקם בלקוחות שעוזבים אותם?

stio

New member
הם התחרפנו!

השירות שלהם נהיה גרוע מיום ליום... וברצינות- אל תוותר להם!

מיצב

New member
יס-על הפנים

הם ממש עושקים את אזרחי המדינה התמימים! הם מחייבים אותם על עיתון מבלי לשאול אם הם מעונינים!הם עושים בעיות כשרוצים לבטל את המנוי!הם לא שולחים את העיתון בקביעות גם כשרוצים בו ומעונינם לקבלו!ואם לא די בכך-בעיתון יש רק את לוח השידורים של יס ללא איזכור יתר הערוצים! איכות השידורים שלהם שואפת למינוס אינסוף! שירות הלקוחות על הפנים....בלשון המעטה! חוצפה ממדרגה ראשונה!

ginat

New member
קשה לי להאמין שמדובר במדיניות

נקם של החברה. יותר נראה לי כי שוב מדובר בחברה שלא ממש שמה דגש על שירות טוב ללקוחותיה ואפילו מזלזלת בהם. חברות כאלה, לא יגיעו רחוק.

למעלה