yes הדרדרתם

Aviad1987

New member
תעשה לי טובה

אם היו משדרים בלופ 8 כללים פשוטים מהבוקר עד ערב, כל יום, היית מאושר עד הגג. יס סטארס הוא ערוץ בבניה. הוא משדר יותר מ3 וחצי שעות חדשות ביום וזה הרבה יותר ממה שערוץ 3 משדר, ותחשוב שליס יש להחזיק גם את יס פלוס (המעולה, תגיד מה שתגיד). הפורמט הוא אותו פורמט של יס וויקאנד רק שהפעם הפכו את זה. במקום שידורים חדשים בסופ"ש ושידורים חוזרים במהלך השבוע זה הפוך. אם התוכניות לא לטעמך - ואני בספק אם בים התוכניות האלה לא מצאת לפחות תוכנית אחת טובה, כי יש הרבה יותר - זה כבר בעיה אחרת. לקרא לערוץ הזה חרא זאת טיפשות, לא פחות ולא יותר. אתה רוצה תוכן פחות 'רדוד' (8 כללים פשוטים לא נכנסת לקטגוריה הזאת) אתה יכול לזפזפ ליס פלוס או לאל ג'זירה. מה שתבחר. הבכיינות. אגב, פיצוץ של פיצוץ שולטת

קובי221

New member
אל תתחיל איתי גם כן אתה,

'פיצוף של שיפוץ' מחרידה ביותר. מה שכן, שיזפזף לאל-ג'זירה

קובי221

New member
לא הטעם שלי...

אני אוהב יותר את הסגנון של התוכנית השניה, שכחתי את שמה... משו עם 'רדלי מי פמלי'...

Aviad1987

New member
רנוויט מיי פאמילי..

שיפוץ משפחתי. דווקא אותה לא אהבתי

talrv

New member
../images/Emo45.gif ובמיוחד לגבי..

פיצוץ של שיפוץ! בחייכם, סדרה אדירה! טל.

fireman

New member
גם אתה נתפסת ל8 כללים פשוטים?

רד מהעץ הזה, חבל שתיפול לחינם.... כמו שכתבתי לקובי, את הפרק האחרון של 8 כללים פשוטים ראיתי עוד לפני שאתה חשבת על לראות אותו ועוד בHDTV אני לא צריך את יס סטארס וגם לא את ויקאנד בשביל לראות 8 כללים פשוטים, אם כבר אני יכול לראות אותה בסטאר וורלד. ולהודתך בפירוט. אני לא כתבתי מילה ולו חצי מילה על יס Y או פלוס, לא הייתי צופה באף אחד מהם. אני כתבתי לך איזה תוכניות טובות אני רואה ביס סטארס, טירוף בבית וOC.... את פחות ממושלמת והופ ופיית' שהייתי רואה בויקאנד מחקתי מהרשימה שלי כי הן הפכו לתת רמה שלא מצדיקה את החצי שעה לשרוף עליהן כל יום. כל השאר לדעתי זבל, לא אתה ולא עוד 100 גולשים יכולים לשנות את דעתי כי היא דעתי - דעה שלי, אם זה עדיין לא הובן. אגב אל ג'זירה לפעמים מעניין, אם אתה מצליח להבין ערבית תנסה ותיווכח

Aviad1987

New member
ראית פרק בHDTV?!?

איזה נדיר (אם כי זה לא היה HDTV אמיתי). אני לא מבין את ההתלהמות מדובר באותן סדרות שהיו ביס וויקאנד עם תוספת. צריך להיות מאוד מתוסבך בשביל לראות בזה צד שלילי כלשהו. וכן, אני מבין. פעם אחת כל כך שיעמם לי באמצע פרק של 8 כללים פשוטים שפשוט (הבנתם?) התלבשתי על אל גזירה לכמה ימים. מי אמר שאני לא אוטו דידקטי...

fireman

New member
HDTV אמיתי וכשר למהדרין

מקור HDTV ומסך HDTV פשוט HDTV..... את כל העונה השלישית ראיתי בהיי דיפיניישן (ולא, אלו לא פרקים שהורדתי מהאינטרנט) בוא נגיד שאני מכיר את האנשים הנכונים עם ההקלטות הנכונות, היישר משידורי ABC

TheLost

New member
אז הנה מה שאתה יכול לעשות

אתה יכול לעבור להוט, לסדרות "סוג א'" שלהם ול-0 שידורים חוזרים שלהם.

YES Y היה ערוץ מעפן הטירוף

פעם בחודשיים ++ הגיעה עונה חדשה למשהו והגל סדרות האחרון שלהם היה לפני שנה-שנתיים אם אני לא טועה וגיים וואן הוא ערוץ ממוחזר אש עם וכניות לא עדכניות, ושתהיה בענינים G4 זה אחד הערוצים הכי גרועים האמריקה עם חרא של תוכניות

Aviad1987

New member
מעלים את אגו במקום גיים וואן

ובתוכו תהיה רצועת גיימינג.

debojam

New member
לא מבינה מה הבעיה שלך

אל תראה בשבוע תראה רק בסוף שבוע כך שזה יהיה השידור הראשון שאתה תראה אני אישית בהוט ואין שום דבר מעניין אבל לא ממש אכפת לי כי אני מורידה את הסדרות כך שכל מה שמשודר ב יס כבר ראיתי הסדרות הטובות ביותר הן הימלטות ואם אתה אומר שהיא דפוקה אני בטוחה מאה אחוז שזה בגלל שלא ראיתה או בגלל שאתה לא מבין בעניין של סקראבס אז מה עם זה קשור לבית חולים.. היא בכלל בקטגוריה של קומדיה לא כמו אי אר או האנטומיה של גריי תגיד לי איזה סדרה קומית בבית חולים אתה מכיר?? האנטומיה של גריי משתפרת עם הזמן במיוחד העונה השניה עוד סדרה מעולה שקשורה לבית חולים זה האוס סמולוויל לפי דעתי סדרה שיש בעיה איתה כי יש פרק מעולה ואז 4 פרקים לא משהוא יש לך איך פגשתי את אמך סדרה ממש מצחיקה שני גברים וחצי סדרה מעולה מה שאני לא מבינה מה רציתה שישדרו בערוץ הזה ?? כי מבחינתי כל סדרות הריאליטי מפגרות אני לא אהבתי שוב תוכנית ריאליטי

קובי221

New member
אין על האנטומיה...../images/Emo127.gif

היא מוכתרת מבחינתי כתגלית השנה
<כמה שאני סוגד ליוצרים
>

adi121

New member
אני מבקשת..

להשתמש בשפה נאותה! ולא לפגוע במשתמשים אחרים! תודה.

למעלה