רוב הסדרות לטעמי רדודות ומשעממות
מלבד הופ ופיית' OC וטירוף בבית או איך שלא קוראים לזה.....אני לא רואה כלום..... כל הסדרות "משטרה" כמו מספרים, חוק וסדר וכו כבר יצאו מכל החורים, סמולוויל כבר מזמן כתבתי את דעתי עליה, זה קונספט ממוחזר, נמלטים נראה כמו חיקוי עלוב, מאוד עלוב לאוז והאנטומיה של גריי....עוד סדרת "בית חולים", סקראבס?....זה מנמק את דעתי, הערוץ הזה מדבר בעונות ולא בהיגיון, אחרת לא היו מתחילים לשדר סדרה מהעונה הרביעית ואחר כך חוזרים לעונה הראשונה ולכן אם אני מעייד את עצמי כצופה עתידי של הסדרה אני צריך לפסול אותה מלוח השידורים שלי כבר מעכשיו.... אני חושב על זה שהייתי צריך לראות קודם את העונה השלישית של 8SR ואחר כך לחזור לעונות 1ו2 ולתהות מאיפה צץ פתאום האבא ולאיפה הוא נעלם בעונה השלישית... לטעמי רוב הסדרות זבל, זה לא מעניין אותי אם זאת העונה החדשה או הישנה או כמה זה עלה ל"יס"...אלו סדרות סתמיות לטעמי וזה עוד לפני שדיברתי על החיים הפשוטים....רק הפרק הראשון הביא לי את החשק לשבור לשתי הפרחות האלה את הטלויזיה על הראש, פשוט תת רמה, גועל נפש. הערוץ הזה נועד בשביל למכור את יס למי שאין לו יס, תוך כדי שהוא דורס את הלקוחות הקיימים שלו, כי בפרומואים שלהם זה פשוט נשמע אחלה עסקה לפקאצות....אז שימשיכו למכור את הזבל הזה לאנשים אחרים... בשביל לראות סדרה וחצי אני לא "אדפוק" לעצמי את כל הסופ"ש.....מה שהיה נוח ביס ויקאנד זה שכל הסדרות היו מסודרות בסדר כרונולוגי מצויין מלבד משמרת שלישית שתקעו איפשהו בערב בשעה דפוקה הייתי יושב מול הטלויזיה 4 שעות בערך ורואה הכל..... כאן דחסו בלי סוף, בלי שום סדר הגיוני ואני לא מתכוון לראות עכשיו סדרה ולחזור בעוד 3 שעות בשביל לראות סדרה אחרת. הערוץ הזה פשוט רדוד, אינסוף הבטחות ואינסוף ציפיות ובסופו של דבר, גודל הציפיה כגודל האכזבה.....הערוץ משדר "חומר מקורי" בין 21:30-23:10 כל השאר זבל ממוחזר.....אתה למדת בבית ספר איך מחשבים אחוזים.....תעשה את החשבון בעצמך ואתה תגלה שכמעט שעתיים הם אפילו לא רבע משעות השידור היומיות כך שכשאני נתתי לזה רבע עוד הייתי לארג'. רוב הסדרות ביס ויקאנד במילא כבר נגמרו מבחינת העונות ואת כל התכנים שדחפו ליס סטארס יכלו להכניס לסוף השבוע של יס ויקאנד אבל שוב, להציג ערוץ חדש בשביל לקדם מכירות זה הדבר הכי נכון בעולם....חשיבה כלכלית ושיווקית נכונה, זאת הגדולה של אנשים, לעשות כסף מזבל. הם אולי יכולים לעבוד על לקוחות של הוט, לא עליי.