yes הדרדרתם

kantaki

New member
yes הדרדרתם

לקחתם את הערוצים yes weekend ו yes y שהיו הערוצים הכי טובים שלכם ופשוט העפתם אותם. ביס Y היו מלא תוכניות בידור מצחיקות כמו "פחד מצלמים" ותוכניות ריאליטי מרתקות ואתם ויתרתם עליו. ועכשיו אתם לוקחים גם את gameone? בטענה שאין מספיק תוכניות לשדר? זה בולשיט כי יש תוכניות מG4 שאפשר לשדר ותעשו תוכניות ישראליות! מה הלאה?! תורידו את ערוצי הסרטים. סעמק אני עובר להוט

למה אנשים לא קולטים?!?

אוף נמאס להסביר כל יום מחדש...!!! תעברו להוט ונראה עכשיו אם יהיה לכם מה לראות?!?...

kantaki

New member
אני יודע שאין מה לראות בהוט

אבל אם זה ימשיך ככה לא יהיה מה לראות גם ביס

hagayx

New member
אני גאה בעצמי

שהצלחתי לעביר מישהו מהוט ליס!! yes - שליטה!!!

TheLost

New member
יש תשובה והסבר לכל הדבר

YES WEEKENS ו-YES Y לא הועפו- הם אוחדו לערוץ אחד שמכיל את הסדרות הטובות. כל השאר? נגמרו, או שפשוט- אף אחד לא צפה בהן. "פחד מצלמים", אם נלך על ספציפיות, סיימה את שידורי העונה הראשונה ובטח מתישהו תגיע גם העונה השנייה- לYES WEEKEND וכנראה שבאמת אין מספיק תוכניות לשדר ב-GAMEON. בוא לא תשכח שאי אפשר לקחת כל תוכנית שבא לך. לכל דבר יש מחיר, דמי זכויות וכו'. תוכניות ישראליות? כנראה זה לא שווה מספיק.

fireman

New member
עזוב אותך מההסברים

שמסברים....יס סטארס ערוץ חרא. מכרו סיפור מצוץ מהאצבע של שידורים 18 שעות ביממה, שני שליש זבל ממוחזר (פיצוץ של שיפוץ) שעתיים וחצי של חומר מקורי ואחר כך חוזרים על השעתיים וחצי שוב ומאותו רגע נהנים מהפרומואים של הסדרות סוג ב' שלהם. אחר כך במהלך הסוף שבוע הם שוב משדרים את מה ששידרו במהלך כל השבוע.... לקחו את יס ויקאנד ומרחו אותו עם כל השבוע בתוספת אדירה של זבל טלויזיוני.

קובי221

New member
*רבע זבל ממוחזר.

וממש לא מסכים איתך, השלושה רבעים- סדרות מעולות. מה הבעיה שלך עם אופן הצגת הש.ח.ים? זה תרוץ עלוב, ל'הערוץ לא טוב'. הערוץ מכיל תכנים טובים, טובים מאוד. זה שלא מתאים לך לראות באמצע השבוע, תראה בסוף השבוע... <ואז יצא לך וויקנד> די לקטר על דברים שוליים וחסרי ערך.

fireman

New member
רוב הסדרות לטעמי רדודות ומשעממות

מלבד הופ ופיית' OC וטירוף בבית או איך שלא קוראים לזה.....אני לא רואה כלום..... כל הסדרות "משטרה" כמו מספרים, חוק וסדר וכו כבר יצאו מכל החורים, סמולוויל כבר מזמן כתבתי את דעתי עליה, זה קונספט ממוחזר, נמלטים נראה כמו חיקוי עלוב, מאוד עלוב לאוז והאנטומיה של גריי....עוד סדרת "בית חולים", סקראבס?....זה מנמק את דעתי, הערוץ הזה מדבר בעונות ולא בהיגיון, אחרת לא היו מתחילים לשדר סדרה מהעונה הרביעית ואחר כך חוזרים לעונה הראשונה ולכן אם אני מעייד את עצמי כצופה עתידי של הסדרה אני צריך לפסול אותה מלוח השידורים שלי כבר מעכשיו.... אני חושב על זה שהייתי צריך לראות קודם את העונה השלישית של 8SR ואחר כך לחזור לעונות 1ו2 ולתהות מאיפה צץ פתאום האבא ולאיפה הוא נעלם בעונה השלישית... לטעמי רוב הסדרות זבל, זה לא מעניין אותי אם זאת העונה החדשה או הישנה או כמה זה עלה ל"יס"...אלו סדרות סתמיות לטעמי וזה עוד לפני שדיברתי על החיים הפשוטים....רק הפרק הראשון הביא לי את החשק לשבור לשתי הפרחות האלה את הטלויזיה על הראש, פשוט תת רמה, גועל נפש. הערוץ הזה נועד בשביל למכור את יס למי שאין לו יס, תוך כדי שהוא דורס את הלקוחות הקיימים שלו, כי בפרומואים שלהם זה פשוט נשמע אחלה עסקה לפקאצות....אז שימשיכו למכור את הזבל הזה לאנשים אחרים... בשביל לראות סדרה וחצי אני לא "אדפוק" לעצמי את כל הסופ"ש.....מה שהיה נוח ביס ויקאנד זה שכל הסדרות היו מסודרות בסדר כרונולוגי מצויין מלבד משמרת שלישית שתקעו איפשהו בערב בשעה דפוקה הייתי יושב מול הטלויזיה 4 שעות בערך ורואה הכל..... כאן דחסו בלי סוף, בלי שום סדר הגיוני ואני לא מתכוון לראות עכשיו סדרה ולחזור בעוד 3 שעות בשביל לראות סדרה אחרת. הערוץ הזה פשוט רדוד, אינסוף הבטחות ואינסוף ציפיות ובסופו של דבר, גודל הציפיה כגודל האכזבה.....הערוץ משדר "חומר מקורי" בין 21:30-23:10 כל השאר זבל ממוחזר.....אתה למדת בבית ספר איך מחשבים אחוזים.....תעשה את החשבון בעצמך ואתה תגלה שכמעט שעתיים הם אפילו לא רבע משעות השידור היומיות כך שכשאני נתתי לזה רבע עוד הייתי לארג'. רוב הסדרות ביס ויקאנד במילא כבר נגמרו מבחינת העונות ואת כל התכנים שדחפו ליס סטארס יכלו להכניס לסוף השבוע של יס ויקאנד אבל שוב, להציג ערוץ חדש בשביל לקדם מכירות זה הדבר הכי נכון בעולם....חשיבה כלכלית ושיווקית נכונה, זאת הגדולה של אנשים, לעשות כסף מזבל. הם אולי יכולים לעבוד על לקוחות של הוט, לא עליי.

בוביץ

New member
תגיד מה אתה מבקר

דברים שבתכלס חלק מהם לא צפית. סקאברס אחת מהקומדיות הטובות שיש האנטומיה של גריס אכן סדרת בית חולים אבל סדרת בית חולים מעולה! סמולווילח היא סדרה סבירה נמלטים סדרה מצויינת למה אתה יורד לדעתי אתה לא ממש צפית בהכל אלא ראית קצ או שמעתעל מה הסדארה וישר אתה יורד עליהם וכמו שענו לך הפכו את הערוץ לערוץ יומי וגם סידרו לך שח בסוף השבוע ואם אתה לא מרוצה תעבור אבל אל תתלונן כי יס הביאו מהון רעש שאפילו הצליח בחול מבחינת ריטינג והביאו גם סדרות טובות. תגיד מה אתה רצית שיביאו במקום? אבל להגיד שהן הביאו סדרות זבל רוב התוכניות הן תוכניות שהצליחו בחול ושיש להן גם המון קהל בארץ. זה שזה לא לטעמך זה הבעיה שלך.

בוביץ

New member
ועוד דבר

דווקא סידרו את זה די הגיוני לדעתי םהנ סידגרו את הסזדרות זה לצד זה דווקא מצויין. סקאברס מהון צופים ראו כבר בערוץ 2 נכון שזה היה בשעות מטולעדות. מקיסמוםן תחכה לשח של כל העונות מהתחלה אז אתה תצפה בסקאברס לא היום אלא בעוד כמה חודשים ואז זה יהי לך מדי יום בלי לחכות שבוע. ובכל מקרה סידרו לך שח של סוף שבוע ככה שאם אתה רוצה לצפות בסוף שבוע אתה יכול כפי שהתרגלת ביס סופ"ש. על מה אתה מתלונן שיס הביאו המון רכש טוב ושמה לב שאי אפשר לשדר רק בסופ"ש את כל הסדרות אז היא שמה את הכל בשובע שלא תהנה מהערוץ רק בסופש אלא בכל השבוע. על זה אתה מתלונן שהיא שמה את כל הרכש בערוץ מיוחד? ושהיא משדרת את זה כל השבוע כמעט? זה לא שביטלו והוריד דברים אל אפילו נוספו לך דברים.

קובי221

New member
רק לא להשגע עם 'סקארבס' כי זו

הסדרה הכי מגעילה ולא מצחיקה שיש. עם השאר אני מסכים: נמלטים, סמולוויל, האנטומיה של גריי והשאר מעולים.

debojam

New member
רואים שאתה לא מכיר את הסדרה

או שאתה פשוט לא מבין אצלי כולם נדבקו בסדרה הזאת ולפי דעתי וכל מי שאני מכירה זאת אחת הסדרות המצחיקות ביותר שהיתה עד עכשיו כמו שני גברים וחצי ומלקולם באמצע ומשפחה בהפרעה

קובי221

New member
מה שבטוח-

רואים שאני סולד מהסדרה
וזה לא רק אני, יש פה עוד כמה
שנגעלים ממנה

קובי221

New member
זה כבר בעיה אחרת.

זה שאתה לא אוהב את התכנים המשודרים בערוץ זה לא אומר שהם לא טובים. בזה שאתה חושב שזה חיקוי לסדרות אתה שולל את האופציה להיפתח לסדרה. אתה בעצם בא בכוונה של אין 8 כללים פשוטים, הערוץ זבל ואין בו תוכניות לראות. לדעתי יש הרבה תוכניות יפות, אבל כל אחד והסגנון שלו והעדפות שלו. לומר שהערוץ חרא זה ממש דפוק, אתה מציב מחסום כי אין לך סדרות שאתה מעדיף לראות או כי אתה טוען שהסדרות המשודרות הן חיקוי. מעניין אותי מה כן ראית בוויקאנד שלא התלוננת? זה נראה לי אותו מספר סדרות מה שאתה וראה עכשיו ומה שאתה ראית בוויקאנד, ואתה פשוט נטפל לקונספקט כי הוא לא לרוחתך.

fireman

New member
בשביל לראות את 8 כללים פשוטים

אני לא צריך לא את יס ויקאנד וגם לא את יס סטארס, את כל הפרקים של כל העונות יש לי שוכבים בDVD כבר כמה שבועות, עד לפני שלושה חודשים היו חסרים לי 10 פרקים, רובם מעונה 2. אני לא בא בטענות של כן 8 כללים או לא 8 כללים, הסדרה לא הופסקה כי יס הפסיקו אותה כך שזה לא רלוונטי.... גם את הסדרות שכן הייתי רואה הפסקתי לראות כי פשוט יצא החשק מהערוץ הזה, הרעיון דפוק הדקונספט עוד יותר דפוק והגולשים כאן שחושבים שקיבלו תרנגולת שמטילי ביצי זהב בלי שפעת הם הכי דפוקים. יס ויקאנד היה משדר מידי יום את כל השידורים החוזרים של סוף השבוע, מה שעשו כאן זה פשוט להפוך את הכל, מלבד סדרות סוג ד' בשביל למלא לוח שידורים לא הוסיפו כלום. ולגבי ההודעה של הבחור שטען שאני לא ראיתי ואני סתם מקטר, את סקראבס הייתי רואה בסטאר עוד לפני שהוא ידע איך קוראים לסדרה הזאת, חרא של סדרה אגב, תת רמה. את כל שאר הסדרות של יס סטארס ראיתי, רובן אם לא כולן קיבלו אצלי צ'אנס של שבועיים והמסקנות הובאו בפניכם, ז-ב-ל. פחות ממושלמת נהיה מעאפן עוד יותר ממה שהיה בעונה הקודמת, הופ ופיית' בכלל מישהו שם נפל על הראש, ולגבי כל השאר כבר פרטתי. העובדה שלסדרה יש רייטנג של 80% בארה"ב או האיזה חור מעניינת לי את התחת ותסלחו לי על הביטוי, אם אני לא אוהב את הסדרה אז אני לא אוהב אותה, הרייטינג וההצלחה שלה לא מעניינת אותי. בכל מקרה, תהנו מהערוץ הזה! אני לא נהנה ממנו.

קובי221

New member
צר לי.

כנראה אתה לא נקשר לתוכן הזה... וד"א השידורים החוזרים בתחילת השבוע בוויקנד ז"ל התחיל רק לאחר חנוכה.

למעלה