YES או לא

זדשב

New member
יש איזה גישה צרכנית מעוותת בדבריך

לפני שחותמים על חוזה קוראים אותו ! אם משהו לא מובן בו או לא ברור דורשים הסבר מהחברה לפני החתימה. אם סעיף מסויים לא מתאים או לא מוסכם על הצרכן דורשים לשנות/להשמיט אותו לפני החתימה. מילת המפתח היא לפני. העובדה שיש מי שלא היה להם כח/חשק/זמן לקרוא לפני החתימה על מה הם חותמים אבל אח"כ לבוא בטענות על דברים שהיו כתובים וגלויים היא מקוממת בעיניי.(כמעט התפתתי לכתוב "תופעה ישראלית" אבל לא אוהבת את ההכללה הזו אז מוותרת) ולא, להדגיש סעיפים בחוזה זה לא ממש דבר ישים. כי לך חשוב שידגישו סעיפים שדנים בהתנתקות ולאחר חשוב שיהיו סעיפים אחרים מודגשים. והדברים אמורים כמובן גם לגבי חברות אחרות ושרותים אחרים ולא רק ליס.

noa555555

New member
לפחות סעיפי מפתח שכאלה היה ראוי להדגיש,

הרי סה"כ דנים על התנאים. טוב, אני מאמינה לך שקראת את כל חוזה הסלולר שלך. בהצלחה
. (אין צורך לכנות שום דבר בשם "מעוות" זה קצת מעליב, את יודעת, כי הרי זה מעוות רק מהסובייקטיביות שלך, אבל מילא).

זדשב

New member
הכוונה היא לגישה הצרכנית

שאופיינית לצרכנים רבים וכמובן לא מופנית ספציפית אליך.

זדשב

New member
בעינייך הם סעיפי מפתח ובעיני מישהו אחר

סעיפים אחרים הם סעיפי מפתח כי בסופו של דבר כל החוזה דן בתנאים. ולא, לא קראתי את כל חוזה הסלולארי שלי. אבל חתמתי עליו. ולכן אם יהיה מצב שבו אבקש מהחברה לעשות עבורי, כצרכנית,משהו שהיא אינה מחוייבת עליו בחוזה או שאבקש ממנה לוותר לי דבר מה שאני חתומה עליו לא יעלה על דעתי לפנות ולהתלונן על החברה אצל גורמים חיצוניים.

noa555555

New member
ועוד משהו. את יודעת מה זה מזכיר לי?

בזעיר אנפין, זה מזכיר לי כניסה למסעדה טובה, נגיד. יש תפריט, הוא משמש כעין חוזה עם הלקוח. נכון? נגיד שהלקוח רוצה את המנה העיקרית שלו אבל עם סלט ולא עם תפוחי אדמה. הביאו לו כבר עם תפוחי אדמה, והוא יגיד: אוי, שכחתי לציין אבל מאוד רציתי סלט במקום תפוחי אדמה. מה תעשה מסעדה חכמה? מלצר חכם? בעל מסעדה חכם? יוריד את תפוחי האדמה וישים סלט. באמת טרחה קטנה. מה יעשה בעל מסעדה סתום? ילך ראש בקיר: יגיד: מותק, כתוב, ככה זה, עכשיו תאכל ותשלם, ולא ממש משנה לי שלא תחזור לכאן שוב.

זדשב

New member
נו,ולי זה מזכיר חנות רהיטים

בא אדם וקונה ספה עם ריפוד חום. אחרי שמביאים לו את הספה הוא בעצם נזכר שהוא רוצה צבע ירוק. מה עושה בעל חנות הרהיטים ? מחליף לו את הריפוד ללא תמורה, על חשבונו. כי הוא הרי רוצה לשמר את הלקוח. אחרי שבוע בא אדם אחר וקונה מיטה. בגוון דובדבן. אחרי שמביאים לו את המיטה הוא בעצם נזכר שהוא רוצה בגוון בוק. נו, אומר בעל החנות, באמת טרחה קטנה ומחליף לו ללא תמורה את המיטה. ואז מגיע לקוח שלישי ורביעי ו...

rubber duck

New member
תיאורטית הם צודקים

אבל אפשר להיות ייצירתי נסו לבדוק כמה זמן התחייבות נשארה על כל מנוי האם ניתן להקפיא מנוי למספר חודשים יכול להיות שתוכלו להקפיא מנוי אחד ולאחר מכן לבטלו ( בגרמ התחייבות ) ואז לעבוד עם המנוי השני ( להעביר גם אותו כתובת ) במידה והתשובה קשיחה , בקשו מנהל או גורם שימורי כלשהו מעניין מה תהיה התגובה אז ??? ואגב לא ממליץ בשום מצב לעבור לחברת not שרון

noa555555

New member
איזה קטע, לא ידעתי שעולה 650 שח

להפסיק מנוי. זה כתוב איפשהו בכלל בחוזה שאסור להפסיק מנוי בלי קנס? מה הקטע? הרי כל הקטע הוא העברת מנוי אחד והפסקת השני, אם הבנתי נכון. ממתי אסור להפסיק מנוי??? אני ממש מבולבלת. איפה הסעיף בחוזה איתם, שזה כתוב?

למעלה