ybr 250 - קטן וחסכוני?

kliork

New member
ybr 250 - קטן וחסכוני?

שלום לכולם.. בחיפושי אחר כלי זול לאחזקה וטיפולים נתקלתי גם בכלי הזה.. מעבר להיותו כלי חביב על מורי נהיגה לשם הוצאת רשיון A1 מישהו יודע עוד פרטים עליו? לי חשוב שיהיה חסכוני, שלפחות ממה שאני מבין...תחזוקה שלו תהיה זולה יותר משל קטנוע בנפח דומה בגלל מרווח טיפולים ארוך יותר והעובדה שאין לו וריאטור, וגם הביטוח יהיה זול יותר . סך כל הנסיעות שלי מסתכם בלא יותר מ10000 ק"מ בשנה. (כרגע יורד מMP3 400 בגלל סיבה כלכלית.) אשמח לשמוע כל תשובה ועצה. שבת שלום.

מפתחSoul

New member
תגדיר חסכוני?

הוא עושה בין 20-25 לליטר. תלוי כמה אתה סוחט. מרווח הטיפולים כל 10K, פעם קטן, פעם גדול. לפי הבנתי, אופנועים באופן כללי נחשבים לזולים יותר מבחינת תחזוקה, בהשוואה לקטנועים. מבחינת מחירים, לא יודעת לענות לך. אבל אפשר להשען על ממצאי מבחן פולגז. מבחינת נוחות, לי הוא מאד נוח. אני עושה רכיבות על בסיס שבועי של 60 ק"מ, לא סובלת. מבחינת מהירות, המקס' שאתה יכול לסחוט הוא 140 קמ"ש (מעבר יהיה סופני לדעתי) כמו שכתוב במבחן פולגז, במהירויות גבוהות (מעל 100) אתה צריך להיות מוכן לזה שתשמע אותו צורח. הסל"ד בין 7 ל-9 (ביחס ל-110 עד 140 קמ"ש). הוא יפייפה ומשרת אותי נאמנה. מה עוד מעניין אותך? אם אתה מוכן לחכות ככה חודשיים שלוש, אולי נעשה עסק.

מפתחSoul

New member
לא היה הרבה ממנו ביד2

בזמנו כשחיפשתי. בזכות פרארי1 עשיתי טרייד אין בירושלים (אני ממש לא משם) לפני (אמאל'ה! עברה, עוד חודש) שנה(!!!). אולי תמצא עוד. אבל אני מבטיחה לך ששנתון 2007 עם 20K לא תמצא. אלא אם כן תעלה לשנתונים חדשים יותר והם יהיו עם הרבה פחות ק"מ והמחירון שלהם יהיה גבוה יותר, מן הסתם.

kliork

New member
וואו סול.. כל הכבוד לך!

אחד המגיבות הנחמדות שראיתי :) את האמת שאת הקטנוע שפרסמת ראיתי היום בבוקר..ובגלל זה פרסמתי את המודעה, הוא מוצג בחנות של הארלי דוידסון וקבעתי לי נסיעה עליו בשבוע הבא, אם אני ארגיש סבבה.. אני אקח אותו לבדיקה יש לי כרגע בעיה אחרת..איך אני נפטר מהכלי שלי.. פרסמתי אותו גם כן אבל אני מאוד סקפטי שמישהו אכן יגיע תוך שבוע...יכול להיות שאני אמצע עצמי עם שני כלים לתקופה מסויימת. תודה רבה !!

מפתחSoul

New member
מה רע לי בחיים,

למה שלא אהיה נחמדה? זה בכלל לא אישי!
לא ראית שום קטנוע בתמונה אלא אופנוע, כן? קטנוע תקרא ל... סתם. מה עם טרייד? אין מה לעשות, מאד קשה למכור. לי לא היתה סבלנות לחכות והפסקתי קצת יותר ממה שיכולתי להפסיד אילו הייתי מוכרת לאדם פרטי. בכל אופן אתה יכול גם להציע אותו למכירה באחד המוסכים שעושים זאת. או באמת אם יכול להרשות לעצמך, להחזיק שניים עד שיגיע קונה מאושר ותפסיד
אינשאללה פחות. אין סיבה שלא תרגיש סבבה אבל קח אותו לבדיקה במוסך אמין אחר. כמה הם רוצים עליו?

kliork

New member
19,000

טרייד אין רוצים 15 אחוז פחות ויש לי עליו תוספות שלא מעניינות אותם- יוצא לי שאני מפסיד באיזור ה7000 ש"ח אני פרסמתי אתמול,נראה מה יהיה. בכל מקרה אם בא לך לשלוח לי את הפרטים של האופנוע שלך בהודעה פרטית, יכול מאוד להיות שעד שאצליח למכור את הכלי שלי אז שלך יהיה רלוונטי יותר.

פרארי1

New member
לא רוצה לקלקל את השמחה

רק קח בחשבון שה-YBR חלש יותר מה-MP3 400 שלך ואני בכלל לא בטוח שההתנהגות שלו, למרות היותו אופנוע, עדיפה על השלדה המאוזנת והטובה + הגלגל הנוסף אליהם התרגלת. אני מבין שהשיקול כלכלי וכמובן שאתה יכול להפיק הנאה מרובה מה-YBR, רק כדאי להיות מוכן מראש לכך שזה בעצם שנמוך.

kliork

New member
תודה פרארי..

אני כבר מוכן לזה... מעבר לירידה בכוח - עם הMP3 אני נוסע בכיף ובנוחות על 120+ ותמיד יש עוד הרבה כוח זמין לעקיפות (באיזור ה140 כבר מרגישים רעידות... ככה אמרו לי) אני חושב שהYBR בשילוב עם ארגז יהיה גם שימושי..אמנם שנמוך אבל שנמוך שבו אני גם מרוויח כסף על מכירה וקנייה של כלי זול יותר, וגם ההוצאות המצטברות של הכלים האלה והפרשי הביטוח במשך שלוש שנים = ביחד זה יכול לממן לי שנתיים לימודים וזה לא הולך ברגל בכלל.. הדבר היחיד שמטריד אותי זה ההסתגלות לבלימה איטית הרבה יותר - האם פי נועץ אותי באדמה, ויכולת "השכבה" במהירות נמוכה... אבל נקווה שיהיה בסדר. בכל מקרה, רכיבה אחת תעזור לי להחליט הרבה יותר טוב.

למעלה