Yanks RULE!

SlamminDino

New member
שאלה אליכם -- לא קשור לבייסבול../images/Emo104.gif

תגידו-- מה אתם חושבים על הצורה החדשה בה כתובים הוספת התגובה, ההדפסה וכ'ו הנמצאת מתחת לכל הודעה? אני חושב שהיה עדיף בצורה שזה היה מקודם, מה אתכם?

SlamminDino

New member
אבל יש שירצו..

והם חייבים להודיע על כך גם בקול!! השמועה בבוסטון היא שיש קללה משנת 1918 על המועדון. הקללה הזאת מונעת מהמועדון הבוסטונאי להיות קשורים לכל דבר שקשור לאליפות וורלד סיריז. " קללת עונת הבמבינו לא משפיעה עליי" אמר פדרו!! Bring on the Yankees -- They dont scare me one bit. כמובן שאחריי המלים האלה פדרו נפצע וסיים את העונה על הספסל אבל עם כל זאת-- לפחות מישהו דיבר מילים גדולות בבוסטון! כיף לנצח, אם אתה היאנקיז אבל הגדולה האמיתית היא לא רק הנצחון-- היא גם התחרות מול קבוצות יריבות אמיתיות. נראה אם בוסטון תהווה איום משמעותי העונה.. עוד Additude כמו זה שהפגין פדרו יכול לעשות להם הרבה טוב.

dlml

New member
מה זה במבינו??

אני זוכר שכל שידור שהיה בערוץ5 ירון טלפז היה מזכיר את זה, אבל למה, מה זה אומר<??????????

SlamminDino

New member
לא מה אלא מי...

הבמבינו הוא הבייב. הבייב הוא בייב רות' הגדול שהוביל את הרוצחים השכירים של היאנקיז בשנות ה 20 כשהקבוצה הגדולה ביותר תזכר מזו של עונת 1927, אז גם כולם פשוט הפציצו בברונכס! הסיפור הוא כזה: בייב רות' היה פיצ'ר במדיי הרד סוקס והוא הועבר ליאנקיז בכסף בשנת 1918. מאז לא זכו הרד סוקס בוורלד סיריז ודווקא הקבוצה אליה עבר הבייב זכתה ב 26 אליפויות עד סוף המילניום. אני לא בטוח עם רות' הועבר להיות חובט רק במדיי היאנקיז או שכך נהג גם לפניי הגעתו לניו יורק, עוד בבוסטון.. אולי צבי יוכל לספר לנו עוד על מעשה זה. בכל אופן-- המגרש של היאנקיז נקרא הבית שבנה רות' והוא בעצם היה האיש הגדול שהתחיל את כל שושלת היאנקיז ביחד עם עמיתו לקבוצה בבסיס ראשון לו גהריג. האיש שהתחיל את מסורת הנצחונות בניו יורק הגיע היישר מבוסטון ורק תמורת סכום כסף מסויים. האגדה הזאת של היאנקיז משפיעה על אוהדיי בוסטון עד היום. "אנחנו הבאנו להם את רות', הם מנצחים בעודנו שוקעים ולא מצליחים להביא תואר אליפות אחד לבוסטון כבר מ 1918." אמונות תפלות אולי אבל אי אפשר להגיד שלא מעניין. כמה אירוני זה שליריבה השנואה מניו יורק שתמיד מגיעה לפניי בוסטון יש משהו מהגנים של הרד סוקס.. בייב רות' הפך להיות גדול מאז שהגיע ליאנקיז ובזאת הפך את המועדון להיות שם דבר ואילו בוסטון שהייתה דווקא טובה מאוד עד אז, הלכו והתנדפו להם. לכל אורך הסטוריית המשחק העברה זו תחשב לאחד מה Biggest bone head trades של תולדות המשחק. העימות בין היאנקיז לרד סוקס והיריבות ביניהם מתחילה כאן ויש מנצחים ברורים לצד מפסידים זועקים... The Winner Takes It All שרים להקת אבבה-- תראו איפה היאנקיז היום לעומת בוסטון...

BB FuNaTiC

New member
עכשיו זה נושא מעניין!!!

אז ככה, הסיבה העיקרית שבגללה קוראים ליאנקי סטדיום "the house that ruth built" זה בגלל שכל הכסף שהאצטדיון עלה (וזה הרבה) הוכנס בזכות הבמבינוט הגדול. בייב רות' התחיל תקופה חדשה בביסבול, הוא הוציא את הבייסבול מה "dead ball era" והכניס אותה להום ראן ארא (תקופה). בימינו אם אנחנו שומעים שמישהו חבט 30 הום ראנים בעונה אז אנחנו בכלל לא מתרגשים. בימים ההם זה היה דבר נדיר ואף לר קרה בכלל עד בייב רות'. אולי לא שמעתם אבל בשנות ה90 המוקדמות היה שחקן שכינו אותו בשם: "home run baker" ואתם יודעים כמה הום ראנים היו לו? 17!!!!! זה מה שהיה גבוה אז!!! בקשר להעברה של בייב רות מפיצ'יר לחובט. בייב רות היה שחקן מוכשר מכלה בחינות. בימים ההם לא היה דבר כזה DH ולכן כשרות היה זורק, הוא גם היה חובט. רות היה זורק מדהים ואפילו בעונה אחת זרק ERA של 222!!!! אבל הוא היה חובט עוד יותר טוב וקצת לפני ההעברה לניו יורק, הוא הפסיק לזרוק כדי לעזור לקבוצה בתור חובט. בייב רות רק שיחק איזה 15 שנה ואיזה 3 שנים מהם היה בתור פיצ'ר ותראו איזה סטטיסטיקות יש לו!!!!! (713 הום ראנס). אם הוא היה משחק עוד 5-6 שנים היה לו כמות הום ראנים שאף אחד לא היה עובר וגם לא יעבור. ואם מדברים על קבוצות שלא מצליחות לנצח אז תסתכלו על הקאבס!!!!! הם הגיעו לפוסט סיזון ב1998 בפעם הראשונה מאז 1906 וזה גם הפעם האחרונה שהם ניצחו בוורלד סיריס. (מן הסתם) איזה קללה יש להם לדעתכם? ודינו- מאיפה אתה מביא את כל התמונות האלה? אתה עודה חיפוזים או יש לך תוכנה כל שהיא?

BB FuNaTiC

New member
מצטער על כל השגיאות כתיב

אני כותב ממש מהר ולא שם לב לפעמים. לדוגמא כתבתי במבינוט במקום במבינו ועוד אז תנסו להבין את מה שכתבתי בכל זאת

SlamminDino

New member
מעניין מאוד !!

בייב רות' הקפיץ את המשחק כמה מדרגות קדימה ולכן אין שום השוואה בינו לבין בארי בונדס שאכן נותן עונות סטטיסטיות לא פחות טובות לכאורה, אך בהשוואה לתקופתו באמת שאין מקום להשוות בינו לבין הבייב. יש על זה סקר גם והנאמר למעלה הוא גם אחד מהתשובות האפשריות. ודרך אגב-- The pictures are real and they're spactacular..
(זה היה מסיינפלד) yeah, you got it-- אני פשוט מחפש ביאהו!!

BB FuNaTiC

New member
דינו אתה מלך!!!!!

זה בטח לוקח המון זמן למצוא את כל התמונות האלה. אני ממש התרשמתי מההשקעה שלך!!!!!!! כל הכבוד!!!

למעלה