YAMHAH TDM850

YAMHAH TDM850

יותר מדי טקסט (מעל 7000 תווים ) מחייב אותי להעלות את סקירת הרכיבה שלי על האופנוע הנ"ל... תהנו...

קבלו קבלו קבלו !!

הודעת היום הנבחרת בשער הקהילות של תפוז היא מהפורום שלנו !! מהדיון הנפלא והמחכים שהתקיים פה על היחס בין הצמיג לכביש בעת הטייה..

איך עושה הארלי ?

הלוואי כל שבוע כזו כתבה בYNET... הפעם - תולדות החברה .. מהנה מאוד לקריאה..

JonnyBoy

New member
מממ... היום התחלף וההודעה הנבחרת...

החדשה נכתבה ע"י חסרת חיים מאופרות הסבון. אני חושב שזה קצת משנה את הפרופורציות של הכבוד הזה, לא? (ומה שזה אומר עלינו...)

TheFinalCut

New member
סחה כרובי... ובורך שובך!! ../images/Emo13.gif

לאן נעלמת תגיד לי....? תירוצים כגון "הבית שלי מבולגן" לא יתקבלו בהבנה...

נשמע כמו אופנוע אידיאלי ל...ספייקי

לא כך ???
כרובי, כמה ק"מ עשית איתו...ואם אפשר...איפה רכבת איתו ? כמה זמן בילית במחיצתו...?
השדון

וואי...כמה קילומטרים ?

לא זוכר (וגם - לא בדקתי כמה קילומטרים עשיתי) אבל לקחתי אותו לשעה-שעה וחצי. מסוכנות ימהה בדרך פתח תקווה יצאתי לאיזור קניון איילון - הנסיעה העירונית. משם ירדתי לאיילון רציתי לרכב לנס הרים אבל אחרי איילון יצא לי החשק (המיגון רוח השבית את השמחה וכמה זמן אפשר לרכב כמו טטלה על 90 קמ"ש? לא משנה כמה האופנוע נעים ומרגיע..) אז עשיתי פעמיים (!!) את מחלף שבעת הכוכבים (עליתי בו ומייד ירדתי לאיילון) ואח"כ רכבתי איתו למגרש החנייה של המכללה למנהל...שם עשיתי לו מה שעשיתי ו...זהו. חזרתי דרך איילון ללה גרדייה והחזרתי אותו לסוכנות.

alfred

New member
רגע, אז אחת ולתמיד, הTDM מצויד

במנוע וי-טווין, או שמא בטווין? הסוםר טנרה מצויד בטווין, לא? או ששוב אלפרד לא יודע מימינו ומשמאלו?...

תמיר צודק..

גם GS וגם TDM הם טווינים .. (ספייק למשל , מתכוון לדלג מדו גלגלי שהוא טווין לאופנוע אמיתי שהוא גם טווין) רק שבGS הם מסודרים אחד ליד השני ובTDM הם אחד מול השני (בערך..הם הרי לא מקבילים זה לזה..)

alfred

New member
אחד ליד השני, ולא אחד מול השני?

מה זה אמור להגיד? אחד מול השני זו, מן הסתם, תצורת בוקסר והרי לא על זה מדובר (אחרת גם אלפרד היה לוקח סיבוב). ומה זאת אומרת לא בדיוק ליד, יש איזושהי הסטה בין הצילינדרים? אלפרד לא ממש מבין את כרובי...(או שהוא לא מבין את תצורת המנוע). שמישהו יבהיר לו.

סקניה

New member
גם כרובי לא ממש מבין את כרובי...

הוא הלך לפסיכו לבירור העניין עם האישיות השניה החבוייה בו. גם ל-TDM וגם ל-GS500 כמו גם ל-KLE מנוע טווין.לא וי-טווין.

alfred

New member
ואלפרד אומר לכרוב: הסבר והבהר...

"האופנוע , העושה שימוש בקונספט של מנוע הסופר טנרה , מגיע בתצורה של 85 מעלות (כך טוען איש המכירות- שאומר שבניגוד לזויות ה90 מעלות , מייצרת התצורה הנ"ל פחות ויברציות-פרוספקט הפרסום של ימהה טוען לזוית של 270 מעלות) והמנוע הנ"ל מייצר 80 כ"ס ב7500 סל"ד ו8.2 קג"מ 6500 סל"ד".מי, מה, כמה, למה?!

סקניה

New member
90 מעלות=מאונך לחלוטין.

80=מנוע מוטה עשר מעלות יחסית לאנך כלפי לפנים. 270......?זה באמת קטונתי.....אולי בין פעימת כח לשניה?.......

סקניה

New member
טווין :אחד ליד השני.

להבדיל מוי-טווין(אחד ליד השני עם זוית בינהם).או מבוקסר(אחד מול השני במאוזן)

alfred

New member
לא להגזים סקניה. את זה אלפרד למד...

כבר. אלפרד לא ממש מבין מה פשרה של ה"הסטה" בין הצילינדרים, עליה הכרוב מדבר, אם מדובר בטווין מקבילי. לכן אלפרד גם טרח להדביק את דברי הכרוב להודעה. על מנת להבין טוב יותר את פשרן של המעלות המפורטות, והיכן נמצא להן בכלל מקום, אם בקווים מקבילים עסקינן.

למעלה