Yamaha XCity 250

klepper

New member
Yamaha XCity 250

שלום אני מחפש קטנוע 250 משומש לנסיעות עירוניות וקצת בן עירוניות. דרישות לפי סדר חשיבות: 1. מחיר רכישה נמוך 2. מחיר איזקה נמוך 3. אמינות 4. נוחות (מקום מטען וכד') אני אדם מבוגר, לא מחפש לקרוע את העיר רק להתנייד ביעילות. חשבתי על XCITY 250 - הוא נראה לי די זול כיד שניה ונשמע לי אמין (בכל זאת קטנוע יפני), אבל גיליתי שצריך להחליף לו שמנים כל 3000 ק"מ. זה נראה לי מוגזם ולא סביר. מה דעתכם?

פרארי1

New member
הוא נופל על סעיף 4

מקום אחסון מינימלי, מחייב הוספת ארגז. לא הגדרת תקציב, אז קשה לדעת מה נחשב בעיניך מחיר רכישה נמוך. לדעתי חפש פיאג'ו X8 מ-2007 או XEVO מ-2008 (אותו קטנוע, עם שינויים קלים), ייתן לך מענה טוב לכל הסעיפים.

orgeva

New member
לדעתי אין להשוות בין האמינות של הקסבו

לימאה או לשאר היפנים. אפשר לעשות חיפוש קצר פה בפורום בשביל להוכיח את זה. תכלס,הקסבו מבחינת אמינות בין טיוואני ליפני,מקום טוב באמצע. בשאר הסעיפים כנראה הקסבו עדיף

gilwalla

New member
לא יודע אם מינימלי...

הוא די רחב (ניתן להכניס לפטופ למשל), אבל קסדה מלאה לא תיכנס - ממליץ לך לשבת עליו ולראות את התא קודם כל ואם אפשר נסיעת מבחן. בסה"כ קטנוע נהדר, רק שים לב שב-20,000 ק"מ יש טיפול גדול של סדר גודל - 1500 ש"ח +-. אתה גם יכול לקרוא עליו מבחנים בפולגז. מחירו נמוך עקב סחירות נמוכה - זול בקניה זול במכירה אבל נותן תמורה מעולה למחיר.

למעלה