Yamaha Stage Custom

dw drum

New member
Yamaha Stage Custom

מישהו פה יודע כמה עולה הסט הזה כי שמעתי עליו המון והוא נראה איכותי ובין הטובים שימהה יצרה . התמונה לקוחה מהאתר הזה:www.interdrum.nl/AanbiedingenNieuw.htm אחלה אתר עם תמונות ברורות וחדות של מערכות תופים כמעט מכל החברות חוץ מחברה אחת שנקראת:GMS sets ואין לי מושג מי היא ומה איכות התופים שלה אבל היא נראית טובה למרות שאין אותה בכלל בארץ אז תודה לכולם ותהנו!

dw drum

New member
פרל אוקספורט מודל 2007 !

שבימים אלה מגיעה לארץ הנה תמונות יופי של מערכת!

GhostDrummer

New member
מה מייחד אותו מהEX של הסדרה הקודמת?

אולי חוץ מהצבעים אני מאמין שהיא אותו דבר.

Gutterball

New member
התכוונת מה ההבדל בין הפרל הזאת לEX?

כי זאת עשויה ממייפל 6 שכבות, דבר ראשון [והדגם הוא ECX]. היא בעצם שדרוג של ה-ELX, שלא קיים יותר. או יותר נכון קיים בסדרת ה-Vision החדשה של פרל [למיטב הבנתי]. עוד פרטים מבינים ממני יוכלו לתת לך.

WinterZ

New member
יותר מדי שטויות בהודעה אחת.

בוא נעשה סדר, ה-EX נשארה אותה המערכת ב-ד-י-ו-ק. עץ צפצפה, אולי עוד צבע נוסף לסדרה. שום שינוי לא נשאר. ה-ECX כאמור סדרה חדשה מחליפה את ה-ELX, עשויה מ-100% מייפל. ה-Vision עשויה מבירץ' ובייסווד מעורב, ל-VISION שני דגמים ה-VLX וה-VSX. ההבדל היחידי הוא בגימור, לקה או עטיפה. (ה-VSX מכילים חלק מהצבעים שהיו ל-EXR)

Gutterball

New member
רגע...

אז אין קשר בין הדגמים של ה-vision ל-ELX ו-EXR? הסדרות האלה פשוט בוטלו? ונכון, ה-EX נשארה אותו דבר. לא אמרתי אחרת.

WinterZ

New member
למה יש פיאט אונו 2007 אם אין שינוי?

דגם שיוצר בשנה מסויימת לא תמיד חייב להיות בו שינוי, פשוט הם כנראה בחנות חושבים שזה נשמע יותר טוב "2007" מאשר "סתם" Export. אבירם, אתה רוצה להתווכח איתי? כנס לאתר של Pearl יש לך דף מלא עם הסדרות שם, תכנס ל-EX, תקרא ותגיד לי אם משהו השתנה.

GhostDrummer

New member
אביב, גברברון. אין פה שום ויכוח

ואני בטוח שאין שינוים במערכת הזו. אבל אם אין שינוים, אז בד"כ לא משנים את השנה. וד"א, אין פיאט אונו 2007 אם אין שינוי. הפיאט נשארת אותה הפיאט.

pini6910

New member
שלום לכם

לא יכלתי שלא לשים לב לשיחה שלכם,לי יש ELX בבית,מה אתם אומרים היא נחשבת למערכת טובה?

TAMIR182

New member
עזוב מה נחשב

אם אתה אוהב אותה זה מה שחשוב... אבל בכללי מערכת סוסה למתחילים ולמתקדמים.. אני אוהב אותה(למרות שאין לי חח )

pini6910

New member
תודה רבה

הגדלים הם10' 12' 16' 22' לגבי הצבע אני לא יודע איך הוא נקרא אבל זה דומה קצת לשקיעה ואני אשלך תמונה

idan drummer

New member
זה לא האקספורט החדשות...

בחדשות שינו את הדגם של הפאדלים ושל הסטנדים וההולדרים וכו'. זאתי האקספורט הרגילה.

למעלה