Yamaha 250 Vs Honda 250

gofish

New member
Yamaha 250 Vs Honda 250

לאחר שהאופצייה הקוריאנית ירדה מהפרק (גרנד דינק,בולמי זעזועים קשים,נוחות מינימלית וחוסר מקום לרגליים),ברירת המחדל היא בין קטנוע מנהלים הימהה מג'סטי לבין ההונדה פורסייט (שנתון 01-02). האם יש הבדלים בין שני הכלים (מלבד המחיר) מבחינת נוחות/כוח סחיבה/טיפולים וכו'. והאם באמת אחזקתו של הימהה מג'סטי יקרה כל-כך ביחס להונדה פורסייט ואופנועים בכלל?

gofish

New member
מדובר בכלים משומשים יד 2 ולא בחדשים

לכן אין אפשרות לדעת בנסיעה קצרה על אופי הכלים ובוודאי לא על עלויות אחזקה. בכל אופן תודה על התשובה
אשמח לקבל עוד תגובות מרוכבים שנסעו על הכלים או מכירים אותם.

theshark

New member
עם הבעיה היא תקציב

היתי ממליץ לך לשקול בחיוב את הג'וירייד של SYM. יצא לי לאחרונה לרכב עליו, הכלי מרובח, נוח וזריז. המנוע קטן אך לא מרגיש נחות משמעותית. נראה לי שבמחיר שלו הוא יכל להיות קנייה משתלמת.

gofish

New member
השאלה היא מה זה "נחות משמעותית"?

האם הקטנוע יכול "לסחוב" בחור לא קטן וגבוה (85 ק"ג) בנסיעות עירוניות ובין עירוניות לפעמיים (חיפה-תל-אביב למשל),מבלי שאני ארגיש שהמנוע מתאמץ ומתחמם? האם גם איכות החומרים בקטנוע סן-יאנג מקבילה לאיכות הפלסטיקה בקטנועים יפנים? האם נפח מנוע של 172 סמ"ק יכול להשתוות לנפח של-240 סמ"ק?

theshark

New member
רק נסיעת מבחן תוכל לענות

לך על השאלה. גש למטרו קח נסיעה על הג'וי רייד ועל המג'סטי ותשווה. אמינות? כל עוד תטפל בכלי כמו שצריך לא תהיה בעיה. השאלה מה התקציב? לדעתי הג'וי רייד יעמוד באותם משימות. כמובן שהמנוע חלש יותר. הכלים שיצא לי לרכב עלייהם הם קטנועים של זק"א, יש עלייהם ציוד ששוקל קרוב ל-40 קילו + רוכב. הם רוכבים עלייהם בעיר וגם בין עירוני. החברה מרוצים מהכלי. בהצלחה.

gofish

New member
האם אפשר להשוות בין השניים

אומנם מתקרצץ אבל האם אפשר להשוות בין הקטנועים? האם הג'וי רייד בכלל נכנס לקטגוריית "קטנוע מנהלים 250"? האם בכלל יש מה להשוות? תודה לך "כריש" (כשמך כן אתה) אבל בנסיעת מבחן קשה לדעת הרבה במסגרת הזמן. ראתי שיש גם הונדה ג'אז 250,איך הוא בהשוואה לפורסייט או בהשוואה למג'סטי? רציתי רק להוסיף שהקטנוע ישמש אותי במשך 4-5 חודשים לתקופת מעבר כהכנה לאופנוע בקיץ
תודה מראש לעונים.

למעלה