yakusoku doori

שרית(^_^)

New member
yakusoku doori

כפי שהובטח, מצורף מקבץ תמונות ראשון ממפגש הפורום ביפן. עכשיו גם אתם יכולים להתפעל מ"ארבעת המופלאים" של מנטי
פשוט פאר היצירה ! וכמובן גם משאר הילדים המעורבים המהממים שהיו במפגש ! אני אישית נמסתי... (ולא רק מהחום)

oracle

New member
מקסים... *___*

רואים שנהניתם מאד... ^_^ כמה הייתי שמחה להשתתף במפגש הזה ~_^ בקשר לתמונות, יש מצב למקרא קטן שיעזור לנו להבין מי הוא מי?

שרית(^_^)

New member
תודה ../images/Emo140.gif

ובנוגע למקרא, אני מציעה שמי שירצה - יציג את עצמו, כפי שנעשה במפגש הפורום הקודם בדוג'ו של זאב, ואפשר גם לנסות לנחש

jonbaum

New member
ממש נחמד

אני לא אגיד שאני אכול קנאה, כי הייתי השנה בטוקיו והיא כבר יצאה לי מהסיסטם לזמן הקרוב, אבל בהחלט נראה שעשיתם חיים. אחלה. מעניין שאני לא מכיר אף אחד בתמונות.

ToHrU

New member
wow!!!

פשוט מדהים!!! התמונות ממש יפות ואני שמחה שהפורום הביא אתכם להיפגש ביפן . . . אילו ילדים חמודים!!!! אם נקיים מפגש פורום נוסף פה בארץ אני אשמח אם לפחות חלקכם תגיעו :)

tals56

New member
כמה יפנים...

אני עכשיו מחפש שם קצת ישראלים... טוב אני מקווה למצוא כמה... ומה אמרו היפנים על זה שיפנים משתתפים במפגש פורום ישראלי בנושא יפן?

Tenguy

New member
שובה לב ../images/Emo70.gif ובמיוחד שאני מכיר המקום

הזה... אלא שהייתי שם בחודשי אוקטובר-נובמבר, שכבר לא חם ולח 蒸し暑い
אגב -שאלה : יריעת הפלסטיק הכחולה שכולם יושבים עליה בפיקניק - זה משהו שאפשר לקנות גם בארץ? ואם כן - איפה קונים דבר כזה בארץ ?

tals56

New member
יש חנות אינטר-גלקטיט חדשה בישראל!

הום סנטר.

paranova

New member
בוודאי שנמסת

בוודאי שנמסת מדהימים!!!!!!!!!
שלום לשאר החברים/רות אני חדשה פה שמי אור נעים להכיר

למעלה