קטע באמת יפה. יהל אחד המוכשרים. כיום הוא לקח כיוון יותר קלאבי-מסחרי, מה שמדבר אליי פחות, אבל הוא ללא ספק מוכשר ברמות. אני זוכר לפני המון שנים, בתכנית של גובלין ב 99 FM, הוא התארח בתכנית, והוא השמיע שם כל מיני דברים שהוא כתב בעבר במגוון סגנונות וממש התרשמתי ממנו. אני חושב שזה היה ב 1999 אם אני לא טועה. מעניין מה קרה עם אותם חומרים. יש כאן מישהו שהאזין לתכנית אז? אני אשמח לדעת שהיו עוד פריקים שהיו נשארים עד 5 לפנות בוקר בשביל התכנית...
Avalanche אחלה קטע. זורם ובא בטוב. הראשון היה גואה לגמרי. השני מלודי על גבול הקלאב טראנס פינת גואה ונגיעות פסיי. השלישי יותר קלאבי מכולם אבל עדיין עם הרגשה שמדובר כאן באחד שהתעסק בגואה ובפסיי (כי באמת שומעים את זה בהפקה) ועושה את הקרוס-אובר שלו. אבל באמת ללא ספק - מוכשר הבחור. np: Freeman VS Liquid Metal - Liquid Noise "Forever Psychedelic"
הדרך שיהל לקח דומה ממש לדרך שלקח ארז אייזן בזמנו. (אני בכוונה משמיט את דובדב, אני מדבר כאן על יכולות כתיבה ויכולות טכניות נטו. דודבדב לא קשור לכלום ממה שהזכרתי...) מעניין לראות את ההקבלה בין שניהם מבחינת התפתחות מוזיקלית. יהל מתקדם לכיוון של ארז ואנחנו עוד נשמע ממנו הפקות בומבסטיות, מסחריות והמוניות. בדיוק כמו אינפקט. זה רק עניין של עוד קצת זמן. ועם כל מה שאנחנו חושבים ואומרים על יהל וארז - שניהם מוכשרים מאוד. ארז הוא בכלל על גבול הגאון-מוזיקלית, ואני לא צריך להזכיר כאן לאנשים את החומרים הישנים שלו. זה שהם לקחו כיוון מסחרי, שיהיה להם לבריאות. זה לא מוריד מהכישרון שלהם. רק מהרצון שלנו לשמוע לדברים החדשים שלהם, זה הכל.