Yahel - Liquid Love Beat Hackers Vs נשמע לי קצת מטומטם מישהו יודע של מי באמת הרמיקס?!
Y y o b b o New member 21/9/05 #1 Yahel - Liquid Love Beat Hackers Vs נשמע לי קצת מטומטם מישהו יודע של מי באמת הרמיקס?!
Y y o b b o New member 21/9/05 #2 זה השם המלא Yahel - Liquid Love Beat Hackers Vs. Dan Label (Rmx).mp3
T TRANCE ADDICT New member 21/9/05 #3 אבל האמת היא שדן הזה עשה תרמיקס לבד...אגב סאב 6 עשו רמיקס לקטע הנ''ל ויצא פרוגי סטייל משהו מגניב...
T TRANCE ADDICT New member 21/9/05 #6 הייתי שולח לך בכיף באמת... אבל מחקתי את הקטע וזה בעייה...סורי..
X X Ripper New member 21/9/05 #5 רשמית זה דן לייבל נערת המים של פורום באר שבע חחחחחחחחח למרות שזה נישמע כאילו ביט האקרס נתנו לו את ספריית הסאונד שלהם זה יצא על הסינגל ליקוויד לאב רימיקסים של קלאטב לצד פולאון סאב 6 רימקיס שולט-אשכרה בני באנאזי סטייל........
רשמית זה דן לייבל נערת המים של פורום באר שבע חחחחחחחחח למרות שזה נישמע כאילו ביט האקרס נתנו לו את ספריית הסאונד שלהם זה יצא על הסינגל ליקוויד לאב רימיקסים של קלאטב לצד פולאון סאב 6 רימקיס שולט-אשכרה בני באנאזי סטייל........
Y y o b b o New member 21/9/05 #7 חחח אהה זה זה שתמיד בא למסיבות.. ונדחף לדיג'יי?!? ועוקב כל היום אחרי אומנים... חחחחחחחחחחחחחח נערת המים וואלה זה הביטוי הנכון!
חחח אהה זה זה שתמיד בא למסיבות.. ונדחף לדיג'יי?!? ועוקב כל היום אחרי אומנים... חחחחחחחחחחחחחח נערת המים וואלה זה הביטוי הנכון!
Y y o b b o New member 21/9/05 #10 חחחח וואלה נכון... נשמע כאילו דראג גם שר אותו! סתם שאלתי כי מישהו שלח לי ולא היה ניראה לי שזה אמיתי הקטע עם הביט האקרס..
חחחח וואלה נכון... נשמע כאילו דראג גם שר אותו! סתם שאלתי כי מישהו שלח לי ולא היה ניראה לי שזה אמיתי הקטע עם הביט האקרס..
כ כאילוו דה נה New member 21/9/05 #11 ../images/Emo6.gif חחח סבבה לא שביט האקרס משו כן?!... אבל גם לביט האקרס יש גבולות [מסתבר חחחח]