YAAAAAA MANNN WSSUP

^קוואמי^

New member
YAAAAAA MANNN WSSUP

לילה טוב לכל עכברי הלילה!!

kalipto

New member
קווא קווא דה לה קוואמי !!!

מה עניינים !? חג שמח ! KALIPTO

rub

New member
הרצינות שלך חסרה בתוכנית הרדיו

המדוברת עייסק שחור

mc fuZz

New member
נחשי הלילה.. :)

שפיספסו את המסיבה בג´י! פאז ששבר את היד

mc-yan

New member
נו באמת איך אתם נופלים בפח תחשבו !!

חכו בעוד רגע יכנס קוטג ! גם אני יכול לשנות ניק ! טוב שתהיו בריאים העיקר שתהנו ! mc-yan שיושן אבל עדין קולט !

מצטער להגיד לך שמעריצי בויאקה...

נאמנים ויודעים מי הם החקיינים ומי הם הבויאקיים האמיתיים

mc-yan

New member
סליחה אדון בנדנה נכבד אבל מה הקשר..

בויאקה או לא "אותך" אני מעריץ מהאלבום השני של השבק ואת קוואמי מעסק שחור ! ולא אני לא מעריץ את בויאקה כי עוד לא שמעתי את האלבום ! ובאמת לא איכפת לי אם זה אתה או לא כי העיקר להנות ! mc-yan האומר מותר להיות חשדן ואני לא אחד שאראה שם מוכר ויתחיל להשתגע !

mc fuZz

New member
קוואמי מאן יש לי שאלה!-?

תגיד מאיפה אני יכול להשיג שבלונות של בויXקה?? הדיסק שלכם לא יוצא לי מהמערכת! פאז.

kalipto

New member
קוואמי, נימי..

אם כבר אתם פה.. אולי תוכלו לעזור ? כרגע ההרכב שלנו יותר מקטן... 2 אנשים אנחנו שרים בסגנון של ראפ מהיר וברוב השירים שלנו בהרמוניה אבל שוב זה קצת קשה לעשות הרמוניה עם שתי אנשים בלבד.. בכל מקרה. מכיוון שאתם שיא הסצנה, אולי אתם מכירים (ככה מהצד..) איזה ראפר/ראפרית שעדיין לא הוציאו דיסק.. ותוכלו לשדך אותה להרכב שלנו ? זה יהיה באמת תודה ענקית אנחנו רוצים להגיע לפחות למס" של 3 או 4 אנשים ועדיין לא מצאנו אז אנחנו ממשיכים לחפש.. בכל מקרה אם אתם יכולים לעזור תודה מראש, אם לא, לא נורא מחכה לדיסק השני של באויקה !!! (היה קצר מדי הראשון..) KALIPTO

A&A

New member
מה קרה???

לילה אחד אני לא בבית וכל הידוענים נכנסים אני ינצל את ההזדמנות לשורת גימק ופרסומת סמוייה BYCT 4 EVER The-A

T.A.Z

New member
סתם שאלה...נימי קוואם מתי התחלתם

לכתוב פה???? TAZ

k0dman

New member
סתם שאלה

ממתי ילדים משועממים שאוהבים להיות בשמות אחרים ולנסות להשתעשע ולעבוד על אחרים הפסיקו לרשום בפורום?

למעלה