Y KANT TORI READ

ofirshai

New member
וואי יש שמה כ"כ הרבה אלבומים לא מוצדקים

כמו האלבום ה2 של אול סיינטס, ה4 של הBEP, ה2 של הקיזר שיפס, "הוטל" של מובי, "דה סוויט אסקייפ" של גוון (טוב נו, חלק גדול ממנו באמת לא משהו), "אני ברט'לס" של מדונה, "אין בלו" של הקורס, "אמריקן לייף" של מדונה (זה אלבום ממש מעולה!!!!), הראשון של קורטני לאב, "אסקפולוג'י" של רובי וויליאמס (טוב אין לי כוח להמשיך). בקיצור יש פה מלא אלבומים מעולים שסתם תקועים פה ברשימה, בגלל שאיזה 2-3 אנשים הצביעו להם. סתם רשימה מפגרת.

אני לא מבינה למה קבעו מלכתחילה שהוא כזה גרוע

אני ממש נהנית ממנו, יש בו כמה הברקות נהדרות שאני לא מבינה איך טורי לא שרה בהופעות היום.

אני יודעת שאותו היא עושה

אבל יש למשל את Fire On The Side שהוא פשוט מדהים, ומעולם לא שמעתי שהיא עשתה אותו בהופעה.

boy for pele

New member
זה מבוסס על הצבעות הגולשים,

ככה שאין סיבה להתרגש (עד כמה שיש בכלל סיבה להתרגש מרשימות כאלה ואחרות שמציפות את תקשורת המוסיקה) אם זה מפריע למישהו יותר מדי הוא יכול להירשם לאתר ולדרג את הדיסק הזה ולהעלות את ציונו.

boy for pele

New member
אגב, אני לא דירגתי את האלבום הזה

לא הרגשתי שאני מכיר אותו מספיק טוב בשיל לתת לו ציון.

rfranko

New member
ממ... האלבום לא ממש גרוע אבל די...

אמכי יש בו כמה סוכריות ממש כמו the etienne trilogy ו- FIRE ON THE SIDE אבל כמה פאדיחות נוראיות.COOL ON YOUR ISLAND ו- THE BIG PICTURE שהקליפ שלו מדיר שינה מעיני אבל בעיקרון אפשר לראות שיש פה עסק עם בחורה כישרונית שרק תנו לה פסנתר (ומשהו לעשן) ולא תתאכזבו אבל אני משוחדת...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-:D

זה מזכיר לי איך שהאחים שלי תמיד ביקשו אחות, ובסוף נולדתי, ותמיד כשהם היו אומרים שאני מעצבנת אותם הייתי מזכירה להם שזה הם ביקשו אחות, אז הם היו אומרים לי "נכון, ביקשנו אחות, לא ביקשנו אותך".

רעוּת

New member
לא רק שלא ביקשתי אחות,

גם לא דיברתי עם אמא שבוע שלם כשהיא נולדה

למעלה