Y-E-S!!!! (אמריקן איידול)

Boran

New member
Y-E-S!!!! (אמריקן איידול)

בסוף סטאר כן ישדרו את ספיישל "לא ערוך, לא מצונזר, לא מוכשר בגרוש" של אמריקן איידול 3. מחר. מאוד, מאוד מאוד מומלץ. חשבתם שהאודישנים היו מצחיקים? חכו חכו, לא ראיתם כלום. הפרק הכי מצחיק בעולם מחר

Teenage Girl

New member
איזה באסה אבל

רציתי שליה לאבל תעלה לשלישייה. השתיים שבחרו מתחרות עד הסוף? אתה יכול להסביר לי..?

Boran

New member
השתיים שבחרו עלו לטופ 12

שזה בעצם השלב של התחרות עצמה. עדיין אל תתיאשי- אחרי שהקבוצה הרביעית תופיע, יקבצו 8 נבחרים מהטופ 32 שלא עלו לטופ 12, ומהם יבחרו 4 שיקבלו צ'אנס ויעלו לטופ 12.

Eil

New member
סיימון קאוול המלך

אני פה רק בשביל "אמריקן איידול", שתדעו. מ"הישרדות" ראיתי רק את שתי העונות הראשונות, מאז די איבדתי אותה כשהתגלגלה לערוצים שלא היו ברשותי. סיימון הקט השיב לי את האמון בסדרות מציאות. הוא היה קסום בפרק היום. בתכנית הקודמת, הוא אמר שהוא מסכים עם פאולה בקשר למשהו, והיא התלהבה כל כך עד שנתנה לו נשיקה על הלחי. כולם כל כך התרגשו מזה ודיברו על זה כל הזמן וסיימון החליט שגם הוא רוצה, ובפרק היום, כשפאולה אמרה שהיא מסכימה עם משהו שאמר, תפס אותה בשתי ידיים ונתן לה נשיקה ארוכה ארוכה שלאחריה פאולה נזקקה לשתות הרבה מים. גם אני מסכימה איתך, סיימון! מה איתי?

Boran

New member
אה אה... חשיפה על סיימון

הדבר הראשון והדי מינורי, שסיימון אחראי על סאונדטרקים כמו של... הטלטאביז והפאוור ריינג'רז. זה נכון. אבל לידיעה הבאמת גדולה שנחשפה בתכנית טלויזיה בריטית על סיימון קאוול: בפופ איידול הבריטי, סיימון ידע שוויל זוכה ובגדול מדי שבוע. סיימון, כמובן, מקבל הרבה כסף מהדיסקים של הזוכים בתחרות. אז הוא החליט לעשות מעשה- והתחיל להיות "תומך נלהב" של גארת גייטס, כדי להביא לכך שגייטס יהיה בגמר עם יאנג, וכך יהיו לקאוול שני כוכבי פופ ששווים מיליונים לכיס הפרטי שלו ולחברת הדיסקים שלו, במקום אחד. זה עבד- עם השבחים של קאוול גייטס התחיל לצבור מעריצים, ובאמת הגיע למקום השני, ומכר המון דיסקים. הרבה כסף לקאוול. זה, כפי הנראה, גם מה שקרה באמריקן איידול 2. (מכאן זה השערות שלי, לא מה שנאמר בתכנית הבריטית) אחרי המפלה של אמריקן איידול 1 (הזוכה מכרה המון עותקים ונהיתה סטארית, אבל המקום השני ממש נפילה), החליט קאוול ליישם שוב את התכנית שלו. הוא לקח את רובן סטאדרד, שרנדי אהב, ואני ממש לא מבין מה הוא מוצא בקול החנוק והצרוד שלו, והתחיל להיות תומך נלהב שלו, תוך מתן ביקורות "בסדר" לקליי אייקן- שהיה בבירור הכוכב האמיתי של הסדרה (וזו לא רק דעתי האישית- מבחינת מעריצים יש לו הרבה יותר משל רובן, מבחינת דיסקים הוא מכר הרבה יותר, ומבחינת הקולות הגמר, יש שמועות שקווי הטלפון של ההצבעות לקליי נפלו, ועבר זמן עד שמישהו טרח לתקן אותם. להזכירכם, שעם כל זה הפער הסופי בין הקולות היה כ-1500 קולות בלבד לטובת רובן, מתוך כ-20 מיליון קולות (אולי יותר אפילו) סיימון הבין שיש לו את קליי ביד, שקליי קוטל את רובן מדי שבוע (אפילו רובן היה בבוטום 2 פעם אחת. קליי אפילו לא התקרב לשם), והחליט שיש לו פונטציאל לקחת את רובן ולעשות ממנו עוד אחד שהציבור יאהב, ימכור הרבה תקליטים, וקאוול יעשה הרבה כסף. ובכן, מצאנו את הקונספירציה. והפעם, יש לנו גיבוי טלויזיוני ועובדתי.

Eil

New member
אז הוא רשע אמיתי! גם במציאות!

איזה כיף!

yes REAL

New member
הוא אמר בראין שזה מה שהוא עשה גם

עם מישל מקמנוס, רק שהיא הייתה כישלון.

גלׁ

New member
היי היי וכבר כתבתי לפני כמה ימים

שהוא נגן במשולש בהקלטות אצלו ואז קיבל תמלוגים! ממש פושע

Teenage Girl

New member
שמעתם על וויליאם האנג?

המלוכסן הזה..עם הקול המפחיד שיש לו. הוא מוציא עוד מעט אלבום (?!) ויהיו שם חידושים של שירים של ריקי מרטין..

Eil

New member
בוז לגימיקים

כל פסיכי שלא יודע לשיר נהיה פופולארי ומצליח רק כי הוא היה מספיק מטומטם לחשוף את חוסר כשרונו. נחמד לארח אותו שוב ולהריץ עליו צחוקים, אבל אלבום?! זה כל כך אניטה פללי.

14מתן

New member
חחחח "זה כל כך אניטה פללי"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה