y באהבה

liran0509

New member
y באהבה

הבנה לליבי.הבנה לליבך בשבילי כמו בשבילך יונה חולפת באוויר מחכה שנסתכל לתוך ליבנו ואנחנו לא רואים דרכנו. הלוואי ואהבה בכל מקום הלוואי וכבר יהיה שלום. מה שחשוב באמת זו אהבה אהבה לתפארת הנשמה. אהבת אחים,אהבת עולם ולמה מתקיימות מלחמות אני שואל בורא עולם? אהבה היא מקור האושר אהבה התחלה וסוף אהבה בלי פחדים,אהבה לאנשים אהבה רכה ועדינה,אהבה אדיבה ומבינה אהבה בלי צבעים,אהבה בלי דתות אהבה מליבנו,אהבה לעתידנו. מה שחשוב באמת זו אהבה אהבה לתפארת הנשמה. אז עצרו הכל תעצרו מלחמות כבר הפסקנו לספור משפחות שכולות. אז בואו כולנו נעורר את ליבנו נזרע חמלה במקום שנאה נבקש סליחה במקום מלחמה נהיה שמחים במקום אבלים ניתן אהבה במקום חיילים. מה שחשוב באמת זו אהבה אהבה לתפארת הנשמה אהבת אחים,אהבת עולם אהבה ואז לא נלחם לעולם.

y y y - בהוואי

אני בים גולש על הגלים מנסה להבין את מהות החיים מסתכל מסביב, רואה אוניות ולא מבין איך זה יש מלחמות כלכך כחול שליו וזוהר בים נראה שכלום לא בוער אנשים משתעשעים, ילדים משחקים דגים מכל הסוגים בים שוחים אך הנה פתאום הגלשן משתולל מה קורה? את עצמי אני שואל המים הרגועים הפכו לסוערים אנשים מפוחדים מהים דוהרים בכוחי האחרון לחוף אני מגיע מסתכל על הים ואז על הרקיע איך השקט הפך פתאום לסערה? איך דברים משתנים במהרה?

למעלה