XXX
הסיפור שהיה!!!!

ProSex

New member
XXX../images/Emo16.gifהסיפור שהיה!!!!

הכל התחיל כשהייתי בן 17 ,הייתי נוהג לנסוע לחופשות משפחתיות בארה"ב. לרוב ישנו אצל דודתי במיאמי ,עיר מלאה במבחר רב של בחורות מדהימות וצבעוניות ועד אותו יום הנסיון המיני שלי הסתכם בסקס שיגרתי על בסיס יומי עם אחת מבנות כיתתי ,הסקס היה שיגרתי אך תמיד רציתי יותר לטעום,לגלות,להבין,לנסות. ואז ממקום בלתי צפוי קיבלתי את אשר פיללתי לו ,לדודתי הייתה שכנה כבת 35 שאני ובן דודי נהגנו להסתכל עליה מטפלת בגינה בשמלה פירחונית וללא חזיה, היה לה צבע עור מדהים,שיער בלונדיני שופע שגלש עד לישבנה,עיניים ירוקות חודרות בקיצור חלומו הרטוב של כל נער מתבגר ,יום אחד היא ניגשה אלי ושאלה אם אני יכול לעזור לה במשהו בבית ,שכחתי לציין שהיא רווקה.כמובן שהסכמתי ,נכנסנו פנימה והיא שאלה אותי עם אני יכול לחבר ולכוון לה את מערכת הסטריאו החדשה שלה ,התחלתי לעבוד במרץ (לא שזאת עבודה קשה מדי) היא שאלה אם היא יכולה לעלות להתקלח בזמן שאני עובד ,סימנתי לה עם הראש שכן והיא פרשה למקלחת ,פתאום הרגשתי היא הלב מתחיל לפעום בחוזקה ואיך איבר המין שלי מתקשה ומזדקף לו ,החלטתי שזהו אני עולה למעלה ומנסה לעשות משהו הלב ממשיך לפעום בחוזקה ואני מרגיש איך ההליכה שלי נהיית כבדה ואיך הרוק בפי נעלם ,אך לא מצליח להפסיק להתקדם אני כל כך רוצה לראות אותה ערומה ,אני כל כך רוצה לשכב איתה ,אני כל כך רוצה להגשים את כל החלומות שלי והיא בהחלט התגשמות החלום.

ProSex

New member
המשך 1

עליתי לחדרה והיא בדיוק יצאה מהמקלחת ,שיערה וגופה רטובים ,היא הסתכלה לכיווני וחייכה ואני כאילו הגעתי לגן עדן מסתכל במבט אטום ואז היא שמטה את המגבת ,חשבתי שזהו בגיל 17 אני נפרד מהעולם ומצטרף לאבותיי בשמים ,היא התקרבה אלי נישקה אותי על הלחי ושאלה בנימוס עם אני רוצה לשכב איתה ,היא לא חיכתה לתשובה והחלה להפשיט אותי הרגשתי שזין שלי עומד כמו שלא עמד מעולם ,ניסיתי להתעורר מהחלום ולהתחיל לתפקד ,שמה היה גלורי (קצת באיחור אבל טוב מאוחר מאף פעם) ,גלורי נעמדה מולי דחפה אותי קלות על המיטה עירום כביום היוולדי ,אז היא החלה לקק בעדינות את הזין שלי לרדת לביצים ולמצוץ אותם ,הרגשה שלא חוויתי עד אז ,אוי כמה שזה היה טוב ,היא הכניסה כמעט את כולו לפיה וחזרה לקק שוב ואז נעמדה ורטנה בקול זועם נהנת חמוד עכשיו תורך היא נשכבה ודחפה את ראשי לתוך הכוס המדהים שלה ,התחלתי לקק במרץ ,לנשק את רגליה ,להחדיר את הלשון עמוק פנימה ,היא צווחה ומשכה בשיערי ,הבנתי שאני בסדר ושיחררתי חיוך ממזרי לאוויר.

ProSex

New member
המשך 2

ואז התחלתי לעלות לעבר החזה המדהים שלה ללקק את הפיטמה בעדינות בצורה מעגלית ,גלורי ביקשה שאני אנשך ואצבוט לה את הפיטמות ,גלורי הסתובבה והוציאה דילדו גמיש שחור וארוך וביקשה שאחדיר אותו לישבנה ,שימנתי אותו עם שמן שקיבלתי ממנה והחדרתי אותו עד סופו לתוכה ואז היא ביקשה שאני אחדור לתוכה נכנסתי פנימה לתוך כוס רטוב ומרגש ,התחלתי באיטיות ואז הגברתי את הקצב ,התחלתי להזיע וטיפות הזיעה החלו נופלות על החזה היפיפה שלה .היא אחזה בחוזקה בסדינים והתחלתי להרגיש איך הם נשמטים לאט לאט מתחתנו ,גלורי הינחתה אותי לכל אורך הדרך ,הפעם היא ביקשה שאתן לה מכות בישבן ,מי אני שאגיד לגלורי לא,נו באמת.נתתי לה מכות חלשות והיא התרגזה ונזפה בי "זה כל מה שאתה מסוגל תן מכות".עכשיו כבר התנוססה חמסה ענקית על התחת ,"עכשיו תיכנס לתוכי מאחור".נכנסתי פנימה הרגשתי שזהו הריגוש גומר אותי ואני הולך לגמור ,נאנחתי ויצאתי היא הסתובבה במהירות לכיוון הזין שלי אחזה בו וסחטה כל טיפה אפשרית לתוך פיה בהנאה גדולה.

ProSex

New member
המשך 3

זהו חברי לפורום ,מצטער שלא רשמתי בצורה סיפרותית ,ומצטער אם פגעתי במישהו בשפה הבוטה שבה השתמשתי (הרי זהו פורום מכובד). יום טוב מקווה שנהנתם ,יהיו עוד סיפורים שיבאו.

Pixy led

New member
תודה רבה לך. ../images/Emo13.gif

אין כמו הפנטאזיות הקלאסיות, אה? מקסים!

gidionline80

New member
לא שפה בוטה

תאור פורנו לילד המתבגר לידיעתך מי שתכניס זין לפיה אחרי שהיה בתחת שלה תחטוף צהבת במקרה הטוב אולי ראית כזה דבר בסרט אבל לא ראית שערכו וחתכו את הקטע כך שזה יראה כאילו זה שמכנס יצא מהתחת עוד יחשבו שזה מציאותי

ProSex

New member
../images/Emo151.gifתודה ד"ר gidionline80!!

לידיעתך ביחוד כחבר הפורום הנ"ל never say never

למעלה