xxx פקטור!

xxx פקטור!

לאור ההצלחה הרבה של המעגל עם דנה שילונה, צוות ההפקה בראשתי החליט על עוד ריאלטי היכרות נחמד...
והפעם, יותר קצר! כן כן! עכשיו אין עוד תירוצים...

1. המקום הכי "פרוע" שביצעתם אקט מיני: האמת היא שהדבר הכי פרוע שעשינו זה סקס יבש כשאנחנו לא לבד בבית ובחדר כשהדלת לא נעולה...
2. פאשלה/פאדיחה/אירוע מצחיק/מוזר שקרה במהלך אקט מיני כלשהו (סקס, אוננות וכו')? כאשר ביצעתי את זממי על חבר שלי, הוא אמר לי "זה מגיע... זה מתקרב" מספר פעמים. אני בתמימותי חשבתי שעוד משימה בוצעה בהצלחה, אבל בשיא המתח - הבחור הפליץ
.
הוא התפקע מצחוק ומיד לאחר מכן שנינו צחקנו יחדיו, וברור שהוא עשה את זה בכוונה לעבוד עלי...

דיון פורה ו...
מזל טוב לקטניפ על ההיריון

דווקא יש לי תשובות מצויינות (ורציניות)

1. בעמדת שאיבה מס' 3 בפגיה, יומיים אחרי שהתאומים נולדו.
להגנתנו אני חייב לציין שהיא היתה 5 חודשים בשמירה בבית החולים ושנינו היינו חרמנים בטירוף (ולא הפריעו לה התפרים של הניתוח הקיסרי). האחות האחראית בפגיה ביקשה שבפעם הבאה נהיה יותר בשקט ושנסגור את הוילון עד הסוף.
2. הייתי בן 17 או 18, ההורים של החברה נסעו לחופשה אז ניצלנו את ההזדמנות ושכבנו אצלם במיטה. ואז בדיוק שהיא דוהרת עלי ואני עם הפנים לכיוון הדלת, אבא שלה נכנס. לשניה הוא קפא במקום ואז החזיק את החזה והתמוטט.
בדרך לחופש הוא לא הרגיש טוב אז הם חזרו הביתה כי הוא רצה לנוח. את המנוחה הוא כבר עשה באיכילוב.
זו היתה הפעם האחרונה שראיתי אותה

deddy78

New member
איזה מזל

שאני מסתובב בכמה פורומים חחחחח
אתה גמור חזי חחחחחח
הרגת אותי.
צ'מע קטע:
על אותו עקרון הדהירה שלך... חחחחח (דפוק)
אני איתה בבית של ההורים שלה,
ההורים שלה יצאו מהבית, ואני בסלון יושב רואה טלויזיה.
פתאום היא מגיעה לסלון עם בגד רשת שחור עד החזה, חורים במקומות המועדים לפורענות.
מתחילים עניינים מה עניינים, מפרק לה ת'צורה, פתאאווםםם
שקשוק מפתחות מחוץ לדלת...
אני נותן לה דחיפה אחרונה, פוש אחרון מאחורה, מעיף אותה מעלי, מזנק זינוק קפואירה מאחורי הספה,
היא תופסת תמונה ענקית מהקיר ובהליכת צפרדע זריזה לכיוון החדר הקרוב.
אני על הרצפה כמו מניאק מחפש ת'תחתונים הביצים נגררות לי על הרצפה, הגינס זרוק בקיבינמט,
המזל שההורים לה קלטו וישר עלו לחדר...
אייייי איזה שטויות כשהיינו צעירים.

iggle piggle

New member
No way...

סתם הצצתי וחייבת לציין שסיפור מספר 1. לא ריאלי פיזיולוגית ואף אסור ומסוכןןןןן. לא ארחיב פה כדי לא להבהיל את אלה שלא יודעות לידה מה היא...

iggle piggle

New member
אהההה...

סליחה, לא הבחנתי ביוסי אלפי שם בפינה.. בסמוך לעמדת השאיבה...

לגמרי נכון למעט דבר אחד זה היה אחרי 72 שעות

לא 48
כל השאר נכון.
לא היה שם מין מלא כמובן.
אבל היה.

iggle piggle

New member
אוהבת שאתה מדייק..

אם לא היתה חדירה זה מתחיל להשמע טיפטיפה יותר הגיוני, אתה חייב לדייק בפעם הבאה לטובת פולניות שכמותי

iggle piggle

New member
לא צ״ל כתוב חדירה כדי שאחשוב חדירה..

נטף והשתמע מדבריך סקס באווירת חדר ניתוח...

איגלית,

את לא מרוכזת.
לא חדר ניתוח - עמדת שאיבה.
לפגים אין כוח לינוק לרוב מאכילים אותם עם זונדה.
אז האמהות שואבות כדי שיאכלו חלב אם.
והיה סקס, רק בלי חדירה.
היא גמרה, גם אני...

redredhead

New member
תגיד

בקיסרי לא פותחים את כל הבטן מקצה לקצה ואז משדכים אותה חזרה עם סיכות או משהו כזה?
שתגיש קורות חיים לשב"כ או משהו, נראה לי שזה בדיוק מה שהם מחפשים שם.

Aיש

New member
תשובות

1. המקום הכי "פרוע" שביצעתם אקט מיני: מלא, קשה להגיד אחד, אצבעות וליטופים קרו בהמון מקומות, בינהם ביום בחוף ציבורי, בג'קוזי, במטוס (טיסה לאילת ממש ריקה), סקס מלא היה במיליון ואחד מקומות מבודדים וציבוריים ,חוף הים, טיול בנחל (אגב בעקבות פנטזיה שנכתבה בפורום זה, אני חושב של מיצי, לא בטוח) וכו'.

2. פאשלה/פאדיחה/אירוע מצחיק/מוזר שקרה במהלך אקט מיני כלשהו (סקס, אוננות וכו')? אני זוכר שכבר כתבתי את זה לפני שנים, באמצע סק עם החברתי, בפעם סוערת במיוחד, המיטה התנועעה ונתנה מכה על הקיר שעשוי מגבס. על מדף שתלוי על הקיר די גבוה, היה וורד בתוך כדור מים, שהיא קיבלת מתנה מחבר לשעבר... הכדור התגלגל ונחת לי ישר על הראש. משם לבית חולים כדי שיודיע לי שיש לי זעזוע מוח.

סיטואציה 2: לא סיטואציה מינית אבל לפני כמה חודשים בשיא החום של הקיץ, יצאתי מהמקלחת בלי המגבת, כי גם ככה היה חום מידי, וגילתי שאחותה הקטנה של חברתי קפצה לביקור. מאוד מאוד הביך אותה.

קטניפ

New member
אני חנונית על

ובהתאמה הסקס הכי הזוי שהיה לי קרה תוך כדי שאני מלמדת.
שיעור שלם בחשבונאות העברתי כשהחנון בין רגליי ואני עם אוזניות ומיקרופון בלבד על גופי.

In Limbo

New member
אבל איך הצלחת להנות ככה?

כשצריך לשמור על חוט מחשבה ועל דיבור סדיר.

קטניפ

New member
דווקא בגלל האתגר

תנסי לדבר רגיל כמישהו מזיין אותך במרץ. לא משימה פשוטה....

למעלה