xxx פקטור!

In Limbo

New member
פין ופות זה כ"כ לא סקסי

Roeiii1

New member
בפארק ב12 בלילה

היינו שיכורים רצח וחרמנים רצח
התחלנו לשכב ולהתנשק על הספסל אבל לא היה ספייס

ואז פשוט הלכנו לדשא והתחלנו להתפשט ופשוט להתנשק

אבל אני אחד שמאוד אוהב להתנשק או לעשות "טיזינג" בציבור..לא יודע זה מדליק אותי
מהתנשקות רנדומלית ליד איזה קיר או חנות , באוטובוסים לפעמים,בעיקר כשהם ריקים.פעם אחת התנשקתי קצת עם החברה והרבה הסתכלו וזה לא היה נעים
הכי אהוב עליי באיזה פארק ציבורי גדול,שכולם עם המנגל או סתם מטיילים,פשוט לשכב על הדשא ולהתנשק

In Limbo

New member
ביחס לכולם פה, לא היה שומדבר פרוע

בפארק אידית וולפסון, על הדשא באיזור חשוך אני שכבתי על הגב והוא ירד לי.
וגם בתוך הרכב בחניון איפשהו בגבעתיים, לא רחוק משם.
לא מתגעגעת לכל השטויות האלה, מעדיפה תמיד במיטה או מקסימום במקלחת!

כיף.

1. המקום הכי פרוע: גיל 18, צבא, סוגרת שבת בבסיס, צהריים ומשעמם. עליתי למיטה מעלי, ונשכבתי ליד בחורה שידעתי שהיא בעיניין שלי. היא קראה ספר פנטזיה ברוסית או משו.. נכנסתי איתה מתחת לשמיכה והכנסתי לה יד לתחתונים. היא לאט לאט הפסיקה לקרוא ורטטה בשקט. היינו עם עוד 10 בנות בחדר..

2. פאדיחת על: הלכתי עם מישי לקנות בירה בשופרסל ואז היא אמרה משו שהדליק אותי אז לקחתי אותה לשרותים של הסופר. החלטנו שאם הם נקיים אז עושים כיף. הם היו מצוחצחים.
מפה לשם באמצע העיניינים דפיקות על הדלת שהפכו לחבטות נמרצות ואז שמענו את המנקה קוראת לביטחון.. התארגנו מהר ובחשש קל..שיצאנו והיא ראתה את הבחורה השנייה היא התבלבלה ולקחה אותי לאיש ביטחון ואמרה לו שהוא חייב לעשות לי חיפוש כי הייתי עם מישי בתא וכנראה גנבתי משו.
נתתי לו את התיק והוא לא מצא כלום כמובן.
אני לא הבנתי איך היא הגיע למסקנה כזאת הזויה ולא מדוייקת.

מקומות פרועים?

בגיל 16 במושב האוחרי של אוטובוס כמעט ריק.
במטוס - אבל לא בשרותים.
לאונן לעצמי תוך כדי חיבוק בג'קוזי, אמנם לא היו שותפים לג'קוזי אבל היו אנשים מסביב.
לפני הרבה שנים אחרי לילה שלם של ריקודים התעלפנו על המיטה שלי כמה חברים... וכשהם ישנו ואני ובן זוגי, אז הזדיינה בכפיות שקטות.

זה מה שעולה לי לראש ככה בשליפה וזה גורם לי לחשוב שנראה שאני נורא פורעה מיניות שמחפשת רגושים פומביים אבל זה דוקא לא נכון ולגמרי לא הקטע שלי. הבעיה שלי היא שאני נסחפת אחרי התחושות שלי ולא חושבת על זה שמהצד קולטים אותנו

מזל שאני לא גרב כי 'כשהזין עומד'.. המוח שלי

אז ככה

היו כמה מקומות למשל בגינה על נדנדה, בגן ציבורי מתחת למתקנים, אפילו הצלחתי אנאלי ברכב שחונה ברחוב, אה ובג'קוזי שיש אנשים בבריכה ליד ומלמעלה גג זכוכית שכל המלון מעליו
אבל הכי זכור לי זה באולם אירועים בחדר צדדי שלא היה אפשר לנעול ובחוץ קולות של אנשים שעוברים כל הזמן.

פאדיחה/אירוע מצחיק או מלחיץ - קודם כל להיות עם האקסית בבית של ההורים שהיא גונחת בטירוף ודי בטוח שכולם שומעים ואז לצאת למקלחת, לשירותים או סתם לשבת עם אבא שלה בסלון, והשני זה שהייתי עם מישהי ושהיא רוכבת עליי בכייף והמיטה ממש מתחת לחלון חבר שלה קורא לה מלמטה והיא רואה אותו דרך החרכים של התריס.

למעלה