xvid+vbr

• פותח הנושא gil05
  • פורסם בתאריך

gil05

New member
xvid+vbr

שלום לכולם יש לי כמה שאלות עד היום כאשר קודדתי סרטים לפורמט xvid הייתי מקודד בשיטה single pass רציתי לדעת כיצד אני יכול לגרום לסרט של 1.30.00 להיכנס לדיסק של 700 מגה 2 pass. כמו כן שמתי לב שבאיזור של ה-pass יש פעמיים 2 pass מה ההבדל בין השניים?< אני פשוט רוצה לקודד אותו עם איכות יותר גבוהה אפילו ניסיתי לתת לו בייטריט מדויק לפי האתר videohelp.com והסרט בסיום הקידוד מגיע לאחר דחיסת קול ותמונה או גם עם הפרדת הקול ככה בערך מעל 1000. חייב לציין שאני ממיר דרך הטמפ'ג ל-די וי די או svcd עם vbr למשל לא קיימת לי שום בעיה אך כאשר אני מקודד דרך וירטואל דאב זה מכיון שאני מקודד לצפיה במכשיר קורא xvid ועוד שאלה האם קיימת איזשהיא הגרה או הוראות ספציפיות כאשר הקידוד אמור להיות מותאם לאותם מכישירים שתומכים תודה מראש על שיתוף הפעולה!!1

Ncoder

New member
בקשר להגדרות קידוד ...

ב-Xvid למשל ההגדרות מותאמות לחלק מהמכשירים, אם תיכנס ל-More Options תוכל לראות שלא מסומן שם Qpel ו-GMC כי רוב הנגנים אינם תומכים בהם כלל או לא תומכים כמו שצריך, תוכל לראות שמסומן שם Bitstream שזה גם משהו שחלק מהנגנים לא תומכים בו, אם זה מסומן אז לא יהיו בעיות בעריכה אבל יש נגנים שלא ינגנו קובץ כזה, אם זה לא מסומן אז בחלק מהתוכנות תיהיה בעייה לערוך את הקובץ אבל לנגנים לא תיהיה בעייה עם הקובץ . כבר דיברנו הרבה על Pass1\2, חפש בהודעות קודמות (שלי בעיקר) על הסבר לקידוד ב-2 Pass והגדרת גודל הקובץ .

למעלה