XtremeMac AirPlay או Griffin iTrip

asafraviv

New member
XtremeMac AirPlay או Griffin iTrip

היי, אני מתלבט בין שניהם ולא ממש יודע מה לבחור. הבנתי שצירך לצור playlists מיוחדות בשביל ה ITRIP ושהתדר נקבע אוטומטית... זה נכון?, כדי ללכת על ה AirPlay? תודה.

asafraviv

New member
../images/Emo93.gif עכשיו אני רואה

שלא מוכרים את ה AIRPLAY ב B&H. אז האם באמת ה ITRIP מומלץ? או שלוותר על זה לקנות בהזדמנות ממקום אחר?...

שח_מט

New member
לדעתי מנסיון אישי ה ITRIP

וכל דומיו על הפנים. כדאי להשקיע בכסף הזה בחיבור ישיר ל CD באוטו - לרוב המכשירים יש כניסה פשוטה, לאלו שאין אפשר לארגן בכמה מאות שקלים. שח

asafraviv

New member
אין אפשרות כזאת אצלנו באוטו

וההורים שלי לא עומדים להשקיע ברדיו חדש. בכל מקרה נראה לי שאני אלך על ה AIRPLAY

asafraviv

New member
ועוד שאלה כדי לא לפתוח נושא חדש

באתר של אפל כתוב שאם אני חורט את השם שלי על המכשיר לא ניתן להחזיר אותו (מסיבות מאד ברורות), האם זה פוגע באחריות שלו ב"ידע"?

LinkTree

New member
על הפנים זה קצת חזק

לי יש ITRIP וזה לא על הפנים - זה בסדר.

asafraviv

New member
מה מפריע בו?

כאילו האיכות?, או זה שאי אפשר להעביר תדרים?

LinkTree

New member
אפשר להעביר תדרים

רק האיכות תמיד תהיה יותר נמוכה מ LINE IN ולפעמים יש הפרעות

שח_מט

New member
בסדר? רק אם הצפיות שלך נמוכות

מאוד נמוכות. ואני מבין בסאונד... שח

LinkTree

New member
בו נאמר שלפי מה שאתה אומר

שידור כללי ב FM הוא באיכות גרוע?!

שח_מט

New member
מממ

בעיקרון שידור FM בארץ הוא לא באיכות גבוהה בכל מקרה [בעיית רוחב פס וחוזק משדרים]. מנסיוני ב ITRIP דומה לתחנה שלא קולטים אותה טוב. יש כל הזמן רעשים סטטים מרגיזים בכל נסיון של כיול תחנה. אם אתה שומע נקי, כמו נגיד גלגל"צ אז אולי האזור שלך טוב יותר או שהמכשיר שבדקתי גרוע. שח

LinkTree

New member
בדיוק

ברור שאם הייתי שומע רעש סטטי לא הייתי אומר שהאיכות טובה. אני שומע חלק - בלי שום רעש סטטי - ובאיכות שלא נופלת בתחנות רדיו FM אחרות. כמובן שבאזורים שונים צריך למצוא תחנה מתאימה - בנוסף זה גם תלוי ברכב - כי נניח ברכב של חברה שלי יש יותר רעשים מאצלי. אבל בגדול לומר שזה לא עובד זה קצת הגזמה.

שח_מט

New member
אם

אתה באזור ת"א אשמח להיפגש ולהיווכח. ניסוי שעשיתי עם מכשיר של חבר ופעם ששמעתי אצל חבר אחר הותירו בי רושם שזה לא עובד.... קרי אין קליטה חלקה. שח

asafraviv

New member
הזמנתי את ה AIRPLAY

והוא יגיע אלי עוד שבועיים, אשמח לעדכן אתכם בנוגע לאיכותו

למעלה