xt600 מול dr650

AVNER XR

New member
עדיף על שניהם בשטח לא בכביש ,ומי שמחזיק כלי

אחד עדיף הDR משלושתם,כי הXR בכביש לאורך זמן הינו מלחמה בלתי פוסקת ומאד מעייפת בטורנדו עקב גובהו הרב. .

caRnaf

New member
בתור מי שרכב המון על שניהם

הDR עדיף בכל פרמטר, יותר קל, מרגיש יותר חזק, יותר נוח ולמשך 48K ק"מ לא עשה שום בעיות.

bikerman

New member
אין כמו DR.קניתי לא מזמן את השני שלי,

2002,לאחר שהיה לי מודל 98 שלוש שנים.אופנוע נהדר.

בא לי גם להחליף

כי יש לי את שלי למעלה משש שנים. האופנוע שלי משנת 96' וכוחו במותניו, חלצייו וצמיגיו. תכלס, הייתי רוצה בערך אותו דבר רק קצת יותר נוח ךנסיעות ארוכות ובהרכבה וקצת יותר חזק. הכי חשוב, שעדיין זה יהיה אופנוע שישמור על השילוב בין הכביש לשטח באופן סביר, כמו הדי אר. חבל שהפסיקו לייבא אותו.

חשבתי עלין, אבל אין בנמצא

אני לא חושב שאי פעם ראיתי אחד כזה על הכביש וגם בלוחות שבדקתי אין. אפילו חשבתי לכיוון הדקאר, למרות התוספת במשקל ובמחיר

gilwalla

New member
נדמה לי שראיתי אחד במוטומניה לפני...

שבועיים שלושה.

menyroth1

New member
בעלים של שניהם בעבר , דיעה סובייקטיבית

לפני כמה שנים טובות (בערך 4-5 ) הייתי בעלים של DR שנת 94 היום אני בעלים של XT600 שנת 92 (באמצע היה בנדיט חדש ) אמינות - הזוכה בגדול הXT (הבעיה היחידה שמצאתי בו שכשלא שמים דלק אני לא יודע למה אבל הוא לא נוסע ובקיצור שים דלק סע ) . ומכאן הוצאות תפעול נמוכות מאוד . קניתי את האופנוע לפני כשנה וחצי והשקעתי כמה רג'קטים שנמצאו בבדיקה ומאז לא הוצאתי אגורה שחוקה על אחזקתו כמעט . (תקלות 0 ) וזאת למרות שחיצונית הוא לא נראה מתוחזק יפה (בטח מי שמכיר את האופנוע יקפוץ ויוסיף בלשון המעטה) . מחיר מחירון - זוכה בגדול ה XT ואין ספק בכלל (6000-5000 ש"ח בלבד לXT מול כ 10-15K ל DR) נוחות נסיעה בכביש - הזוכה בגדול DR מהירות נסיעה בכביש - הזוכה בגדול DR כוח - הזוכה בגדול DR יכולת בשטח - אמנם אני לא בר סמכא לקבוע יכולות שטח של אופנוע אבל תחושתי היא שה DR היה טוב יותר , אם כי שניהם לא כיכבו . פשטות טיפול לבד - זהה בשניהם ושניהם פשוטים לטיפול . למרות הכוח העדיף המהירות העדיפה , הכוח העדיף , היכולת בשטח אישית אני אוהב יותר את הXT

שחרול118

New member
כבעלים של XT בהווה

שנת 99'... מחזק את מני בעניין האמינות. חיית שטח מפלצתית... וואלה, הוא עובר במקומות שאנילא הייתי חולם לעבור...

menyroth1

New member
אין משהו לבסס עליו זו סתם תחושה סובייקטיבית

אמנם האמינות השאירה בי רושם חזק , אבל כשאתה יושב עליו הוא אינו נוח במיוחד הוא מווברץ חזק מאוד (מעל 110 ) ובכל זאת אני אוהב אותו יותר ממה שאהבתי את הDR

zahike

New member
התחליף היחידי ל XT600 הוא :

XT600 אחר!!!! אחרי 3 שנים מאושרות עם 'אהוב לבי' (XT600 שנת 93 אם עדיין לא הבנתם) הרעיון של להחליף אותו ב... משהו אחר נראה כל כך גרוע שהלכתי לעשות אוברול. אני וחבר עשינו את האוברול בחצר האחורית של החבר שלי. ונדהמנו לגלות באיזה מצב האופנוע הזה נוסע למרות ... רשלנות מעבר לפושעת של הבעלים (אה.. כן אני)! למרות שהקרבורטור היה תלוי על שני מניפולים יבשים וסדוקים ודיפרגמה קרועה אני לא הרגשתי שום בעיות הנעה ושום בעיות. האוברל עלה בערך כ 5000 שח ושוב יצאתי בוטח לדרך. הכלי הזה היגיע לכל מקום בארץ היה נוסע קבוע נתניה תל אביב כל בוקר (הרבה פעמים לבד כי הרוכב עדיין ישן). וגם סוחב מצרכים מהסופר וכו'. השתתפתי איתו גם בקורס רכיבת שבילים/שטח למתחילים ובו מצאתי את עצמי אם גלגל אחד באויר ו... גם עם שניים אני מאוד התלהבתי האופנוע ... השתעמם קצת פחות מהרגיל. זה בהחלט סוס עבודה מאוד יעיל ומהנה למדי

למעלה