xt600 מול dr650

בתור אחד שהיה לו DR .....

אז כנראה שהאופנוע הזה יותר נפוץ= יותר חלקי חילוף אם כי הייתי מאוד מרוצה מהאמינות שלו ולא הצטרכתי לסעיף הזה.... כמו כן אני לא יודע מה הנתונים הרשמיים אבל הDR יותר חזק בשטח ואפשר לדרוש ממנו הרבה יותר מסתם שבילים אם מטפלים בו נכון. וכמו שאומרת מ.כוערת- מ ו מ ל ץ

moomai

New member
../images/Emo45.gif ל DR

גם יותר פשוט למצוא אחד במצב טוב, כי היו הרבה יותר נפוצים.

kangal

New member
XF ../images/Emo3.gif

תלוי - בכביש ה DR. בשטח בטח ובטח ה DR....

gudive

New member
ה XT עד כדי כך נחות בשטח?

יש להוסיף שבשניהם השנתון הוא 99 כמה כ"ס יש להם?

רותםב

New member
במה ? במספר דברים:

משקל. הDR שוקל (מוצהר)147 ק"ג. הXT כ155 כמדומני. מתלים, לטעמי, יותר מוצלחים ומאוזנים. ו... ירחויבו אחרים

kangal

New member
כמה שזכור לי ב DR המתלים עדיפים בשטח

והחכמה היא לא כמה כ"ס יש לו (או היו לו כשהיה צעיר) בסיכומו של יום, אלא איך הם מועברים לקרקע שבשטח יש עדיפות למומנט לטעמי, גם בכביש בסיכומו של דבר.

M O R M

New member
XT600 זה מטרו - לא מומלץ.

רכבתי על ה- XT600 לא אהבתי אבל זה לא טיעון מעניין. טיעון מעניין הוא חלפים יותר יקרים ממטרו.

bulb

New member
בבל"ת. בעידן בו מזמינים אפילו פילטרים מחו"ל,

הטענה של מחירי חלפים יקרים לא רלוונטית. בהתחשב באמינות המוכחת של ה-XT600 (היה לי משומש ועבד ללא דופי במשך כ-30,000 ק"מ שנצברו במהלך השנה בה היה בבעלותי), למעט טיפולים סטנדרטיים, לא צפויות הוצאות מיוחדות. הפשטות של האופנוע מאפשרת טיפולים לבד. פעם גם טענת ש"עופר אבניר" לא מומלץ ושלא תקנה מהם אופנוע. איך שגלגל מסתובב לו, הא?

M O R M

New member
קצת הוצאת דברים מהקשרם בעניין עופר אבניר

בכל מקרה אני מסכים שה- XT600 טוב ואמין. השאלה היא האם ה- DR650 טוב ממנו. על שאלה זאת איני יכול לענות כי לא רכבתי על ה- DR650 . אני התיחסתי למחירי החלפים והטיפולים במטרו שהם יקרים. לגבי EBAY אני יכול לומר לך שהשבוע קיבלתי רפידות בלמים לסוזוקי שלי מבית עופר אבניר ב- 56 ש"ח מאוסטרליה. מה זה בדיוק קשור לנושא?

כשהברסלבים אומרים "אין עוד מלבדו", הם

מתכוונים ל DR. מזה למעלה מ-6 שנים אני נוסע עליו יום יום, לעיתים קרובות, מרחקים של שעה וחצי לכל כיוון. בשטח, יצא לי גם לרדוף אחרי דו פעימתיים בסינגלים ועל טיולי שטח ארוכים אין מה להוסיף, כשהאופנוע עמוס לעייפה. אפילו פעם טיול רגוע בנחל צין בהרכבה. ובהשקעה קטנה, מקבלים שדרוג של המתלים. בהיבט האמינות: מעולה, למרות שפה זה גם עניין של מזל (חבר קנה בזמנו קטנוע חדש, שרק נכנס ויצא מהמוסך) בקיצור, יופי של אופנוע. חבל שאין היום כמעט כולבויניקים.

origlide

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם דעתי חיובית על ה- DR

ברשותי אחד כבר כ- 5 שנים, טיפולים עפ"י הספר בלבד (+החלפת שמן כל 3000 ק"מ) אמין ביותר!! לא הדבר הכי מהיר בשכונה אבל כלי שניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות וכזה שנותן יופי של תמורה בשטח וורסטילי וחמוד. אם יש לך אחד טוב על הכוונת- לך על זה.

ים גז

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif DR650

האופנוע היומיומי המושלם לרכיבות גם בכביש וגם בשטח - כל סוג כביש וכל סוג שטח הכי אמין שיש פשוט לתפעול ולטיפול.

רמי בר1

New member
אני לא מכיר DR650 ולאXT600 אבל את נחל צין,

מכיר גם מכיר. נחל צין הוא שביל מהיר,והוא לא דוגמא לעבירות אופנוע דו'ש. אישית יש לי XR650 ואני חושב שהוא עדיף על שניהם.

אחי, אתה צודק במאה אחוז

נחל צין היה בהרכבה ובקטעי עבירות ביובלים של הנחל, המורכבת נאלצה ללכת ברגל. הייתי יותר משמח להיות בעליו של איקס אר (עם האמינות והשילדה של הדי אר) אחלה אופנוע, חזק, יופי של מיתלים (בליגה המדוברת) משלמים על זה ביום יום במושב קצר (להרכבה) ביכולת העמסה (מגבלת שילדה) ותקלות אמינות (מנסיונם של שני חברים) אילו רק יכולנו להרכיב לנו את הכלי לפי דרישה אישית.....(במחיר סביר)

רמי בר1

New member
רק שאבין,רכבת בקטע משדה בקר לעין צין,או

את הקטע מעין צין לכביש הערבה?

בהרכבה, בחלקים הקלים של הנחל

וקצת ליובלים, עין שביב, נחל זרחן. בטיולים היינו חותכים דרומה לכיוון מכתש רמון. את חלקו המזרחי של הנחל מעין עקרבים לכיוון ים המלח לא יצא לי לעשות.

רמי בר1

New member
זה הקטע הקל.תכנן על עין צין-ים המלח,

ולשיטתך , המורכבת תלך את המסלול רגלי.

למעלה