XR600R מול DR650SE

XR600R מול DR650SE

רק כדי להיות בטוח - הSE הוא הגרסה המתקדמת ביותר של DR650, נכון? אם לא, אז אני מתכוון בהשוואה לDR650 מהגרסה הכי מתקדמת. ההשוואה היא בנוגע ליכולות שטח בלבד. האם יש הבדל מהותי (אבל מורגש בצורה מהותית מאוד) בין הXR לDR? שוב, רק להזכיר, אני מתכוון לXR600R בלבד, ולא אחיו ה650L. אם למישהו יש מושג, בנוסף, למה הפסיקו ליבא את הXR600R אז שיגיד בשמחה...

mad dog 3

New member
נו באמת...../images/Emo107.gif

דיברת על השוואה ביכולת השטח...??? יסלחו לי סוזוקי...אבל בכלל אין מה להשוות את ההונדה לסוזוקי...!!! ההונדה אוכלת את הסוזוקי לארוחת בוקר...(ועוד לא הגענו לצהריים...) אם כבר להשוות, אז אולי לxr650l שגם לפי דעתי מרסק את הסוזוקי בשטח...!!! לגבי הפסקת הייצור...ה-600 מיוצר כבר מ-84 86 (לא זוכר). בהונדה הגיעו למסקנה המתבקשת שלמרות שהדגם הנ"ל עושה את העבודה...הוא כבר עתיק ולא נותן פייט לדגמים המקבילים (בהתאם גם המכירות ירדו!!!). הונדה ניסו לשפר את דגם השטח הוותיק והמוצלח ויצרו את ה-xr650r בעל טכנולוגיה חדישה ומודרנית, דגם זה לא מיובא לארץ וכנראה גם לא יגיע עקב הביקורות הלא כל כך מוצלחות

choochee

New member
למה לענות ברצינות לשאלה בצחוק../images/Emo3.gif

הרי ברור שאו שהוא ליצן או שהוא לא יודע מהחיים שלו אז שייסע בשטח על DT 50 וזהו

enigo

New member
לא יפה....

מההיכרות שלי את אלון הוא לא ליצן אלא יותר קרוב לחסר ידע. במקרה כזה צריך לענות, לא ללעוג. איך אתה השגת את הידע שלך chooche? נולדת עם ספר של היינס ביד אחת ו dirtrider ביד שניה??? עזרו לך, הסבירו לך וענו לך גם על שאלות טיפשיות בזמנך, אני בטוח. לאלון, כמו שאמר הכלבלב, אין מה להשוות בינהם. ה XR הוא אופנוע שתוכנן כאופנוע שטח. הוא funbike מוצלח מאוד. הוא קצת יותר כבד וחלש מדגמי העלית, אבל זול בהרבה וקל יותר לתחזוקה. לדעתי הוא גם יתן לא פחות מהקטומים (לא זאת לא טעות כתיב) והכחולים ל 90% מרוכבי השטח בארץ. בהתאם לתיכנונו הוא עם מתלים קשים יחסית, מנוע עצבן, קיקסטרט והתנהגות עצבנית בכביש. ה DR נהגה ויועד למטרת דו"ש - הוא כבד ורך יותר. מנוע רגוע יותר בתגובותיו אבל גם חלק ונעים יותר בנסיעת כביש. הבדל המשקל עומד, לפי דפי הנתונים, על 25 קילו משמעותיים למדי, וההבדל במתלים עומד על כמה אלפי שקלים טובים לדעתי (למרות שיתכן והחלפת קפיצים ושמן במזלג וקפיץ באחורי יביאו את הכלי לרמה סבירה ואז ההוצאה לא נוראית). בקיצור, אם בשטח עסקינן, הפרד לשלום מה DR וחפש לך TT או XR במצב טוב - אמינים, עמידים בהתפוצציות, סלחנים לטעויות ועם מנוע "טרקטורי" (ה TT במיוחד בשני הסעיפים האחרונים, אבל הוא גם יותר כבד היגוי). מקווה שזה עונה, אניגו.

../images/Emo45.gif לאניגו וגם ../images/Emo51.gif

איזו תשובה מקיפה (יחסית למה שציפיתי)...
לצוצי - תגיד לי, לא קראת שכבר אמרתי שבשטח אין לי נסיון רכיבה? אז איך אני אדע אם ההבדל ביניהן בשטח כזה משמעותי? אני צריך להתנצל ששאלתי כי אני לא ידע הכל כמוך? בקיצור, ענו לי בדיוק על מה שרציתי (כן, תודה גם לכלב
). יום טוב לכולם.

enigo

New member
נשקול בחיוב ../images/Emo8.gif

אבל כמובן שנצפה לגמול שמן על מאמצינו. מה יש לך להציע? (למשל על מה אתה רוכב? תכשיטים של אימא וכו´
) אבל ברצינות - אין כעס, רק שווה להיות נחמדים לאלו שרוצים להצטרף לעולם השטח, לא? לא רק מטעמי נימוס - הגדלת השוק טובה לכולנו. רכיבה מהנה, אניגו

^Magic

New member
יפה אמרת.. ../images/Emo98.gif

לפעמים אני חושב ,שאני ה"ירוק" היחידי שהיה קיים אי-פעם, מסתבר שלא כך הדבר.

choochee

New member
אני על....

xr650 עם נסיון ירקרק על XT ונסיון קצת יותר רציני על הסקי 250 שלימד אותי את עובדות החיים (ותודה לאחי שכמו שלא פחד עלי לא פחד על האופנוע שלו)

מה זה ההסקי הזה שהיה לך?

לא הגיע אלי אף פעם אופנוע כזה... מה אתה יכול לספר עליו? (במיוחד במחינה מכנית, אם התעסקת).

האסקי 250

כבר טחנו את הנושא בפורון - לך כמה עמודים אחורה, ובקיצור - אל תתעסק עם החחיה הזו (עוד יש לי מגנטו ספייר, ודי לחכימא ברמיזא

choochee

New member
ובכן מעשה שהיה כך היה

אחי הפרופסור קנה האסקי עגלת סופר לא מניעה שהפכה בעזרת כמה חלקים והרבה הרבה אורך רוח למפלצת אינדורו מקצועית 2 פעימות 250. סיבוב המצערת מטיס אותך כמו על R רק בחולות, המתלים בולעים הכל וכן הלאה והלאה. בקיצור... אופנוע לענין אך כמו כל חבריו עקב מחסור בחלפים ועייפות החומר החל לחזור למצב העגלה בסופר ולכן הועבר לביש המזל הבא שיחגוג עד שיישבר (או כוח הרצון שלו או האופנוע)

איתן כ.

New member
מהיכרות טובה עם שניהם, התשובה

פשוטה מאוד. שניהם טובים ואמינים. אם אתה צריך את האופנוע ככלי תחבורה, לך על הDR. אם הוא משמש רק לשטח (פלוס יכולת לא רעה הלוך וחזור מהשטח, במיוחד בכבישים מפותלים) - XR.

למעלה