2
כRובי New member 28/4/04 #22 מי צריך אותו בארץ? את גרסת השטח הם בקושי יצליחו למכור כאן, אז סופרמוטו ? מיותר..
א און בר כח New member 29/4/04 #32 בטח מי צריך אותו רק זה חסר לך לקבל בראש גם מ-250 ועוד XR. חסהל'ה תיזהר מה XR125 הממשמש ובא לזנב באחוריך ממולאי השווארמה.
בטח מי צריך אותו רק זה חסר לך לקבל בראש גם מ-250 ועוד XR. חסהל'ה תיזהר מה XR125 הממשמש ובא לזנב באחוריך ממולאי השווארמה.
D dannylior1 New member 28/4/04 #26 סתם שאלה שמעניינת אותי... יש צורך במגן מנוע? בשטח ברור שיש. אבל על SM בשביל מה? ראיתי כבר מקרים שלא הורידו אותו ב- SM, אז כנראה שיש סיבה מעבר לעצלנות. תרביץ בי תורה RIDE RED. ואח"כ תנסה לעשות משהו עם הדיסק הקידמי , דפקו אותך
סתם שאלה שמעניינת אותי... יש צורך במגן מנוע? בשטח ברור שיש. אבל על SM בשביל מה? ראיתי כבר מקרים שלא הורידו אותו ב- SM, אז כנראה שיש סיבה מעבר לעצלנות. תרביץ בי תורה RIDE RED. ואח"כ תנסה לעשות משהו עם הדיסק הקידמי , דפקו אותך
D Dr XR New member 28/4/04 #28 הוא רוכב גם בשטח יש לו סט גלגלים נוסף (מקורי), "21 ו"18, והוא רוכב גם בשטח.
B bendoe New member 28/4/04 #30 אבל מי בדיוק רוכב בשטח?../images/Emo12.gif האופנוע על האופנוע...??? או אולי האופנוע עם התת מודע שלו
כRובי New member 29/4/04 #35 צחוק צחוק - אבל עליי הוא עבד... יללת ה-4 צילינדרים שלו גרמה לי לסובב את הראש באמצע סלמה ולגלות, לתדהמתי, שאני סובבתי את הראש אחרי קאסטום....בעעעע.....
צחוק צחוק - אבל עליי הוא עבד... יללת ה-4 צילינדרים שלו גרמה לי לסובב את הראש באמצע סלמה ולגלות, לתדהמתי, שאני סובבתי את הראש אחרי קאסטום....בעעעע.....