XPS1730

GuGuSH

New member
הלוואי עליי אחד כזה.

רק חבל שהמחיר שלו כזה מטורף. xD חתיכת מחשב..

bar666xp

New member
מיפלצת מיפלצת..

Dual 256MB NVIDIA GeForce Go 8700M GS NVIDIA SLI מעניין כמה הזמן סוללה שלו חחח במיוחד עם 500G בתצורה של 2X250G במהירות 5400RPM שלא לדבר על 2X200G במהירות 7200RPM. מה אתה אומר כמה זמן יקח לצרוב בו איזה דיסק Blu-ray מפוצץ בסרטים עם ההמרה שלהם לפורמט DVD
עוד שניה פריס הילטון אומרת לחבר שלה קח מתנה חחח.. תגיד אנשים באמת רוכשים מפלצות כאילו? מעניין מתי alienware יפציצו במשהו מפלצתי חדש... בנתיים הם לא נוגעים כלל בכ.מסך מסידרה 8 של NVIDIA... בכל מקרה שניה אני כבר רץ לחנות לרכוש NOT יש גבול לכל תעלול מעניין מה המחיר יהיה בארץ 22Kש"ח? וצפונה....

bar666xp

New member
תגיד לי ניראה לך שאני מתחזק כור אטומי?

לא הגזמנו X7900 מה זה הטירוף הזה. האמת גם אם היה לי את ה$$$ לא ניראה לי הייתי הולך על כזה דבר... הייתי מסתפק בהרבה פחות.

kobi 23

New member
לגבי המחשבים המטורפים האלה

ניראה לי כ"כ לא משתלם להוציא סכומים כאלה על מחשבים. ממילא תוך מס' חודשים כרטיסי המסך הללו לא יהיו שווים יותר מידי,ובניגוד למחשב נייח אין אפשרות לשדרג אותם. הם הרי "מודבקים" ללוח אם. ממליץ לכל מי שחושב להשקיע על מחשב בסכומים כאלה לחשוב פעמיים.

bar666xp

New member
את האמת חוץ מגיימרים חולים בראש...

שעושים כל יומיים LAN PARTY במקום אחר... מי ביכלל חולה מספיק בראש לרכוש דבר כזה.

bar666xp

New member
שמע גם אני גיימר בין היתר אבל לא חולה עד כדי

כך... 8Kש"ח עוד אהא בסדר אבל מעל 20Kש"ח ...

Aדי

New member
אני לא חושב שמחירו יהיה מעל 20K...

אבל בארצנו אין לדעת
ולא כל אחד שאין לו בעיית תקציב יקנה אותו, אני מתאר לעצמי שעם כל ה- Goodies שבתוכו הוא שוקל מעל 8ק"ג, זה לא הולך ברגל (כבד מידי
)...

Aדי

New member
לדגם החלש והפחות מאובזר...

רק Vista Ultimate תוסיף למשקל עוד 2 קילו

bar666xp

New member
ברור שמעל... כמה הדולר היום 3.98 נגיד 4.

4.5Kש"ח * 4 יוצא... 18Kש"ח תוסיף מע"מ כמה המע"מ היום? 15.5% אאל"ט 20.79Kש"ח וזה בלי הפער מחירים שיש אז תעגל ל21K~22Kש"ח. לגבי המשקל.... אתמול או שילשום היה שירשור על תיק של סוויס-גיר... לשם כבר העלתי טוב נו נחזור על זה... תיק על גלגלים ל17" ול15.4" לא מרימים דברים כאילו בתיק צד או על הגב אתה לא חושב? מי שרוכש מחשב בסכומים כאילו כניראה גם ישקיע את ה$$$ בתיק כזה.

למעלה