xps 1530

dinraz

New member
xps 1530

אני רואה שהתחילו להביא את המחשב במספר מקומות באינטרנט. אז רציתי שתעזרו לי......... האתר הכי יפה הוא של NOTEBOOK אבל אני רואה ששם המחשב עולה לפני הגדלת זיכרון 8300 ואחרי 8650. לעומת זאת לדוגמא בפנדה יש אותו מחשב עם זיכרון של 2GB במחיר 8200........... האם יש כל כך הרבה הבדל? בין האתרים ? מישהו יכול להמליץ על אתר זול של DELL? ועוד דבר........ההבדל בין הדגם הפשוט למיוחד יותר הוא 2MB לעומת 4MB. האם זה משמעותי לגביי משתמש של אינטרנט ואופיס? האם זה הבדל משמעות? אשמח לתשובות ? אה ועוד דבר .....נראה לכם שיביאו דגמים פשוטים יותר של XPS 1530 כפי שעשו עם ה1330 והביאו משהו במחיר 6500 שח? האם גם בהתחלה שהביאו אותו הביאו רק בתגיות מחיר גבוהות .? תודה מראש

יאיר B

New member
לאינטרנט ואופיס אתה רוצה לקנות מחשב ב-8000

ש"ח?! למה? (לגבי שני המחשבים שצינת: תברר מי נותן השירות. לפעמים זה משפיע על המחיר).

bar666xp

New member
אתה הולך להוציא מעל 8Kש"ח על מחשב לאינטרט...

אופיס ושות? או שהמחשב מיועד גם למשחקי 3D כבדים? אגב תעלה מפרטים/קישורים יתכן כי יש עוד כמה הבדלים חוץ מהחנות.. {כ.מסך, אחריות, מעבד עם 2M קאש מול 4M קאש...}. וביכלל לאינטרנט אופיס ושות מחשב עולה עד 4Kש"ח~ בבזבזנות יתר או אם אתה רוצה עמידות גבוה במיוחד 5Kש"ח בהגזמה... יודע מה T61 של לנובו 7.5Kש"ח~8Kש"ח עמידות מטורפת. http://www.pointpc.co.il/products/94558?ref=zap או אפילו http://www.pointpc.co.il/products/94559?ref=zap מי צריך את זה לא יודע אבל שיהיה {מחשב שצריך מעוד להתאמץ כדי שישבר}. בכל מקרה אני לא הייתי מוציא יותר מ4.5Kש"ח על מחשב לאינטרנט אופיס ושות והמחיר הזה כולל את התיק ואת כל המיסביב כמו שידרוג זיכרון וכדומה.

CHATS GHOST

New member
חזיז ורעם 8 אלף שקל?! טוב..אדון...!!

אז ככה אני קניתי מחשב להריץ עליו מכונות ורטואליות , ולשגע לו ת'אלוהים של LG , והוא עלה לי 4500 :\ אז למה אתה בשביל אינטרנט ואופיס רוצה לבזבז 8 אלף שקל? e500 - LG

dinraz

New member
חשוב לי גם העיצוב..............

והכייף שבמראה.............נדלקתי על המחשב הזה............ אתם חושבים שיביאו אותו עם כרטיס מסך בסיסי????????

kobi 23

New member
המלצה שלי שלדעתי טובה יותר

אתה כמובן יכול לקנות את המחשב הזה וייתכן שימכרו אותו גם עם כרטיס מסך בסיסי,למרות שלא נראה לי משום שזה מחשב יעודי למשחקים. אם כבר אתה מוציא כ"כ הרבה כסף על נייד ליישמוים כ"כ פשוטים למה שלא תוציא אותו על מחשב ברמה גבוהה מסדרה עיסקית ? כמו THINKPAD T/X ? אמנם עיצוב זה ממש לא התחום שלהם אך עם זאת אתה מקבל טנק עמיד ואמין ביותר

למעלה