XP PRO, אוהב משחקים?

XP PRO, אוהב משחקים?

שלום לכם. בעבר עבדתי עם גרסה נסיונית זמנית של XP PRO ומה אני יכול להגיד, התאהבתי... אבל דבר אחד לא הלך לי: משחקים. אותן בעיות שהיו לי (ויש לי כיום) ב- Windows2000 Pro, היו לי גם ב- XP PRO BETA 2. הסבירו לי שזה בגלל שעבדתי עם בטה מוקדמת. מקובל עלי.
הבנתי שה- XP HOME מותאם למשחקים, אבל ממה שקראתי, ה- XP PRO הוא בדיוק כמו ה- XP HOME רק עם תוספות, כלומר שמן הסתם, גם הוא יהיה מותאם למשחקים בדיוק כמו ה- XP HOME, רק שבנוסף יהיו בו התוספות של PRO. האם זה באמת כך? תודה, -אלעד

אז עכשיו נשאלת השאלה... מה עדיף?

אני "משתמש מתקדם", אני חושב, וחוץ מהעובדה שהוא לא תואם משחקים חלונות 2000 מביא לי הרבה נחת. חלונות XP פרו הנסיוני שהיה לי הביא לי המון המון המון המון נחת, אבל שוב - לא תואם משחקים. יש לי בבית רשת (רק של שני מחשבים, אבל... בינתיים), ואני צריך מערכת שתעבוד כמו שצריך עם רשת, כשבמחשב השני יש לי חלונות 2000. עוד, אני אוהב דברים מקצועיים. היתה לי סלידה מה- ME בגלל שחסרו בו כל האופציות של ה- 2000 שנותנות לו את המקצועיות שלו. אבל שוב - עדיין - משחקים. חשוב לי משחקים, למרות הכל..... ה- XP home... ההגדרות שלו והצורת פעולה שלו וכל זה, חוץ מהקטע של המשחקים... דומים ל- XP PRO?

kitt

New member
לדעתי תשים לך 98 בdual boot עם 2000

וזהו, משחקים על 98 עבודה על 2000

הבנתי שב- XP יש אמיולייטור

שיכול להריץ תוכנות כאילו הן היו תחת חלונות 98 או 95 וכו´.... מישהו יודע אם זה שווה משהו?

kitt

New member
יש את אשף התאמת התוכנות, לא נראה

לי שהוא יעזור אם תוכנה תנסה לרשום ישר לכתובת של חומרה, עדיין המערכת תמנע את זה ממנה.

למעלה