xoro hsd 415

• פותח הנושא jepe
  • פורסם בתאריך

jepe

New member
xoro hsd 415

רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שרכש את המכשיר הזה. אם כן האם הוא שווה את המחיר 990 ש"ח? האם הוא מתקשה בקריאת xvid או divx כי הבנתי שיש מכשירים שרואים בהם סרטים כאילו בהילוך איטי הכל זוחל כזה. ואיך אני צורב סרט dvdrip xvid 700 מגה בערך עם תרגום במכשיר שקוא תרגום בעברית?

kkdd

New member
אני אישית רכשתי אותו,ולא איכזב אותי

חפש הודעה שלי בפורום תחתה השם 415

נצל"ש

תגידו תמיד עניין אותי איך זה לראות סרט מקודד על מסך גדול, האיכות טובה או שזה לא מתקרב לdvd מקורי???

kkdd

New member
תראה בTV ותבין לבד ../images/Emo13.gif

יש כאלה רואים הבדל באיכות ויש כאלה שלא.... אני אישית לפעמים רואה שיש הבדלים לא משמעותיים כל כך... אבל הכל קשור לקידוד, וכמה ביטרייט אתה נותן בקידוד.... אני למשל ממיר ל DIVX אז אני מאוד מרוצה מהתוצאות, פי כמה וכמה על VCD או SVCD... DIVX ו XVID יותר איכותיים בזה שוב, אם יש לך אפשרות לחבר את המחשב ל TV ולראות סרטים דרך הטלוויזיה אז תוכל להבין לבד. אני אישית יוצא אם הרגשה שמבחינת איכות תמונה אני כאילו רואה DVD אבל מבחינת השמע אין לי מערכת קולנוע ביתית, אז אין לי סראונד אלא רק סטראיו, אז כל הסרטים שלי הם MP3. ולא AC3, אבל אם הייתי משאיר אותם כ AC3 והיה לי מערכת קולנוע ביתית הייתי שומע גם כמו DVD נראה לי שבילבתי את המוח יותר מידיי וגם אתה יצאת מבולבל

דווקא לא יצאתי מבולבל....

אני לא יכול לחבר את המחשב (עתיק בטרוף),ובגלל זה אני שואל. ועוד נקודה חשובה, מה גודל המסך שלך??

kkdd

New member
לא נראה לי שהתמונה תימרח ויהיו

עיוותים... לדעתי זה לא הגיוני ולדעתי זה יהיה איכותי

למעלה