XMLDOM עזרה דחופה!!! שאלה בנושא XMLDOM איך מבצעים SUBMIT ל-FORM ולא יראו את השעון החול?
E eyalmand New member 6/5/02 #1 XMLDOM עזרה דחופה!!! שאלה בנושא XMLDOM איך מבצעים SUBMIT ל-FORM ולא יראו את השעון החול?
ד דון פאקטו New member 11/5/02 #3 לפי דעתי, הוא התכוון לשעון החול של מערכת ההפעלה... ובאופן עקרוני (ומעשי), אין לו דרך לשלוט בזה.
R roee New member 14/5/02 #6 באופן עקרוני כאשר מגדירים [אין לי כוח לעשות הדגשה אז אני מדגיש את זה !!!] CSS לסמן הוא זה שמשפיע ולא משנה באיזה מצב המערכת. אותה הדגשה גם באופן עקרוני.... style="cursur:hand"
באופן עקרוני כאשר מגדירים [אין לי כוח לעשות הדגשה אז אני מדגיש את זה !!!] CSS לסמן הוא זה שמשפיע ולא משנה באיזה מצב המערכת. אותה הדגשה גם באופן עקרוני.... style="cursur:hand"
ד דון פאקטו New member 15/5/02 #7 אני לא חושב שהוא התכוון לזה אני סבור שהוא לא התכוון לשינוי צורת הסמן כאשר אתה נמצא בתוך דף, אלא לשלוט בכך שהסמן לא יהפוך לשעון חול במעבר בין דפים (הוא ציין משלוח של form).
אני לא חושב שהוא התכוון לזה אני סבור שהוא לא התכוון לשינוי צורת הסמן כאשר אתה נמצא בתוך דף, אלא לשלוט בכך שהסמן לא יהפוך לשעון חול במעבר בין דפים (הוא ציין משלוח של form).