XML PARSER

אביטל +

New member
XML PARSER../images/Emo35.gif

מישהו מכיר XML PARSER טוב ומהיר לשימוש מתוך VB. גם ג´אווה יהיה טוב אבל אם אפשר המלצות לשניהם. אני מכירה את הפארסר של MS והוא די בעייתי וזוחל עם הקבצים הגדולים שיש לי - מעל 100MB.

philips

New member
הממ...

הממ... ב JAVA לא חסרים.. ולקבצים גדולים יתכן וכדאי להשתמש באלו המובנים ביחד עם השפה... או להוריד מהאתר של SUN את JAXP החדש הכולל את כל מה שצריך.... לגבי VB ו XML , המצב אכן לא משהו ,...במיוחד לא מוצלח ה PARSER של MS למרות שהבנתי שבגירסאות החדשות יש שיפור.. כשהנתקלתי בבעייה דומה , חיפשתי באינטרנט על המילים VB XML PARSER ומצאתי כמה נחמדים , בדקתי את מהירויות העבודה שלהם וכך החלטתי... בסה"כ נראה לי שעדיפה JAVA על פני VB במקרה זה...

אביטל +

New member
מאוד מאוד בעייתי

כאשר הקבצים הם גדולים הרכיב הזה קורא לזיכרון את כל ההיררכיה של ה XML. יש לי קובץ של 170MB, המעבר על העץ כדי להוציא נתונים הוא איטי להחריד.

philips

New member
הממ....

אולי הבעייה היא באופן בו את משתמשת ב PARSER.. האם כ DOM או כ SAX....? SAX אמור לתת תוצאות טובות יותר כשכמות המידע גדולה...?

אביטל +

New member
אכן גיליתי זאת

ידעתי על קיומו של ה PARSER של SAX, לא ידעתי שהוא קיים בספרייה של MSXML חשבתי כבר להעביר את כל העניין ל JAVA. הבעייה היא שאני עדיין לא חזקה מספיק ב JAVA. העברתי את התוכנית ל SAX וההבדלים משמעותיים. התוכנית עברה על קובץ של 170MB ב 17 דקות. טוב, כל יום לומדים דברים חדשים.

ekampf

New member
170 מגה זה גודל די חריג ל-XML

XML לא נועד לשמש כ-DB לאיחסון מידע אלה להעברות מידע בסדר גודל קטן (יחסית) אולי כדאי לשקול לעבור למנוע DB במקום לקרוא קבצי XML ענקיים ?

אביטל +

New member
וזהו תפקידי בכוח ../images/Emo13.gif

טוב, זה חלק קטן ממה שאני עושה
אבל במקרה הספציפי הזה התפקיד שלי הוא לקחת את הקבצים האלה ולעשות להם המרה לפורמט MDB כדי שמישהו אחר יטען את הנתונים למבנה הנתונים של החברה. גם אצלנו XML אינו מיועד להוות פורמט לאיחסון נתונים. זהו פורמט מעבר.

TZURYOAV

New member
למה צריך פרסר אם ADO תומך ב XML?

במקרה הגרוע צריך לכתוב XSL לא יותר

אביטל +

New member
ADO ואני לא מבינה איפה XSL נכנס פה

לגבי ADO - לא הצלחתי לפתוח קובץ XML בעזרת ADO. אני יודעת שיש תמיכה כלשהיא של ADO ב XML אבל לפי מיטב ידיעתי זה לכתיבה בלבד ע"י RecordSet.Save המטרה היא לקחת נתונים מקובץ XML ולעשות איתם משהו, במקרה שלי זה ייצוא לקובץ MDB. אני לא רואה מה השייכות של XSL לעניין.

למעלה