XML:::...שאלה קטנה...:::XML

yuval k

New member
הראי את הקוד שאת משתמשת בו עכשיו...

ככה נוכל לעזור יותר

תודה על המהירות

בקובץ cs מיד כשיש לי את הXML אז אני כותבת כך:
RegisterClientScriptBlock("myscript","<script language=javascript>var myXML = '"+XMLstring+"'</script>");​
בקובץ aspx:
... ... <script id=clientEventHandlersJS language=javascript> <!-- function window_onload() { window.document.all["OutputFrame"].contentWindow.document.body.innerHTML = myXML; } //--> </script> </HEAD> <body onload="return window_onload()"> <form id="Form1" method="post" runat="server"> <iframe id="OutputFrame" name="OutputFrame" style="WIDTH: 530px; HEIGHT: 268px"></iframe> </form> ... ...​
בדיוק כמו שנתי כתב רק במקום "bobo" כתבתי myXML. כשכתוב "bobo" זה עובד! תודה שוב

yuval k

New member
הקוד בסדר, חוץ ממשהו קטן...

את צריכה להפריד את ה-</script> בקוד שאת מכניסה לצד הלקוח עם RCSB, כי אחרת הוא חושב שכאן נגמר סקריפט צד השרת שלך. לא אמרת מהי בדיוק הבעיה שאת נתקלת בה...

הפרדתי - עדיין לא עובד

מה הקטע של הפרמטר הראשון ב-RegisterClientScriptBlock (במקרה הזה-myscript)?

yuval k

New member
זה בעצם "מפתח" שמזהה את הסקריפט...

איתו את יכולה לבדוק האם הסקריפט הוכנס כבר לדף, למשל
ראי פה.

הבנתי - תודה.

יכול להיות שהסקריפט שהכנסתי בצד שרת הוא אחרי הסקריפט שמשתמש במשתנה myXML ואז הוא בעצם לא מאותחל? לא הגדרתי בשום מקום את myXML זה בסדר?

יששששששששששש

בעצם אין בזכותך יובל: יש לי הודעת שגיאה!
Error: 'myXML' is undefined​
מה עכשיו?

yuval k

New member
../images/Emo140.gif וסליחה על ההתברברות קודם...

הייתי עסוק מידי בשיעורים בטריגו
בכל אופן.. הבעיה שנעצרת בה היתה זה שהיו גרשים ב-myXML, שסגרו/פתחו אותו סתם... מה שצריך לעשות זו החלפת הגרשים ב-myXML, לפני העברתו לצד הלקוח, ב-entity המתאים להם (& quot;).

yuval k

New member
בעצם לא quot... הוא נותן מרכאות...

שימי פשוט \ לפני הגרשים. ואם יש לך סלאש כזה - \ - צריך להכפיל אותו ג"כ...

yuval k

New member
אכן - הבעייה היתה case ../images/Emo13.gif

JavaScript, אסור לשכוח, היא גם case sensitive... צ"ל innerHTML ולא innerhtml

yuval k

New member
לא בהכרח...

הקוד שנתתי למעלה עבד, גם בלי contentwindow. האם all יעבוד במוזילה גם-כן?

yuval k

New member
מוזילה זה דפדפן מעולה...

לא אכפת לי מה שיאמרו עלי - אני אוהב את מוזילה מאוד
אני משתמש ב-IE, אבל בהחלט חושב על מוזילה..

yuval k

New member
כמובן...

אני מודע למגבלות שלו, ולדברים שלא עובדים בו - עובדה שאני עם IE כשאני יכול... אבל אני לא אזלזל במוזילה

כנראה שהבעיה שלי אחרת

כתבתי את הכל בתוך הaspx עם קבוע (לא XML) ועדין אין כלום בiframe הקוד הרלוונטי:
<script language=javascript> function InsertXML() { window.document.all["OutputFrame"].contentwindow.document.body.innerhtml = "bobo"; } </script> <body onload="InsertXML();"> <form id="Form1" method="post" runat="server"> <iframe id="OutputFrame" name="OutputFrame" style="WIDTH: 530px; HEIGHT: 268px"></iframe> </form>​
מה יהיה?? יש לי רעיון, תגידו לי אם הוא נכון, ליצור דף HTML חדש שמקבל פרמטר את הstring ולקרוא לו מה-src כך:
<iframe id="OutputFrame" name="OutputFrame" src="htmlpage.html?xml=<%=XMLstring%>" style="WIDTH: 530px; HEIGHT: 268px"></iframe>​
הגיוני? ה-XML שלי ארוך מאד, אפשר להעביר פרמטר ארוך?

חזרתי לנקודת המוצא ../images/Emo4.gif ../images/Emo122.gif

והיא שאני רוצה להציג את הXML בעץ בצבעים ולא סתם מלל. בעזרתו של יובל ה
הצלחתי אתמול להעביר את הXML במשתנה לדף הaspx ולהציב אותו ב-innerHTML של הiframe. אבל התוצאה יוצאת הרבה מלל של ה-XML אבל סתם טקסט ולא מעוצב. מה עושים??? תודה לכולם

למעלה