Xmen VS. Xmen

MORGANA13

New member
Xmen VS. Xmen

השוואה בין הקומיקס\סידרה לסרט. מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים? ומה הייתם רוצים שיהיה בסרט ה-3?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאממ...

אני רק רוצה לדעת אם כולם חושבים כמוני שבסרט הבא גין תחזור בתור פינקס... והייתי מוסיף לסרט השני עוד קטעי מכות כמו בהתחלה עם נייטקרולר

*superstar*

New member
זה ברור שכן....

אין מצב שהיא לא חוזרת בתור הפיניקס.. ראו את ההתחלה של זה בתוף המים אחרי שהיא "מתה".

נראה לי

שהיא תחזור בתור פיניקס אבל היא לא תזכור מי היא ואיזה שמוק אחד ינצל אותה נגד האקסמן ורוג באמת תהיה קצת פראית וגם שיהיו יותר מכות ולא רק וולורין נלחם

et81

New member
יש עוד שמוקים..

לפי הקומיקס, ה- inner circle, ניצלו את פניקס למטרות הרווח שלהם, יכול להיות שהם שוב מחפשים מלכה שחורה... ET

spidey 82

New member
ייפ.

אבל ג'ייסון וויינגרד (מאסטרמיינד) הוא זה ששלט במוחה של ג'ין. אם יחליטו שהם יופיעו בסרט, ימצאו פתרון.

et81

New member
לדעתי...

זה יהיה מגניב אם יצרפו אותם לסרט, נקווה... ET

Evil Beast

New member
אממ

אני היתי מוסיף סטייל ויותר סגנון לרוג.. היא לא שקטה ורגועה.. היא פרועה! והייתי מוסיף סנטינלים, גמביט וכמובן את ביסט!

לפי דעתי

אני זוכר שמישו שם פה ניראה לי עוד בפעם הקודמם שהפורום פעל תמונה של תיכנון של סנטיל אז יש סיכוי שהסנטילים יהיו הרעים העיקריים בסרט מה שאני מקווה שלא יקרה כי אני אישית ההיתי רוצה ליראות איך הם יעשו את אונסלוט או אפוקליפס או אולי ג'ין תחזור ישר בתור הפיניקס האפלה או שיהיה את כל הקטע עם גביש המיקרן ודיקן ולילנדרה יש גם סיכוי שג'ין בסרט הזה לא תחזור אלה בסרט אחריו(לפי דעתי) לפי דעתי אולי הם רצו לתת הרגשה של ביטחון"בטח ג'ין תחזור היא הרי פיניקס בלה בלה בלה" והם יבאו ויעשו לא לא כמו שחשבתם היא אולי תחזור מאוחרי יותר ניראה לי שדיברו להכניס את הדמות של גמביט וחיה לסרט אבל אני לא בטוח אז לא לכחת במילה

spidey 82

New member
זה הייתי אני.

העיצוב היה במקור לסרט השני, אבל בסוף החליטו שהם לא ישתתפו בו. יכול להיות שהם יופיעו בשלישי.

dor307

New member
הדירוג שלי:

הסדרה המקורית קומיקס אולישן סרט סיבות:בסדרה המקורית ,יש הכי הרבה מכות! ועל זה גדלתי. הוקמיקס שני בגלל שבים האירועים אין רצף וזה לא כמו סםר שמדימנים כי מראים לך הכל אבל עדיין הרבבה מכות והרבה אקשן ויש גם עלילה. אוולישן-אומנם אין כל כך הרבה מכות והעלילעה דדי צעולעת אך יש בה איזה חן מסוים. הסרט-זה סרט מצוין!אבל כמו בסרט קשה לעשות כל כך הרבה אפקטים ודברים מסובכים משום שדבר זה עולה כסףרב,הסרט אכן טוב ואם עלילה אך אינו מספק את הדבר שהכי מצפים מאקסמן הרבה אפקטים, יש לשפר בכך שרוג תהיה נורמלית,ציקלופ ימות, ג'ין תהיה יותר ביצ'ית,בופה תשנה יותר את מזג האוויר ותעוף! וולברין יהיה יותר ארגסטיבי. לדעתי הסרט הבא יביא אותנו לפני סיום כי אני לא חושב שהם ירצו להמשיך עוד ל4 ו5 אבל כולי תיקווה.

spidey 82

New member
יאק!

הסדרה הייתה מיועדת לילדים, כך שלא היו שם הרבה קטעי אלימות כמו בקומיקס. לדוגמה: בסאגת הפיניקס וולברין נעלם בתעלות הביוב של ה"ההלפייר קלאב". 2 שומרים שנשלחים למצוא אותו מותקפים. במקור הוא חיסל את שניהם ללא היסוס. אח"כ הוא מותקף ע"י שומרים נוספים, כולם מובסים במהרה. השומר האחרון מכוון כלפיו אקדח, רועד מפחד. כאשר הוא נכנע אחרי "טיפול פסיכולוגי" מוולבי, הוא מחסל אותו בכל מקרה. איפה היו דברים כאלו בסדרה?

קרייטון

New member
הייתי מוסיף יותר סדר.

הם התחילו הכל בבלאגן. לדעתי הם צריכים לעקוב אחריי הקומיקס ולא סתם...

gloria23

New member
הייתי רוצה לראות את הזקיפים, ושנראה

מה הקטע עם הפיניקס...ויותר מורכבות בעלילה..חחחחח אוו ואולי שישנו את הבגדים שלהם בסרט חחח אבל גם אצלי הסדרה המצוירת המקורית היא מקום ראשון!

B a m B a m

New member
אני הייתי מכניסה את גמביט!!!!!

דבר ראשון!!!!! והייתי רוצה עוד קטעים של כוחות למשל עם אייסמן או פיירו... ולא הייתי רוצה שג'ין תחזור!!!!

למעלה