X'ian Gang - הונג קונג

beivushtang

New member
X'ian Gang - הונג קונג

תראו כמה תמונות שמצאתי של הונג קונג זאתי הפנורמה המפורסמת, הורדתי את האיכות כדי שייכנס. המגדלים, משמאל לימין: מגדל central plaza, הוא 309 מטר בלי הצ'ופצ'יק, השני בהונג קונג מגדל הבנק של סין ולידו הקופסה זה מגדל צ'ונג קונג 305 ו 283 מטר עוד קצת ימינה הדבר הענק הזה על המפרץ זה מגדל "המרכז הפיננסי העולמי" או בשמו המקוצר 2IFC.. כרגע השני בגובהו הבנוי בעולם, רק מגדלי התאומים, מגדל סירס ומגדל טייפי 101 שכמעט הושלם יהיו, היו או גבוהים ממנו. בהמשך ימינה זה מגדל "המרכז" "the center", והוא 292 מטר, עוד קצת ימינה תראו את פסגת הר ויקטוריה (תכף אני שולח תמונה מהמצפה שם) ועוד ימינה נמצאים השיכונים של מערב הונג קונג (איפה שישנים כל הסינים שבונים את המגדלים..:)

beivushtang

New member
פה כנראה ייבנה המגדל הגבוה בעולם

בתמונה הזו, בצד השני, מעבר למפרץ, בצד של הונג קונג הנקרא kowloon הולכים לבנות את המגדל הגבוה בעולם, זה חלק מפרוייקט ה union square, המגדל יהיה בגובה 474 מטר (!!) לגג וצפוי להיבנות עד 2007. הבניין המוקף בעיגול הינו חלק מהפרוייקט ונקרא 'the harbour side', הוא בגובה 255 מטר. הנה העמוד בס"ס: לחצו כאן

beivushtang

New member
ונסיים בפאנורמה מהפסגה

הונג קונג, קוולון וההרים. טוב שבערים כאלו יש גם נקודות תצפית טבעיות - (צד שני של מקור מים, גבעות, הרים, צוקים וולקנים, גייזרים וכו'..)

kyle

New member
אני פשו לא יכול להתעלם מכיפת הזיהום

הענקים שנראית ברור מאוד בתמונה הזו. אחלה פנורמה, אגב. אני אישית מדיף את המראה מהצד השני, מהנמל/מרינה/מה שזה יכול להיות, ובמיוחד בלילה.

kyle

New member
עיר מדהימה../images/Emo13.gif.

מבחינת גורדי השחקים כמובן.
תראו כמה זיהום!
*שיעול* בתמונה האחרונה זה ממש ברור!

danezeq

Member
אני מת על העיר הזאת!

מראה עוצר נשימה כל פעם מחדש איך הם מצליחים לבנות ולבנות? עיר עצומה! ועוד צמוד אליה יש נוף הררי וירוק - זאת עיר מושלמת!

beivushtang

New member
זיהום ?

אני לא רואה ממש "כיפת זיהום" למה אתה מתכוון ? לענן במרחק? חוץ מזה, גורדי השחקים לא מזהמים, המכוניות מזהמות, ובהונג קונג אין להם סיבה ליסוע במכוניות מכיוון, א. שהשטח הבנוי של העיר קטן מאד, בגלל ההרריות ובגלל זה גם הבנייה לגובה ד"א.. ב. יש להם את ה MTR שזה מן רכבת תחתית ג. יש להם רגליים, שיילכו קצת, יישאפו אוויר צח.. (עאלק..) בכל מקרה, לא נראה לי שהונג מזוהמת יותר מערים אחרות בעולם, באותה רמת צפיפות, לא ?

למעלה