XF43 : וידויו של גבר

XF43 : וידויו של גבר

כשהייתי נער הפסיכולוג קבע: זהות מינית מבולבלת, לא מגובשת! כשאני מחזיר את מבטי לאחור נראים לי ימות נעורי, כרפרוף של קרעים חוורים. אותו כאוס מוכר הציף אותי מחדש כשהגעתי לפורום הזה. בן רגע בצורה מטורפת, מגוחכת וחסרת בושה התאהבתי בו, בלי שום סיכוי של התגשמות. התאהבתי בשנינותו, בחוש ההומור שלו, בטוהר מידותיו, בעזות פניו. פינטזתי והוא בגבריותו הגואה הצליף, הילקה.בשבילי אלו היו רק סם משכך זוהר פי שבע מכל האבהבים, שהגאון הכי גברי, או האימפוטנט הכי פטפטן(הרב באגד) היו יכולים לתאר לעצמם. לאחרונה הוא קרא לי מתחזיקו שלי. שתי מילים מתוקות, מהדהדות, שלא מרפות. אני יודע ששתי מילים אלו הן רק חלומות יבשים, מטופשים. אז במצב זה של התרגשות, שגובלת בטרוף החלטתי לצאת לחופשה. הייה שלום k

מי מה מדוע ולמה...

בחיי אין לי אחות! מה עובר עליך? מי נגד מי? כנראה אדר שוחח איתך ארוכות וכך הפכתי בן רגע מהגבר לאימפוטנט לך בדרכך מתחזיקו! ודאג להשאר הפכפך כדי שתצא מבושל וצלוי מכל הצדדים. העיקר שדיעותך ישמעו ויושמעו אני אותם שמעתי היטב! נכון לאותו רגע כמבון!

kiyossi

New member
ברוכים השבים כבודו-היה משעמם.

למרות שמתחזים למינהם ניסו למלא מקומך-מיותר לציין שללא הצלחה יתרה. חסרה לנו שנינותך ומתק שפתיך. אגב-מיתחזיקו אינו היחיד שחזר בשאלה-ולאן כבודו??? בהצלחה

kiyossi

New member
רגע רגע...

נראה שהטיפול אצל XF עזר. דווקא עכשיו תעזוב אותנו?- אולי זה לטובה כי עכשיו התפנה מקום למטופל נוסף ! נ.ב. מחמאותיך מחמיאות עד מאד אך הכיוון לצערי הוא חד סיטרי. הפנטזיות שלי ממריאות אמנם אך לא לכיוונים אלה-אולי בסיום הטיפול נוכל להפגש על כוס קפה עם טימי, ג'קי ועוד חברה טובים בתקווה להטיס את לפיד אל עבר האופק הצופן עתיד ורוד. ושיהיה רק טוב וזכור- אם לא נהיה תלויים האחד בשני נהיה תלויים האחד ליד השני. רק יחד נוכל להצליח-כולנו בסירה אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kiyossi

New member
רגע רגע...

נראה שהטיפול אצל XF עזר. דווקא עכשיו תעזוב אותנו?- אולי זה לטובה כי עכשיו התפנה מקום למטופל נוסף ! נ.ב. מחמאותיך מחמיאות עד מאד אך הכיוון לצערי הוא חד סיטרי. הפנטזיות שלי ממריאות אמנם אך לא לכיוונים אלה-אולי בסיום הטיפול נוכל להפגש על כוס קפה עם טימי, ג'קי ועוד חברה טובים בתקווה להטיס את לפיד אל עבר האופק הצופן עתיד ורוד. ושיהיה רק טוב וזכור- אם לא נהיה תלויים האחד בשני נהיה תלויים האחד ליד השני. רק יחד נוכל להצליח-כולנו בסירה אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה