XEVO במבחן הזמן

פרארי1

New member
מיסבים שנמצאים בראש ההיגוי

ראש ההיגוי הוא החלק בו מתחבר הכידון לשילדה והמיסבים הם שמאפשרים את התנועה של הכידון לצדדים.

מחליפים אותם כשהם מתבלים ובלאי ניתן לאבחן כאשר הכלי על ג'ק אמצע, מפעילים לחץ מאחורה כדי שהגלגל הקדמי יהיה באוויר ומסיטים את הכידון מצד לצד, אם התנועה אינה חלקה ויש מעין קפיצה או מדרגה בתנועת הכידון, יש בעיה במיסבים.
המוסך אמור לבדוק את זה בכל טיפול ואם לא בדקו, אתה יכול לבקש שיעשו את זה.

orgeva

New member
אותי הצחיק הצלם ש"הקסבו היה כלי עבודה לכל

דבר" איזה כלי עבודה?? הבחור עשה 30K בשלוש שנים.
כלי עבודה זה קטנוע שעושה 30K בשנה (בערך כמו כל מובי שליחויות).

אותי מעניין שכל אלה פה בשרשור שכותבים "יש לי אותו 2\3\4\ שנים ואני מבסוט עד הגג",הזמן זה לא פקטור משמעותי (אולי לדהייה של הצבע),מעניין כמה ק"מ עברו הכלים.

חוץ מאלי שעבר על ה X8 ששים אלף ק"מ, כל השאר מדברים על ק"מ לא גבוה מספיק בשביל להוכיח אמינות.

כמו כן ישנה אפשרות שה X8 היה מוצלח אז פביאג'ו החליטו בקסבו להוריד איכות בחלקים מסוימים בשביל להתפרנס,האיטלקים ידועים בדברים האלה.

אני עדיין מחפש את השליח שעובד על הקסבושעבר איתו 80-100K וייספר שהוא אמין,עד היום לא מצאתי אותו,אשמח אם משהו שמע או יודע ייספר לי עליו.

פרארי1

New member
גם לי יש תחושה

שה-X8 יוצר בסטנדרט גבוה יותר מהאבו, לפחות בשנתונים הראשונים שלו, אבל זה סוג של תחושת בטן, אין לי ביסוס לזה ודבר אחד בטוח - ה-8 נמכר בכמויות יחסית קטנות.
נושא משאבת הדלק והמראות טופל על ידי היצרן בדגמים היותר חדשים.

SHLOMY2009

New member
בעיניין מרווח הגחון,

אני חושב שיצרן מסוגל להגדיל ראש ולפחות לשים מגן גחון קטן מתחת לחלק קריטי במנוע,אם אני אל טועה מסתובב פה משהו בפורום עם פוקו שגם סדק בלוק בגלל אותה סיבה. כמו בסילבר ישנו מגן גחון שעושה עבודה מעולה במקרה ויש מגע בין הבלוק למדרכה.
מצד שני גם בגולדווינג אין מגן גחון ואני מכיר משהו שסדק בלוק בכלי הזה, וכאן, מיותר לציין עלויות..

למעלה