xds או rainbow

shangu23

New member
למה לא ולא?

חוץ מזה שלא מדובר במותג שיספק אותך, לא נתת שום סיבה עניינית.

לטעמי אלו אופניים מצויינים לילד, בטח כאופני כניסה רציניים ראשונים לתחום.

zoharzafon

New member
,תשובה

כמו שכתבתי(ברח לי על היוזר)
מנטלית אני לא יכול להמליץ על מדבקה.
עמדתי בהתלבטות דומה כשבחנתי xds מול מרין לאשתי ובסוף קניתי מרין שעלו קצת יותר ולא מצטער על כך.
הניסיון המועט שהיה לי עם מדבקות הוכיח שווה להשקיע קצת יותר(בסך הכול מאות שקלים בודדים) ולקבל מוצר איכותי שלא נראה אחרי שנה כבן עשר.
יש הבדלים קטנים באיכות התכנון והייצור שעושים את הבדל גדול בחוויה ובנוסף לא ברור השימוש אבל לפחות בתפיסת העולם שלי לא אשלח את הבן שלי לשטח עם ציוד שלא הייתי קונה לעצמי החל מהכפפות והקסדה וכלה באופנים

japonetz

New member
xds או rainbow

שלום,
לאחר בדיקת מספר סוגי אופני שטח 26" עם שילדה 13-14" (לילד בן 9), בתקציב של 1K, האופניים שילד אהב והיו נוחות הן:
1) xds mx 260
2) rainbow rock martin

ל-rainbow יתרון של בולמי דיסק.

מה הייתם ממליצים?
תודה

The Pinky P

New member
מה כבר ילד בן 9 צריך?

משהו לפדל עליו, תאכלס הם ילדים, הכי חשוב שהם יאהבו את האופניים בחנות.
גם הוא בן 9 אז בכל מקרה עוד זמן מה הוא יצטרך להחליף אותם, אם בכלל ימשיך לרכוב.

1200 שקל לאופנייםנלילד זה מכובד, אם יש בתוספת של כמה מאות בודדות אופניים ממותגים - אחלה.

enigo

New member
מדבקות ומותגים

XDS הוא אומנם מותג סיני, אבל לא מדבקה.
הריינבו האמורות נמכרו עד לא מזמן כמרידה, כשמרידה החליטו לצאת מתחום האופניים הזולים משיקולי תדמית, אותו מפעל המשיך לייצר את אותם אופניים, עם אותם חלקים, עבור אותו יבואן עם שם אחר. אחותי וגיסי הזמינו שני זוגות של הריינבו (בגרסה עם בלמי ה-V), אבל כשהגיעו לחנות גילו שאין את הריינבו במידה של גיסי. בלי להתבלבל, המוכר פשוט נתן להם את המרידה התואם (נדמה לי M70, אבל לא בטוח).
אגב, אנקדוטה משעשעת - אחותי התבעסה שהיא קיבלה ריינבו ובעלה מרידה. בכל זאת, הכח של מותגים. אבל זה עבר לה כשאחרי קילומטר וחצי בדיוק השרשרת במרידה נקרעה, בעוד היא השלימה את טיול הבכורה בלי בעיות...

שורה תחתונה - הריינבו (וכנראה גם ה-XDS) בסדר גמור, וישרתו ילד נאמנה בצעדיו הראשונים. אין שם מכלולי קצה, מטבע הדברים, אבל גם לא ראיתי מכלולים ברמה עלובה (והם קנו את הגרסה הזולה יותר).

shangu23

New member
נראים די זהים

ההבדל במעצור הדיסק איננו אדיר, ברמות הכניסה דיסקים הם לרוב מערכות זולות וכבדות, שלא יתנו חוויית שימוש שונה משמעותית מבלמי V פשוטים וטובים.

תן לו שיבחר מה הכי נוח לו ומה הכי יפה לו בעין, אתה תחשוב איזו חנות נראית לך יותר רצינית ואיפה היו אנשים אדיבים יותר (ברור לי שבשני המקרים מדובר ברשתות מוכרות ורציניות, אבל בכ"ז), כי תצטרך לחזור לשם לתיקונים.

תתחדשו!!

The Pinky P

New member
וסתם בא לי להוציא עצבים...

מה 1200 מה??? אני זוכר שהייתי ילד, אבא שלי קנה לי הארו v1 ב - 1400! לא שיא הטכנולוגיה אבל מקצועיים לגמרי.
איך נהיה שבכמעט אותו מחיר אתה קונה אופני מדבקה?
פעם אופני מדבקה עלו גג גג 600-700, התלהבנו שמחרו אופני bmx ב - 400-500 אלו עם הצמיגים העבים של ksm.

לאן הגענו?

japonetz

New member
תודה

תודה לעונים.
השימוש העיקרי הוא קצת שטח בחוג האופניים ונסיעות יומיומיות לביה"ס.
אולי לא חיפשתי במקומות הנכונים (אשמח אם תכוונו אותי), אך לא מצאתי אופני "מותג" בפחות מ-1800 ש"ח. זה יקר מדי.

daditami

New member
יד 2

עבור ילד שעוד עתיד לגבוה בזמן הקרוב, תוכל למצוא לו אופניים טובים ביד 2 בעלות נמוכה , שאת רובה תחזיר כשתמכרו ביד 3

&nbsp
דדי

creth11

New member
אין בעיית שירות ואחריות כי אין דבר כזה בכלל ובישראל במיוחד

לאופניים הכי יקרים האחריות היא רק לשילדה ובאופניים זולות לילד שממילא או יגדל מהן אן יגנבו אותם אין בעיות שילדה.
לכל שאר הרכיבים תקבל אותו שירות בכל חנות שתיבחר ויהיה לך כימיה עם המוכר, ומעבר לכך חלק מהשימוש של הילד באופניים זה גם ללמוד להכיר ולטפל בהן, החל מהחזרת שרשרת שנפלה המשך בהחלפת פנימית המשך בתיקון פנצר ורחמנא לצילן כיווני בלמים ומעבירי הילוכים,
זה לא מכונאות מטוסי סילון, אופניים כולה אופניים, 10 כלים בסיסיים 10 אצבעות וסבון לנקות ידיים.

enigo

New member
ההיצע במידות הללו, נכון לשבוע שעבר, כולל שני זוגות

במחיר גבוה ביחס לתמורה (מרידה בסיסיים בכ-1000 שקלים).
חיפשתי ביד2 ובהרים.

zoharzafon

New member
באתר של רוזן מינץ

gt אגרסור ב1600 , מספיק בשביל כניסה נוחה לשטח

ילד בן 9 בגובה רגיל לגילו צריך....

אופני 24"
&nbsp
אופני 26" זה כמו לקנות לו נעליים גדולות מהמידה שהוא צריך כדי שיהיה לו טוב לשנתיים הבאות.
&nbsp

למעלה