XBOX או PS3? (בן 5, בן 10 ובת 12)

XBOX או PS3? (בן 5, בן 10 ובת 12)

שלום,

מכרנו את ה WII (לאחר 4.5 שנים, שהילדים נהנו מאד). מה לרכוש במקום?
משחקים שהילדים אהבו:
סופר מריו (כולם)
פיפא 14 (בן 10)
לגו (בן 5)

מה מומלץ כעת?

תודה.

קצת תובנות שמצאתי בפורום וברשת:

ניתן לרכוש שלט XBOX מקורי למחשב ולהריץ עליו את כל המשחקים של XBOX. האם נכון? יש לי שלט XBOX לא מקורי, חוטי, וקשה מאד לשחק בצורה נורמלית ב PES 2013 או PES 2014. האם שלט מקורי אמור לפתור את בעיית התאימות הזו? (רציתי שלט חוטי, כי ניכוותי מהשלטים של ה WII שכל רגע מאבדים סינכרון...)
&nbsp
כמו כן, היתרון של ה XBOX זה הקינקט. אם לא רוצים לשחק בקינקט - שלט מקורי למחשב יעשה את העבודה.
&nbsp
XBOX מבוסס חומרה ישנה, שכנראה לא תהיה רלבנטית יותר באמצע 2015 זה ירגיש כמו ה WII של היום...)
&nbsp
PS3 לא ניתן לפרוץ.
&nbsp
משחקים מקורים (לשני המכשירים) עדיף לרכוש באיביי, וגם כך לא צריך יותר מ 5/10 משחקים.
&nbsp
אז מה כדאי?

איציק5111

Well-known member
אקס בוקס בלי קינקט יספק אותם

אין הבדל גדול בינהם
הקינקט סתם ביזבוז כסף ולא עובד כמו שצריך

תודה, אבל XBOX ללא קינקט - זה כמו מחשב

שיכול להריץ כמעט את כל המשחקים בנקל. האם נכון?
&nbsp
אם כך - לשם מה להשקיע בקונסולה?

מישהו? PS3 או XBOX?

איך מריצים משחקי XBOX ע"ג מחשב אישי? האם צריך אמולטור?
לגבי PS3: הבנתי שאין לו פריצה, מה שיחייב אותי לרכוש משחקים מקוריים בלבד. מכיוון שלא ניתן לוותר על FIFA 15 - אז צריך לרכוש אותו במחיר מלא (ראיתי שהמחיר שלו בין 150 באיביי ל 200 בארץ. האם נכון?)
&nbsp
במקרה כזה - אם ארצה להצטייד ב 5 משחקים לערך - זה יעלה לי כ 500-1000 ש"ח. האם נכון?
&nbsp
תודה.

PlayGirl3

New member
כמה דברים

אי אפשר להריץ משחקי XBOX על המחשב. ההודעה שקראת התייחסה למשחקים שקיימים גם בגרסת מחשב וגם בגרסת XBOX, יש הרבה כאלו. מחשבים מריצים משחקים של מחשבים ו-XBOX מריץ משחקים של XBOX.
היתרון של קונסולה הוא שהיא יותר זולה ממחשב שנועד למשחקים שהוא בדר"כ יחסית יקר. בנוסף ההפעלה של המשחקים פשוטה ומהירה.

על פריצות וכו' אסור לדבר בפורום. זה כתוב בראש העמוד באדום.

כדי להחליט איזו קונסולה לקנות הכי פשוט שתגידי לנו איזה משחקים הילדים רוצים לשחק. רוב המשחקים קיימים לשתי הקונסולות אבל יש גם משחקים אקסקלוסיבים לכל אחת מהן.
אם אין להם משחק ספציפי שהם רוצים חוץ מפיפא הייתי פשוט הולכת על החבילה עם המחיר המשתלם יותר.

voguemaster

New member
אין פה תשובה חד משמעית, אבל

צריך לקחת בחשבון כמה דברים:

1. נכון שמחשב מריץ את מרבית משחקי ה-X360 כי יש לו אותם גם. מצד שני, קונסולה לעולם תהיה נוחה יותר ממחשב. רק מכניסים דיסק וגמרנו (לא מדבר כרגע על פריצות כמובן).
2. אין אמולציה של X360 על מחשב. בקושי רב הגיעו לאמולציה של PS2 שהיא מכונה חלשה יותר מה-XBOX המקורי. עדיין רחוקה הדרך כך שזו לא אופציה.
3. אין פריצה ל-PS3, זה נכון. מצד שני החשבון שלך לא לגמרי נכון - רק אם תקנה 5 משחקים חדשים יחסית תגיע ל-1000. מכיוון של-PS3 בתור קונסולה בסוף חייה יוצאים פחות ופחות משחקים, את מרבית הלהיטים שלה תוכל להשיג ב-100 ש"ח למשחק. לא יודע מה איתך, 100 זה מחיר סביר לגמרי למשחק לעניות דעתי.
4. בעיקרון לא מדברים פה על פריצות.
5. רצוי לבחור בקונסולה שיש לחברים, אם יש כאלה.
6. X360 בד"כ טובה יותר במשחקי אונליין. ל-PS3 יש יותר אקסקלוסיביים טובים. אישית אני מעדיף PS3.
7. קינקט זה רעיון מגניב אבל לא שווה כלום בעולם המשחקים. מעט מדי משחקים, מעט מדי גמישות. גימיק נחמד אבל לא מה שיגרום לילדים לשחק. רק משחקים טובים עושים את זה.

voguemaster

New member
ואגב

היצע המשחקים שיש לילדים בני 5 על שתי הקונסולות האלה הוא לא גדול.

tuba23

New member
יש פריצה ל PS3 כבר שנים, על מה אתם מדברים

יש פריצת CFW למכשירי FAT ו SLIM ישנים. זאת יצאה כבר בתחילת 2011.
ופריצות COBRA ODE , 3K3Y ו E3 ODE למכשירי SUPER SLIM ו SLIM חדשים, יצאו באמצע 2013.

אני יודע שאסור לדבר פה על פריצות, אבל יש פה דיסאינפורמציה שמחייבת תיקון...

voguemaster

New member
ולאיזו גרסת FIRMWARE הם מתאימים?

כי כל המשחקים החדשים דורשים גרסת FW חדשה יחסית כדי לרוץ. אם אני לא טועה, ההצלחות נעצרו באיזו גרסא 3.45 או משהו, לא? לא זוכר את המספר המדויק

tuba23

New member
פריצות ה ODE ניתן להתקין על כל גרסא.

את CFW ניתן להתקין על 3.55 ומטה, ואז לעדכן ל CFW בעל גרסא מתקדמת יותר , עד הכי עדכנית היום, 4.65

voguemaster

New member
כן, הבנתי את זה אחרי כמה חיפושים

אבל אם זה ככה, למה לטרוח? יש ODE שעובד, לא? אלא אם כן יש לו מגבלות שאני לא מודע להן. זה כאילו שה-ODE הוא מחליף הצ'יפ ב-PS2. רכיב חומרה שמאפשר לעבוד על הקונסולה. מעניין כמה טוב זה עובד, לא שאני אנסה. יש לי איזה 50 משחקים

tuba23

New member
לODE יש מגבלות.

הוא בעיקרון רק נותן לך לשחק משחקי RETAIL, בעוד ש CFW אתה יכול להתקין תוכנות HOMEBREW , הרחבות למשחקים ומשחקי PSN. ב CFW מסוימים ניתן גם לשחק משחקי PS2 ו PSP (משהו שקבוצות ה ODE אומרות צריך להגיע אליהם גם בעדכון עתידי)
וגם ב CFW אתה יכול לשנות את קבצי המשחק (בשביל צ'יטים לדוגמא או ליצור גרסאות UNDUB של משחקים) בעוד שב ODE המשחק חייב להיות 1:1 כמו המקורי.

voguemaster

New member
כן, זו מגבלה די ברורה למען האמת

אם הייתי מתקין CFW הייתי משתמש בו למטרה אחת, בגדול - לנסות לעשות PORT של XBMC ל-PS3

קצת מוזר לי שאת לא יודעת שמחשב לא מריץ משחקי בוקס ואז את ...

שואלת אם צריך לזה אימולטור, לא יודע מוזר לי שמישהי שיודעת מה זה אימולטור לא תדע שהיא לא יכולה להריץ משחקי XBOX על המחשב סתם ככה.

למעלה