Xamarin

hsinystr

New member
Xamarin

יש תוכנה שהורדתי אותה מ
http://xamarin.com/
אבל היא מוגבלת ל 30 יום.... איך אוכל להתגבר על כך ? ללמוד הכל תוך שלושים יום לא יספיק
האם יש למישהו הכוונה או דרך איך לעבור את המגבלה? אני לא מיליונר :)
אפשר גם לקבל מידע בפרטי
תודה רבה

shlomo500

New member
בפשטות

הדרך "החוקית" (לכאורה) זה להתקין על מכונה וירטואלית

זו אחת מרשימת המגרעות של זאמרין

שהיא מאד יקרה.
אם אתה כדבריך לא מיליונר, חפש פתרונות זולים: פיתוח לאנדרואיד הוא חינמי. phone-gap, ionic שניהם חינמיים ומצוינים.
אפילו פיתוח ios לא עולה כל כך הרבה.

ziv1f

New member
ממה שראיתי המנוי שלהם עולה 25 דולר לחודש

לא צריך להיות מליונר בשביל זה....
כמובן שהם מכוונים באופן ברור אל המגזר העסקי, ואל לקוחות שהסטודיו של זאמארין מביא להם ערך, ובשבילם גם לשלם 200 דולר לחודש למתכנת לכל פלטפורמה זה לא סוף העולם.
אתה כמובן יכול להוריד את גרסת הניסוי למכונה וירטואלית, ואז להתחיל מחדש כל פעם, אבל אם תרצה לעבוד במסגרת החוק, אני די בטוח שבשביל לפבלש אפליקציה תצטרך לקנות את המנוי.

per developer, per device platform

and the most popular is...
$83
per developer, per device platform
ואתה חייב לשלם לשנה מראש... אלף דולר לכל פלטפורמה. לנו יש 3... שאני אשלם 3000 דולר לשנה עבור כל מתכנת בצוות?
ב 5000 אני מזמין את כל האפליקציה מוכנה.

nocgod

New member
אם אתה בונה אפליקציה שעלות הייצור שלה 5000$

אתה לא צריך xamarin כדי לפתח אותה, אתה צריך כמה מפתחי web שיעשו לך איזה חירבוש עם iconic ונגמר הסיפור.
גם זה יעלה לך יותר מהאפליקציה כי עלות מפתח אחד לחודש היא קצת פחות מעלות האפליקציה שלך, כלומר אין אפליקציות שעולה לייצר 5000$, אלא אם כן אתה הולך ל como ובונה אצלהם אפליקציה ב 40$ לחודש.

זה גם לא מדוייק שזה 999 כפול 3 כפול כמות המתכנתים. כשקונים מעל ל 10 רישיונות יש להם הנחה שתקבל אותה רק כשתיצור אותם קשר (כלומר אתה לא יכול להזמין מעל ל 10 רישיונות מבלי ליצור איתם קשר)
בנוסף יש להם הנחה של 10% על קנייה של רשיונות מרובים.

זה לא הופך את זה לזול, אבל להגיד שאתה בונה אפליקציה ב 5000$ זה גם לא כל כך מדוייק.

marvin2

New member
אם יש לך שלושה מפתתי *UI* שעובדים על אותה אפלקציה באותה

פלטפורמה במשך שנה אז כנראה העלות של האפלקציה לפיתוח היא לא 5K, לא ? (או שהמפתחי UI שלך ממש, אבל ממש זולים...)

אחת מנקודות הכשל בחשבון שלך,

הוא שהם עובדים שנה על האפליקציה. המילה שנה הוזכרה רק בגלל שזאמרין מוכרים את המנוי שלהם בשנתי בלבד. הרבה אפליקציות שאני מכיר, כותב, או מעורב בהן בדרך כלשהי, לוקחות חודש עד שלושה להכתב. נכון שהן לא בדיוק waze, אבל גם את waze לא כתבו בזאמרין.
אומר זאת כך, יונית: זאמרין זה לעצלנים שלא מוכנים ללמוד שפה נוספת מלבד C# . אבל כבר היינו בויכוח הזה, אין טעם להכנס לזה שוב. עם ההצלחה שלהם אי אפשר להתווכח, ושכל אחד יעשה מה שמתאים לו.

nocgod

New member
הכל שאלה של מה המטרה הסופית שלך בבניית אפליקציה

כי אליקציה זה לא מטרה, זה לא יעד, זה כלי להשגת היעד - ואני אמור את זה כמי שעובד בחברה שכל העיסוק שלה זה בניית אפליקציות.
אם אתה בונה אפליקציה בחודש - אולי כדאי לנסות איזה appmaker? לא חסר אפמייקרים טובים מאוד.
אתה בונה משחק? ברור שזאמרין זה לא בשבילך, גם אפפמייקר במקרה הזה זה לא בשבילך
הכל שאלה של מה המטרה הסופית ולבחור את הכלים הנכונים עבור המטרה שלך.

ואני לא מסכים איתך בכלל לגבי ה"עצלן שלא רוצה ללמוד עוד שפה"
מה יש בללמוד במעבר בין java ושימוש בSDK של אנדוראיד לבין כתיבה ב #C תוך שימוש ב SDK שדומה 1:1 ל SDK של אנדוראיד? אין בזה בשר.
לכתוב עבור IOS זה סיפור אחר לחלוטין כמובן, יש פה תקורה ביחס לאנדוראיד, אבל זה עדיין משהו ישים גם למי שלא יודע איך לכתוב בobj-c.
יותר מזה, רוב ממפתחי האנדרואיד אצלנו בחברה פיתחו גם ios בעבר או בהווה.

nocgod

New member
מניסיון שהיה לי עם זה...

הAPI לפיתוח אנדרואיד מאוד דומה, ולא צריך סיבוכים מיוחדים כדי לקמפל את האפליקציה לאנדרואיד.
עבור ios אתה חייב מכונת mac וחייב רשיונות כדי לבנות (שזה אומר 100$ שנה + מחשב OSx או מחשב של חבר שיש לו OSx)
בסופו של דבר - אם אתה באמת מעוניין לבנות עבור 2 הפלטפורמות משהו פשוט - תבנה אפליקציה web. זה חינמי, עובד על כל מכשיר (אם תפתח טוב) לא נתון לקפריזות של אפל או AOSP/GOOGLE שמחלפים APIים

הפלוס האדיר של זאמרין זה שאתה כותב #C יחסית עדכני ונהנה לחלוטין מכל הפיצ'רים הנוחים של השפה + אתה יכול לפתח ב VS שמשמעותית יותר בוגר מכל דבר אחר שקיים לפיתוח אנדואיד לדעתי.

למעלה